Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:06
OnLine: 39, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Fillery
Dodane: 27-08-2010 23:06
#Bociak - user - max%
Może nie na temat ale mam pytanko...nie długo dojdę do pierwszych fillerów...to są odcinki (60-109) więc mam pytanko...czy warto oglądać te fillery ciekawe są ? czy raczej nuda...
A tak na marginesie to raczej jestem anty fillerom...i to mówię na przykładzie innych anime...

Rozumiem że fillery w OP nie ma sensu omijać, ale Bleach? Po co się męczyć? Ja sobie je bez wyrzutów sumienia darowałem. Zobaczyłem z parę odcinków po akcji w Soul Society... nudaa. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-08-2010 19:55
#Darknes - user - max%
SanGo napisał/a:
Może nie na temat ale mam pytanko...nie długo dojdę do pierwszych fillerów...to są odcinki (60-109) więc mam pytanko...czy warto oglądać te fillery ciekawe są ? czy raczej nuda...
A tak na marginesie to raczej jestem anty fillerom...i to mówię na przykładzie innych anime...

Zleży od gustu :p Mi się saga Bounto nawet podobała, było i śmiesznie i dramatycznie. Ogólnie całkiem ciekawa historia, potem drugim takim dobrym fillerem jest saga Muramasa do zakończenia samej walki z Muramasą bo potem epizody z 'Szaleńczymi mieczami' są już naciągane.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 15-10-2011 19:20
Jeżeli chodzi o fillery w bleachu to różnie to bywa.Raz są dobre a raz nudne.Ale muszę przyznać że ta ostania saga fillerów ta która się skończyła bardzo mi się podobała.Mówię wam ci którzy jeszcze nie oglądali bleach.lepiej zabierzcie się za te anime.A zapychacze przebolejecie wiem po sobie.

--------------------
Dodane: 22-10-2011 21:24
#olek_mi - user - max%
Ostatnie fillery stały na wysokim poziomie, bardzo mi się podobały. Możemy się już mentalnie przygotowywać do kolejnej długiej sagi fillerów, bo obecnie anime w zastraszającym tempie zbliża się do mangi, choć różnica między nimi nie jest tak wielka.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 23-10-2011 10:11
#Darknes - user - max%
Chyba sobie żartujesz :( Niedawno się skończyła półroczna saga fillerowa i się już szykuje następna, Blicz jako anime to jakieś 70% fillerów xDD To się robi troszkę śmieszne. Ostatnia saga była całkiem niezła jednak nie dam rady tego oglądać jak w kółko będą leciały fillery.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 24-10-2011 23:20
#by_Milo - user - 20%
Mi też się ostatnie fillery bardzo podobały. Według mnie fillery mogą się pojawić ale to jak już to będzie za jakieś 2 miesiące i będą trwać od 2 do 5 odcinków. Dłuższą serie fillerów należy się spodziewać jak już po walce z Xcution.

Dodane: 30-10-2011 17:38
#Bociak - user - max%
W Bleachu na fillery przypadają średnio 2 odcinki związane z mangą, dlatego nie opłaca się oglądać wybielacza na bieżąco. Jest tych zapychaczy za dużo i niebawem one wyznaczą główny wątek w anime. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-10-2011 17:56
#olek_mi - user - max%
Czy nie opłaca się, tego bym nie powiedział. Akurat w bleachu te fillery są naprawdę porządnie przemyślane i ogląda się je przyjemnie. Szkoda tylko, że średnio 3 chapki przypadają na jeden zwykły epek.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 30-10-2011 23:16
#by_Milo - user - 20%
Mi się osobiście filler podobają w Bleachu, mają ciekawą fabułę. Faktycznie szkoda trochę, że tak często się one pojawiają, ale nic na to nie poradzimy.
Mam nadzieje, że kolejna dłuższa seria fillerów, będzie jak bohaterowie pokażą trochę nowości, których wcześniej nie widzieliśmy.

Dodane: 04-11-2011 20:18
Jak dla mnie fillery w Bleach'u nie są taki złe. Więcej było odcinków, które na swój sposób były ciekawe(fabuła), lecz zdarzały się i takie epizody, które mnie stanowczo odpychały-.-' ,ale na szczęście było ich niewiele. :) Ogólnie filery w Bliczu oceniam na plus ^^

Dodane: 02-12-2011 07:43
#Heliaze - user - 100%
Filery były naprawdę dobra i ta kreska [serce] . Czasami odnoszę wrażenie, że kreska z filerów jest odrobinę bardziej szczegółowa w porównaniu z tym, co widzimy już jako kontynuację mangi.

--------------------

Dodane: 14-12-2011 15:15
#Kyuubi - user - 70%
Nie zgadzam się z tymi co narzekają filery w Bleachu. Darknes napisał że 70% anime to filery. No ok, i co z tego? Takie anime jak berserk czy claymore mają po 25 odcinków i nikt nie narzeka. Lepiej czekać pół roku na kolejną sagę bleacha? To niech sobie polecą te filery co to przeszkadza. Nikt nie karze ich oglądać. Są robione dla kasy to prawda, ale tak czy siak by musiała być przerwa. A w bleachu dokładnie widać kiedy są filery kiedy manga. Studio tworzące anime szanuje Kubo i w żaden sposób nie ingeruje w stworzoną przez niego historię. Wszystkie filery są po za głównym wątkiem albo tak są w niego wplecione że nie wpływają na dalszy bieg historii. Nie ma czegoś takiego jak w One piece czy naruto, że trzeba oglądać 15 minut filera żeby ostatnie 5 minut było zgodne z mangą.

Ja nie jest jakimś fanem filerów, wręcz nienawidzę ich, podobało mi się tylko ostatnie 15 czy 20 odcinków o bounto ale nie przeszkadzają mi one w ogóle po prostu muszą być.

Dodane: 02-01-2012 15:42
#NoClan - user - 60%
A ja będę zawsze narzekał na filtery.. No bo dajmy przykład.. leci sobie ładnie, pięknie "saga" Hueco Mundo, a tu nagle wyskakuje jakiś Amagai itp. no i czy to jest dobre ? Później w Sztucznej Karakurze, wszystko ładnie leci, i znowu wyskakuje jakiś Muramasa no i co to ma być ? Berserk ma 25 odcinków, ale to jest czysta manga i to mi się podoba. A tak jeszcze do Blicza ( :p ) to nie wiem czemu narzekacie na filter z Bount, dla mnie był to dobry filter.. może nie mieli jeszcze takie powera, jak w innych, ale dla mnie to najlepszy filter :) . A z tego co wiem to 3 "seria" od jutra na Hyperze oł jee, zapraszam przed telewizor :d

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 04-01-2012 12:17
#Kyuubi - user - 70%
No Clan a spróbuj spojrzeć na to tak. Leci Hueco Mundo robie sobie poł roku przerwy i nie oglądam wcale. Wychodzi kontynuacja i oglądam dalej.

Dodane: 13-02-2012 06:27
#Prynio - user - 30%
Fillery są dobre miło się ogląda jeżeli jest jakiś rozsądny wątek np z Kageroza nawet mi przez myśl nie przeszło że to filler (nie oglądałem jeszcze mangi) nawet już miałem pewne spekulacje co do Ichigo po tej Gersudze ale cóż ... w każdym razie fillery dla mnie są dobre kiedy jest fajny temat gdy mają fajny wątek a nie jak w Naruciaku dali fillery i każdy jeden odc odpowiada jakiejś "przygodzie" rzygać się chcę.

--------------------
Dodane: 20-02-2012 18:25
#DeaDMen - user - 90%
Ja tam filerów nie oglądam oglądałem tylko te z Bountami, bo wtedy jeszcze nie wiedziałem co to jest filer xDD ale nawet przypadł mi do gustu ten filer.Ogólnie jeśli wszystkie filery z Bleacha stoją na tym poziomie co te z Bountami to Bleach ma na prawde fajne filery.

Dodane: 21-02-2012 09:55
#Kyuubi - user - 70%
Niestety te z Bounto były najlepsze, chociaż początek też był do dupy. Później jest coraz gorzej.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online