Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:07
OnLine: 40, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Striptiz po meczu Hokeja
Dodane: 01-03-2009 19:42 - Edytowane przez by_black dnia 01-03-2009 19:48
#DzakliK - user - 40%
Dodane: 01-03-2009 19:48
#by_black - systemadmin - max%
WTF? To jakiś mecz był czy co? Bo jak dla mnie to jakaś nie dorzeczna szopka..

--------------------
Dodane: 01-03-2009 19:53
#DzakliK - user - 40%
noo to bylo po meczu bo gks katowice odpadlo z walki o final ale zetik dal popis haha

Dodane: 01-03-2009 19:55
Znaczy to był zawodnik GKS? I ten popis miał urazić kogo?

--------------------
Dodane: 01-03-2009 20:04
#DzakliK - user - 40%
tak to jest zawodnik GKS to mialo uradzic kibicow krynicy ktorzy przez caly mecz na niego wykrzykiwali zle slowa z tewgo co mi wiadomo :d

Dodane: 01-03-2009 20:10
No to zmienia obraz sytuacji też bym tak zrobił xD Poza tym skoro go wygwizdywali to chyba mieli jakiś powód? :p W Polsce jak widzę Hokej, a raczej fani Hokeja są bardziej agresywni niż piłki nożnej..

--------------------
Dodane: 01-03-2009 20:17
#Rho - user - 20%
No cóż, tak na prosty chłopski rozum to wyszedł jakiś idiota i się jara, że się odegrał na kibicach pokazując im swój tyłek xD. Tak ogólnie to myślę, że gość jest jakiś dziwny. Albo po prostu mu adrenalina podskoczyła i wkurzony był.

--------------------

Dodane: 01-03-2009 20:23
#enigma - user - max%
Co prawda zagranie nie normalne, jednak zdarzają się takie wypadki... Moim zdaniem dobrze postąpił ten zawodnik, chociaż mógł sobie darować pierwszą część pokazu i pokazać tylko tylną część ciała... ; )

Dodane: 01-03-2009 20:41
#Macias - user - max%
To nawet zabawne nie było. Żal. Jakiś pajac zdjął z siebie ciuchy i co z tego? pfff...

--------------------
Dodane: 31-03-2009 17:09
#Napojasz - user - 90%
Totalne dno, po nazwie tematu liczyłem na niezły szoł xD A się niemile zaskoczyłem. Pewnie Rumuńska liga xD

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 31-03-2009 17:16
#Mattiz - user - 90%
hehe to polska liga napi xD nie no tez myslałem ze bedzie co lepszego ze weźmie jakąś rure i tam striptizik z tancem połączonym bedzie a ty nic xD jednak wole nawalankiw amerykanskim hokeyu xD

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 31-03-2009 20:05
#enigma - user - max%
Oj tam... a czego się spodziewaliście na środku lodowisku, od kolesia który jest obłożony ochraniaczami... xDD Nie przesadzajcie, bo tutaj widzę mieliście nadzieję na ostrą jazdę... xD

Dodane: 31-03-2009 20:07
#Mattiz - user - 90%
no eniś po tym co wyprawiasz w sb i nie tylko to miałem taką nadzieje ale widze ze musisz sie do niego przejśc i pokazać mu jak sie robi to i owo zeby robił show a nie takie gó*** xD

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 31-03-2009 20:59
#enigma - user - max%
Czemu po raz kolejny mówisz o mnie w sb, skoro ja tam jestem tyle co Ty jeszcze parę dni temu byłeś na forum... xDDD Ja myślę że to takie widać że już miał wyje**ne na to wszystko i dał temu upust. Zresztą mnie to nie kręcą tego typu akcje.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online