Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 07:31
OnLine: 36, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 098 - Opinie
Dodane: 26-02-2009 13:29 - Edytowane przez by_black dnia 26-02-2009 13:53
#by_black - systemadmin - max%
Temat poświęcony opiniom związanym z nowym odcinkiem http://npolska.ne...online-293 Naruto Shippuuden 098, po obejrzeniu zapraszam do komentowania :) Jeszcze dziś powinny pojawić się napisy PL ;)

Dodane: 26-02-2009 14:34
#by_ikar - systemadmin - max%
Oglądałem :d kolejny odcinek w którym coś się dzieje :d już mi te zapychacze obrzydły. Ciekaw jestem tylko co to za biju i dla czego orochimaru ma na niego chrapkę :> czyżby chciał go w czyimś ciele zapieczętować?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 26-02-2009 14:38
Nie wiem sam :/ W zapychaczach zawsze wychodzi coś dziwnego [yyy] ale i tak mu raczej to nie wyjdzie bo nie może to zmienić przebiegu mangi więc już raczej wszyscy znają koniec fillerów xD

Dodane: 26-02-2009 14:38
#Ra - user - 70%
Nie oglądałem ale oglądnę xD rzadko kiedy się wypowiadam w tematach o naruto ale może chce go zapieczętować w tym małym którym opiekuje sie Guren czy jak jej tam było, ta z elementem kryształu. Nie wiem jakie zdolności ma ten chłopak, ale jest przetrzymywany i jakby zapieczętować w nim bijuu i podszkolić wtedy posłużyłby jako kontener dla oro...

Dodane: 26-02-2009 14:44
Mi się wydaje że ten mały jest mu potrzebny głównie do tego by go wywoływać :d

Dodane: 26-02-2009 14:46
#Ra - user - 70%
Jeśli jest mu potrzebny tylko do tego, to musi tak czy tak posiadać jakieś niezwykłe zdolności. A ten bijuu to co z nim, przecież jest zapieczętowany w jakimś kolesiu więc nie byłby taki głupi żeby dać sie zwabić i chyba ukrywałby się jakoś a tu jest jak na patelni, chyba że ten bijuu nie jest zapieczętowany...

Dodane: 26-02-2009 14:49
Czy zapieczętowany tego nie wiem, ale w mandze widziałem taki motyw jak trzymali coś na kształt pół człowieka pół ryby w jakimś akwarium, i pierwsze co to skojarzyło mi się z właśnie tym jeziorem, ale ja nie czytam mangi więc wam nie powiem :p Ostatnio tylko zacząłem zerkać na mangę :d

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 26-02-2009 14:50 - Edytowane przez by_black dnia 26-02-2009 14:51
Nie, nie są bjuu, które żyją wolne taki przykład jest kiedy Deidara z Tobim walczą z czystą formą demona, która uwolniła się dawno temu z jakiegoś jiruchiki i zabiła go xD

To chodzi ci chyba o taką dziewczynę nad którą Orochimaru też pracował wówczas sprawą zajmował się Naruto, Anko i ktoś jeszcze XD

Dodane: 26-02-2009 17:50
#mati_93 - user - 40%
Odcinek ciekawy. Element kryształu jest kozacki w szczególności kryształowy smok który się pojawił. Ciekawe z skąd u Guren takie umiejętności ?;P

--------------------
Tylko martwi widzieli koniec wojny Platon

مقام قه بسکتبال اروپا به تیمی شاخص تبدیل شود. همچنین تیم
فوتبال ماکابی تل‌آویو موفق شده است که هیجده مقام قه.

http://www.asgpyr...
Dodane: 26-02-2009 17:57
mati_93 napisał/a:
Odcinek ciekawy. Element kryształu jest kozacki w szczególności kryształowy smok który się pojawił. Ciekawe z skąd u Guren takie umiejętności ?;P

To jest Kekkei Genkai, a ona jest ostatnią osobą o takich więzach krwi :p Ale to co ona może z tym kryształem zrobić jest zadziwiające, tak samo jak mokuton, również jego możliwości są nadzwyczajne :d

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 26-02-2009 17:58
Ostatnią i w dodatku zwerbowaną przez Orochimaru, jej klan został wybity podczas wojny z wioską błyskawic xD

Dodane: 26-02-2009 18:07
#mati_93 - user - 40%
eh szkoda że ostania osoba z takimi umiejętnościami służy Wrogowi :p może Orochimaru chce zapieczętować Bjuu w Kabuto ??

--------------------
Tylko martwi widzieli koniec wojny Platon

مقام قه بسکتبال اروپا به تیمی شاخص تبدیل شود. همچنین تیم
فوتبال ماکابی تل‌آویو موفق شده است که هیجده مقام قه.

http://www.asgpyr...
Dodane: 27-02-2009 17:31
Zapomniał bym napisać :p Odcinek z napisami PL jest już od wczoraj, ale zapomniałem dopisać PL ;/

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 28-02-2009 20:25
Bo fajfus jesteś xD Mati wątpię by chciał w nim zapieczętować bjuu z tego względu że większy pożytek ma z niego kiedy jest słabszy od Orochimaru :p

Dodane: 31-03-2009 22:46
#zabuza3 - user - 20%
odcinek dobry,ale najbardziej w tych wszystkich zapychaczach najbardziej podoba mi się to co mówi Tobi do Deidary w 99 epizodzie zaraz na początku. Ta śmieszna sytuacja uratowała na chwile mój umysł od reszty filerowego szaleństwa.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online