Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 07:27
OnLine: 35, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 437 - Opinie
Dodane: 26-02-2009 13:16 - Edytowane przez by_black dnia 05-03-2009 14:10
#by_black - systemadmin - max%
Witajcie w temacie będziemy opisywać, oraz recenzować oraz wygłaszać opinie na temat najnowszego chaptera mangi Naruto pod numerkiem 437, jutro premiera oficjalna dzisiaj jak narazie jeden spoiler: KLIK

Od siebie dodam że chyba mocno się zdenerwuje Naruto skoro przyjmie postać kyubiego z 5 ogonami xD

Dodane: 26-02-2009 13:33
#PinCheR - user - 60%
Wiedziałem! xD Nareszcie się doczekałem Liska :)

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 26-02-2009 13:59
Aż tak bardzo ci na nim zależało? xD Teraz to przecież rozpierducha będzie dobiją wioskę do końca xD

Dodane: 26-02-2009 14:31
#by_ikar - systemadmin - max%
Haaa! 6 ogonów ! tego jeszcze nie było :d kurde ale będzie rzeźnia :d :d za dużo po jednej (w istocie 2) stronach nie mogę powiedzieć, ale walka może być bardzo ostra :d ciekawe co teraz zrobi pain :d

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 26-02-2009 14:33
Ojj będzie będzie XD Normalnie masakra jak mu ten szkielet się pojawił to oznacza że to co teraz jest to mięśnie jego xD

Dodane: 26-02-2009 14:37
Wiadomo im więcej ogonów tym bardziej jest biju niż sobą, ale jest mały zgryz, bo widzieliśmy jak gara oddaje pełną władzę shaku piasku i nie było żadnych kości, a tutaj jakiś szkielet :d kurde normalnie nie spodziewałem się tego :d

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 26-02-2009 14:39
No wiesz tam nie miało być faz bo miał tylko jeden ogon, a ten ma aż 9 xD Właśnie zastanawia mnie co to? http://img25.imag...jrtjpk.jpg xD

Dodane: 26-02-2009 14:43
#PinCheR - user - 60%
Właśnie zauważyłem, że nie 5 tylko 6 ogonów :) . Będzie się działo, już nie mogę się doczekać :) . Zastanawiam się co to jest ten szkielet na nim?

--------------------
Dodane: 26-02-2009 14:49
Mi się wydaje że na początku jest chakra, później mięśnie, później szkielet, a na końcu całość :d

Dodane: 26-02-2009 14:54
#PinCheR - user - 60%
No tak się przyglądam i możesz mieć rację, ale pożyjemy zobaczymy :)

--------------------
Dodane: 26-02-2009 15:01
Najbardziej mnie ciekawi fakt co zrobi Pain alias Nagato chłopak raczej jest już na ostatnim etapie swojej mocy xD

Dodane: 26-02-2009 15:10
#PinCheR - user - 60%
Ja bym powiedział, że jest już na z góry przegranej pozycji :p . Tylko ciekawe jakie umiejętności pokaże sam Nagato i czy jest silny :)

--------------------
Dodane: 26-02-2009 15:11
Nagato raczej nic już nie pokaże mam dziwne wrażenie że on jest połączony z tą maszyną, mam również wrażenie że Yahiko był pierwszym jego ciałem do walki ponieważ mogło być tak że walczyli, Yahiko poległ, Nagato został ciężko rany, a wówczas Nagato stracił rozsądek i stworzył to wszystko i przejął plany Yahiko..

Dodane: 26-02-2009 15:11
Może najpierw szkielet potem mięśnie? :p Mnie również się wydaje że pein już wymięknie, gdyby teraz jeszcze raz naruto mógł wejść w tryb sennina to już by też było po peinie, ale w sytuacji biju vs pein pein nie ma już szans. Jemu chakra się kończy a liskowi? :p

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 26-02-2009 15:13
Lisek jest samą chakrą xD Nie wiem sam xD Bo właśnie chakra z pierwszego spotkania z liskiem wyglądała inaczej, a później pojawiła się ta dziwna powłoka co teraz i nagle szkielet, więc czym by było to coś między chakrą, a szkieletem? xD

Dodane: 26-02-2009 17:15
Hoho xD. Pierwsze słowa jakie wypowiedziałem po zobaczeniu spoilera to " O kur** xD, co to" ^^. No widać dres musiał usłyszeć coś o kompletnym zniszczeniu wioski, bo żeby aż tak się wkurzyć?? Następny chapter to dopiero będzie coś [oczy] .

Pozdro

--------------------
Dodane: 26-02-2009 17:28
#Konrad - user - 100%
Heh...zapowiada się zdrowa rzeź..ciekawe czy z Peina chociaż plama zostanie..CO do wyglądu Naruto-kyubiego to w sumie podobny do tego z 4 tylko pewnie silniejszy i brzydszy :p

Sam chapek zapowiada się nieźle i na pewno go obczaję..nareszcie zaczyna się dziać..gdzieś pisałem że się wkurzy w kryjówce akatsuki i zrobi rzeź, ale nie zrobi rzeź u siebie...XD

Dodane: 26-02-2009 17:43
A ja Ci Konrad powiem, że Pein ma jakieś szanse, bo niewiemy, czy on czasem tymi swoimi gałami w paski nie może kontrolować bijuu. Co do siły 6 ogoniastego, to pewne jest, że 4 ogoniasty się nie umywa do 6-o.

--------------------
Dodane: 26-02-2009 17:44
#mati_93 - user - 40%
Kurde teraz dopiero zrównają wioskę z ziemią . Mam nadzieje że Pain będzie długo się trzymał i obejrzymy piękne widowisko :p Ciekawe czy pojawi się jeszcze więcej ogonów ?? :p

--------------------
Tylko martwi widzieli koniec wojny Platon

مقام قه بسکتبال اروپا به تیمی شاخص تبدیل شود. همچنین تیم
فوتبال ماکابی تل‌آویو موفق شده است که هیجده مقام قه.

http://www.asgpyr...
Dodane: 26-02-2009 18:47
No to już wiem dla czego naruto dostał aż 6 ogonów, znalazłem translacje spoilera po polsku na mangahelpers:

Polish Translation of first spoiler posted by filmbox10.

Shikamaru i reszta chcą znaleść prawdziwego Pain'a, więc utworzyli grupy(2 osoby w grupie, każdy kto może jeszcze chodzić)
Grupa Gai'a znajduje żaby pokonane przez Pain'a.
Neji: Co robią tutaj żaby Jirayi?
Gai: Co?

~Flashback Naruto~

Naruto zaatakowany przez Pain'a nie może się ruszać
Ma Frog: Jiraya i Pa Frog pokładali w Tobie swoje nadzieje, więc nie możesz przegrać!
Następnie Pain zabija Ma Frog.

Hinata pojawia się naprzeciw Naruto
Pain:...Posiłki
Naruto: Dlaczego tu przyszłaś?
Hinata: Hmm... to mój wybór i wola!

[Flashback Hinaty o Naruto]

Hinata: Jeśli mogę obronić Naruto, nawet jak umrę, to będę szczęśliwa.
Hinata: Ponieważ kocham Cię, Naruto-kun.

Hinata atakuje Pain'a
ale Pain powala ją i zabija (?).
Pain: Moi rodzice zostali zabici na moich oczach.

Zmienia się w KM6....... (Kyuubi Mode 6 ogonów)
Pain: Czuję więcej bólu niż ty...

Normalnie takiego biegu wydarzeń się nie spodziewałem :| co wy o tym sądzicie?

--------------------

------
------
------
------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online