Dodane: 28-02-2009 20:28
Znaczy zabił nie wydaje mi się że ich zabił, co do Shizume jest technika, która jakiś czas po śmierci potrafi sprowadzić duszę do ciała, zaś Hinata wydaje mi się nieprzytomna, Kakashi zginąć napewno nie mógł bo Kishi powiedział że to będzie jego rok, zaś Pain jak najbardziej pokonany szybko teraz zostanie

Gai i spółka już szukają Nagato
--------------------

Dodane: 28-02-2009 23:04
Walka już jest przesądzona. Oczywiście rozerwie tego Nagato, drużyna Gaia znajdzie kryjówkę Paina, a Hinata wstanie jak będzie po walce i zaopiekuje się Naruciakiem xD
--------------------

Dodane: 01-03-2009 09:48
To nie jest z góry powiedziane, wcześniej myśleliśmy że naruto w trybie sannina będzie w stanie ich wszystkich pokonać, teraz wiemy że lipa, wcześniej myśleliśmy że ktoś jeszcze wpadnie i mu pomoże i jak widać lipa, nie wiele osób spodziewało się że hinata wyskoczy, w prawdzie mówiąc nikt się wcześniej tego nie spodziewał a na pewno nikt się nie spodziewał tego że ona wyzna mu miłość. Pojawienie się 6 ogonów jak widać wszystkich zaskoczyło, bo tematu jest już stron cztery. Nie wiem czy będziemy w stanie przewidzieć kolejny odcinek

może się okazać że naruto przeżyje, ale nie jest powiedziane to o innych osobach. Pa frog zanim zginęła powiedziała coś że naruto jest dzieckiem z przepowiedni. Normalnie nie mogę się doczekać kolejnego chaptera

Dodane: 01-03-2009 12:17
Nom Ja tez już niemoge sie kolejnego Chaptera doczekać...Bo aż mnie to zastanawia co bedzie sie działo i co Bendzie Naruto w formie liska odwalał...pewnie coś lepszego niż po ostatniewalce z Orochimaru z 4 ogonami
a co do hinaty to ona umrzeć nie może, Kto urodzi dzieci Naruciakowi xD

Dodane: 01-03-2009 12:23
BenaS zawsze pozostaje Sakura xD.
Mi te słowa Pa Frog śmierdzą legendą o legendarnym super wojowniku xD.
Ciekawi mnie jeszcze jedno, co teraz dzieje się z Saskiem??
--------------------

Dodane: 01-03-2009 12:29
A co ma sie dziać? Opala sie pewnie gdzies albo gada z Madarą xDD
Ale Hinata nie zginie nie możliwe chyba ze naruciak pod wpływem furii ją przez przypadek zabije
ps. Naruto jest głupie xDDDD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 01-03-2009 12:35
Sasuke i słońce?? Nie żartuj xD. Pewnie kombinują z Madarą jak by tu Konohę rozwalić, i nie dać się zabić Naruciakowi.
PS: Teraz zacytuje wypowiedzi moich SiOmALi Z gIeRcOfNi xD:
"naruto rzadzi a blicz jest głupi bo jest nudny. naruto 4ewer" xDDD.
Pozdro.
--------------------

Dodane: 01-03-2009 12:53
Tym tekstem:
PS: Teraz zacytuje wypowiedzi moich SiOmALi Z gIeRcOfNi xD:
"naruto rzadzi a blicz jest głupi bo jest nudny. naruto 4ewer" xDDD.
To chyba niektórym na tej stronie podpadłeś...xD
Przy 9 ogonach to pewnie lisek wróci we własnej osobie..

Poza tym Hinata chyba nie przytomna, ale żyje..co do następnego to też czekam tylko że tam nie będzie gadania...Poza tym kolejny chapek może nas zaskoczyć, dlatego że walka w końcu będzie..nie spodziewam się więcej ogonów...xD

Dodane: 01-03-2009 12:57 -
Hinata na pewno żyje, przecież takich postaci się nie uśmierca. Co do 9 ogonków to wątpię, żeby się pokazał nawet 7 ogonek, bo pewnie zaraz wkroczy Yamato, i uspokoi sprawę. No chyba, że Naruto będzie zbyt silny, i będzie siał postrach xD.
PS: Konrad musiał
em przecież jakoś bronić honoru Naruto xD.
EDIT: Sorry poprawiłem swój błąd.
EDIT: Przeglądając gry online znalazłem na giercowni xD, grę pod tytułem
Naruto vs Bleach. Tu możecie w nią zagrać xD
http://www.gierco...ruto_v_09/ .
--------------------

Dodane: 01-03-2009 13:02
PS: Konrad musiał przecież jakoś bronić honoru Naruto xD.
Ja?! wiem lubie Naruto(mange i anime..

) ale bez przesady...xD
Yamato nie wskoczy z bardzo prostego powodu..guzik zrobi przecież nie uspokoi teraz go za nic..xD Może co najwyżej Peina przytrzymać żeby Naruto go zmiótł..xD A potem on sam się uspokoi, bo Kyubi nie wie gdzie szukać Madary, a Naruto go znajdzie

Dodane: 01-03-2009 13:27
To ci Bleach'owcy wypowiedzieli wojnę nam Naruciakom xD
Mi się zdaje że Naruto tak szybko się nie uspokoii, gdyż z tego co pamiętam z jednego odcinka i chyba Jiraija mówił że czakra Kyubiego rozrywa naruto i przez ten ból wpada w furie.
--------------------

Dodane: 01-03-2009 13:35
Niby tak, ale jeden raz naruto bez pomocy kapitana yamoto powstrzymał kyubiego i jego czakre, oraz powstrzymał przemienionego już sore który miał 4 ogony. Naruto nie jest taki dres za jakiego część z nas go bierze :>

Dodane: 01-03-2009 13:39 -
Widać że to są tępi i nie wychowani prostacy więc nie zwracajcie uwagi na te istoty których inteligencja zaniżona jest p.p.m
Kyubi faktycznie wyniszcza ciało swojego nosiciela, to jest fakt dobrym przykładem jest moment kiedy skóra z niego schodzi, oczywiście jak by tak spojrzeć na Yamato to ta nalepka już raczej wiele nie da, poza tym jakby nie było to współczuje bo teraz to on zawojuje wiele xD
Sora nie był czystym kyubim tylko miał jego naturę w sobie, co oznacza że nie można powiedzieć że zupełnie nie kontrolował go, a co do nakłaniania przez Naruto on ma moc zmieniania ludzi xD
--------------------

Dodane: 03-03-2009 21:16
Nom Sasuke przecież został wysłany w poszukiwaniu 8 ogoniastego z tego co tam gdzieś kiedyś czytałem. Madara pewnie rozmysla jakby wyciągnąć liska z Naruto i późnije błagać o przebaczenie. Nom Yamato bedzie musiał sie teraz bardziej postarać w uspokojeniu Naruciaka i jego liska. Nom i ciekawe co stanie sie z wioską po tej walce i z prawdziwym ciałem Peina tym podłączonym pod tą machine. Nom i zapewne po cały zdarzeniu Naruto jak zwykle o wszystkim zapomni bedzie sie na wszystkich wydzierał itp.

Dodane: 04-03-2009 00:38
W języku polskim nie zaczynamy zdania od "nom"
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.