Dodane: 12-03-2009 16:19 -
No więc nie wiedziałem, czy pokemony to anime, czy nie, więc zaryzykowałem wstawiając temat tutaj ;P Jeśli sie pomyliłem to przepraszam.
Tak jak w temacie... Jaki pokemon był waszym ulubionym?
Z pewnością większość z was oglądała przynajmniej kilka odcinków więc jest w stanie wypowiedzieć sie w tym temacie xD I zaznacze że nie chodzi mi o pokemony typu C@rl, czy enigma
(Boginirocka twierdzi, że w wikipedia nazywa to anime

)

Dodane: 12-03-2009 16:25
Hahaha. Tak, pokemon to manga i anime, ale ja się z manga nie spotkałam więc..
Ulubiony pokemon... Hmm.. nie wiem jak sie to pisze i nie napiszę, ale tak to Pichu [nie wiem czy występuje a anime, ale podobno w mandze tak, to on przemieina się w pikachu, ale jest słodszy

z moich starych figurek to on najbardziej mi się podobał] później może ivisaur [tez żle napisałam ale nie pamiętam oryginałów

] Blaistoys, Hmm... i taka biedrona zapomnialam.. ale występuje w kinówce "Mewtwo powraca" o! już wiem! Ledyba

D xD
a bohater to chyba Brock, bo on się zakochiwał w każdej babce jaką spotkał, i był czarny, jak z resztą by_black

Dodane: 12-03-2009 16:26
Bo to jest anime
Ja pokemony oglądałem (kilka serii xD), w pokemony grałem (w prawie we wszystkie gry na GBA xD), pokemony kolekcjonowałem (xD) oraz kiedyś czytałem (rodzina kupowała mi komiksy o pokemonach xD), także nie będę miał problemu z wybraniem tego najulubieńszego xD A jest nim Charizard! xD Grając w pokemony na GBA zawsze go wybierałem i zawsze przechodziłem nim grę

Po prostu kocham go!
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
xD
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 12-03-2009 16:28 -
Mój uluubiony pokemon jeśli dobrze pamiętam to Mewtwo .
http://s151.photo...Mewtwo.jpg Był najsilniejszym Pokemonem, a na dodatek najrzadszym i mądrym jak człowiek. To zaprocentowało na mój szacunek do niego. Pozdrawiam.
Edit. Pokemon to jak najbardziej anime.
--------------------

Dodane: 12-03-2009 16:30
Mój ulubiony pokemon? No Eniś oczywiście :* no ale napisałes ze nie o takie pokemonki chodzi wiec musze podać innego.. xD
No to jest nim... tadadadadadaaa xD nie wiem xD
w jakieś grze na GameBoya wyglądał on jak mrówkojad albo wiewiórka czy też łasica i był to ognisty pokemon xd to mój ulubiony zaraz za eniśiem i C@rlem ale jak sie nazywał to nie pamiętam xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 12-03-2009 16:33 -
Macias, ale pamiętajmy, że Mewtwo był stworzony przez człowieka, więc dlatego mógł być taki mądry ;P W jakiejś kinówce chyba o tym było, choć nie pamietam dobrze.
Ja pokemony oglądałem dawno, ale mozna powiedzieć że sie na nich wychowałem. Podobnie jak Karol grałem w to na GBA ;P Tylko, że ja zawsze wybierałem Bulbazaura! xD Mój ulubiony pokemon ;P Miaem także słabość do Psyducka i Snorlaxa xD Te 3 zawsze rządziły.
Kiedy było ich 151 to było fajnie, ale jak wymyślili następne to już sie pogubiłem xD
EDIT:
Mattiz to chyba była ognista forma eevee ;P Bo mógł być jeszcze wodnym albo jakiśtam xD Zależało od kamienia jaki sie użyło.

Dodane: 12-03-2009 16:37
ja0lek napisał/a:
EDIT:
Mattiz to chyba była ognista forma eevee ;P Bo mógł być jeszcze wodnym albo jakiśtam xD Zależało od kamienia jaki sie użyło.
A nie wiem xD wiem ze w tej grze na początku był do wyboru jeden pokemon z 3 i jeden to własnie był ten płonący skunks drugi to chyba wodna Godzilla a trzeci jakis roślinny xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 12-03-2009 16:41 -
mógłbyć wodnym, ognistym, elektrycznym i jeszcze czymś. wiem, bo mam jeszcze na kompie wersję FireRed oczywiscie z emulatorem, bo po co mi bez xD, tak, kurde olek czytaj moje posty, winika z nich sama mądrosć, napisałam ,ze jest taka kinówka, bo pisałam o niej nie xD OMG.
PS: Czy ja to opublikowałam? xDD
Edit do edita w temacie:
Ja nie twierdzę, ja wiem! Tyy!

Dodane: 12-03-2009 16:43 -
A nie wiem xD wiem ze w tej grze na początku był do wyboru jeden pokemon z 3 i jeden to własnie był ten płonący skunks drugi to chyba wodna Godzilla a trzeci jakis roślinny xD
A to już wiem xD To nie ten co myślałem. To był z tych nowych. Nazywał sie Cyndaquil ^^
Pamiętam dziada. Mi z tych nowych podobał sie tylko jeden. Ten wodny o którym wspomniałeś. Totodile sie nazywał xD Śmiszny taki.
To są te trzy?
http://www.freewe...daquil.jpg edit:Anka, a czy ja mówie, że nie? ;P

Dodane: 12-03-2009 16:45 -
ja0lek napisał/a:
To był z tych nowych. Nazywał sie Cyndaquil ^^
Pamiętam dziada. Mi z tych nowych podobał sie tylko jeden. Ten wodny o którym wspomniałeś. Totodile sie nazywał xD Śmiszny taki.
O olek masz racje to o tego dziada mi chodziło xD no ten wodny tez był fajny ale ten skunkso-wiewiórko-mrówkojado-pokemon był lepszy xD
Kurde naszła mnie ochota aby sobie w pokemony pograc xD
Edit do Olka:Tam misiaczku to te trzy xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Dodane: 12-03-2009 16:47
Mnie też xD I w ogóle jak boginirocka mam chyba gdzies na płycie Fire Red xD Zaraz sobie odpale ;P Już 3 razy przeszedłem. A z tych trzech których dałem nie lubiłem tego roślinnego
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
Juz tak mnie wkurzał! xD
Nie to co Bulbasaur <3

Dodane: 12-03-2009 16:49
Moim ulubieńcem, podobnie jak Maciasa był mewtwo. Oprócz tego jeszcze wiele innych, ale ten najsilniejszy wymiata
Ostatnio naszła mnie ochota i sobie gram w dość nowe pokemon diamond na NO$gba. Tam jest wiele nowych pokemonów do lubienia

Dodane: 12-03-2009 16:52
Dzięki kur** teraz ja też czuję nałogową potrzebę grania w to jak to okreslają moi znajomi "dziadostfo"
tych trzech zawsze brałam chickorote lub cindaquila. a w tych pierwszych zwykłych redach, grinach i td to brałam właśnie squirtla
PS: Oj, olosław, olosław xD

Dodane: 12-03-2009 17:01
Mój ulubiony to błizel [nie wiem jak się to pisze]

to jest wodny pokemon

Dodane: 12-03-2009 17:10
Moim ulubionym jest scyther bardzo podoba mi się jego wygląd i ataki.
Po za tym był totodile potrafiłem nim samym przejść Pokemon crystal
W przeciwieństwie do wiekszości nie grałem w fire red bo ... nie miałem gba
miałem gbc

W tych czasach mało kto jeszcze pamięta żę coś takiego istniało i istnieje.Oglądałem pokemony w tv i do tej pory mam w szufladce
stary album z nalepkami.Łezka się w oku kręci.
PS A niech to mnie też naszło żeby sobie w to pograć!

Dodane: 12-03-2009 17:14
A ja fanem Charrizarda jestem ;p
Zawsze go lubiłem,nie wiem czemu może za swoją smokowatość?Inne pokemony koło nosa mi przelatywały no może po za 2 formą psy...eee no psajdaka(nie wiem jak sie pisze,bo pokemony to dla mnie przeszłość)

Dodane: 12-03-2009 17:30
Golduck sie nazyw przemiana psyducka.
Co za problem jak sie nei ma gba to mozna miec vba
sciagnij sobie ze strefy plikow emulator i samą grę i zacieszaj.
Ale pamiętaj, że po 24 godzinach masz usunąć xD bo dłuzej to niezgodne z prawem xD
A Ania żyje zgodnie z prawem

Dodane: 12-03-2009 17:43
O mamma mia, kiedy to się oglądało.. ;>
A ostatnio rozmawiałam z pewną osobą o pokemonach i moje ulubione to Bulbasaur ze swoim "bulba, bulba", Mew, bo był fajny jakiś taki, Growli, bo to taki słodki piesek, Jigglypuff, bo fajnie śpiewa no i
http://www.pokemo...etales.htm ten, bo wygląda super xDDD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 12-03-2009 17:46
Bardzo ciężko wybrać mi ulubionego pokemona

Bardzo lubię Scythera, jego styl walki oraz sam wygląda bardzo mi się podoba

Równie lubianym prze zemnie potworkiem jest Sneasel, sam nie wiem dla czego xD Oraz trójka Raikou, Entei, Suicune za którymi dużo szukałem w crystalu

Dodane: 12-03-2009 18:02
O matko tak piszecie o tym FireRed że chyba sobie zagram bo gdzieś się na płycie chyba przewala xD
JA to powiem tak że dopóki było tylko 151 pokemonów anime było ciekawe ale jak było ich już ponad 400 i wszystkie zaczęły wyglądać podobnie to przestałem się tym interesować. Kiedyś w gumach były naklejki z Pokemonami kupiłem sobie zeszyt i wklejałem wszystkie naklejki według kolejności miałem 148 na 151
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
Kumple mi zazdrościli skąd mam prawie wszystkie? chyba gdzieś na strychu się przewala ten zeszyt ale nie chce się szukać
A co do ulubionego to nie wiem nie pamiętam już dokładnie <szuka na necie spisu z Pokemonami, znalazł i przegląda obrazki> Dobra przeglądnąłem wiem jak wyglądają więc fajny jest Ivysaur Pidgeot Charmelion Caterpie fajny taki robaczek Krabby. Jak widzicie nie mam jednego ulubionego Każdy ma w sobie coś fajnego. A z bohaterów to też nie wiem chyba Ash bo Misty była za płaska żeby ją lubić xD
A wiecie co do tej gry to mam jedno pytanie jak zrobić żeby Machoke ewoluował w Machamp ? Bo kiedyś gdzieś czytałem że poprzez wymianę ale jak to się robi ?
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.