Dodane: 26-02-2009 13:16 -
Witajcie w temacie będziemy opisywać, oraz recenzować oraz wygłaszać opinie na temat najnowszego chaptera mangi Naruto pod numerkiem 437, jutro premiera oficjalna dzisiaj jak narazie jeden spoiler:
KLIK Od siebie dodam że chyba mocno się zdenerwuje Naruto skoro przyjmie postać kyubiego z 5 ogonami xD

Dodane: 26-02-2009 13:33
Wiedziałem! xD Nareszcie się doczekałem Liska
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 26-02-2009 13:59
Aż tak bardzo ci na nim zależało? xD Teraz to przecież rozpierducha będzie dobiją wioskę do końca xD

Dodane: 26-02-2009 14:31
Haaa! 6 ogonów ! tego jeszcze nie było

kurde ale będzie rzeźnia

za dużo po jednej (w istocie 2) stronach nie mogę powiedzieć, ale walka może być bardzo ostra

ciekawe co teraz zrobi pain

Dodane: 26-02-2009 14:33
Ojj będzie będzie XD Normalnie masakra jak mu ten szkielet się pojawił to oznacza że to co teraz jest to mięśnie jego xD

Dodane: 26-02-2009 14:37
Wiadomo im więcej ogonów tym bardziej jest biju niż sobą, ale jest mały zgryz, bo widzieliśmy jak gara oddaje pełną władzę shaku piasku i nie było żadnych kości, a tutaj jakiś szkielet

kurde normalnie nie spodziewałem się tego

Dodane: 26-02-2009 14:39

Dodane: 26-02-2009 14:43
Właśnie zauważyłem, że nie 5 tylko 6 ogonów

. Będzie się działo, już nie mogę się doczekać

. Zastanawiam się co to jest ten szkielet na nim?
--------------------

Dodane: 26-02-2009 14:49
Mi się wydaje że na początku jest chakra, później mięśnie, później szkielet, a na końcu całość

Dodane: 26-02-2009 14:54
No tak się przyglądam i możesz mieć rację, ale pożyjemy zobaczymy
--------------------

Dodane: 26-02-2009 15:01
Najbardziej mnie ciekawi fakt co zrobi Pain alias Nagato chłopak raczej jest już na ostatnim etapie swojej mocy xD

Dodane: 26-02-2009 15:10
Ja bym powiedział, że jest już na z góry przegranej pozycji

. Tylko ciekawe jakie umiejętności pokaże sam Nagato i czy jest silny
--------------------

Dodane: 26-02-2009 15:11
Nagato raczej nic już nie pokaże mam dziwne wrażenie że on jest połączony z tą maszyną, mam również wrażenie że Yahiko był pierwszym jego ciałem do walki ponieważ mogło być tak że walczyli, Yahiko poległ, Nagato został ciężko rany, a wówczas Nagato stracił rozsądek i stworzył to wszystko i przejął plany Yahiko..

Dodane: 26-02-2009 15:11
Może najpierw szkielet potem mięśnie?

Mnie również się wydaje że pein już wymięknie, gdyby teraz jeszcze raz naruto mógł wejść w tryb sennina to już by też było po peinie, ale w sytuacji biju vs pein pein nie ma już szans. Jemu chakra się kończy a liskowi?

Dodane: 26-02-2009 15:13
Lisek jest samą chakrą xD Nie wiem sam xD Bo właśnie chakra z pierwszego spotkania z liskiem wyglądała inaczej, a później pojawiła się ta dziwna powłoka co teraz i nagle szkielet, więc czym by było to coś między chakrą, a szkieletem? xD

Dodane: 26-02-2009 17:15
Hoho xD. Pierwsze słowa jakie wypowiedziałem po zobaczeniu spoilera to " O kur** xD, co to" ^^. No widać dres musiał usłyszeć coś o kompletnym zniszczeniu wioski, bo żeby aż tak się wkurzyć?? Następny chapter to dopiero będzie coś
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
.
Pozdro
--------------------

Dodane: 26-02-2009 17:28
Heh...zapowiada się zdrowa rzeź..ciekawe czy z Peina chociaż plama zostanie..CO do wyglądu Naruto-kyubiego to w sumie podobny do tego z 4 tylko pewnie silniejszy i brzydszy
Sam chapek zapowiada się nieźle i na pewno go obczaję..nareszcie zaczyna się dziać..gdzieś pisałem że się wkurzy w kryjówce akatsuki i zrobi rzeź, ale nie zrobi rzeź u siebie...XD

Dodane: 26-02-2009 17:43
A ja Ci Konrad powiem, że Pein ma jakieś szanse, bo niewiemy, czy on czasem tymi swoimi gałami w paski nie może kontrolować bijuu. Co do siły 6 ogoniastego, to pewne jest, że 4 ogoniasty się nie umywa do 6-o.
--------------------

Dodane: 26-02-2009 17:44
Kurde teraz dopiero zrównają wioskę z ziemią . Mam nadzieje że Pain będzie długo się trzymał i obejrzymy piękne widowisko

Ciekawe czy pojawi się jeszcze więcej ogonów ??
--------------------
Tylko martwi widzieli koniec wojny Platon
مقام قه بسکتبال اروپا به تیمی شاخص تبدیل شود. همچنین تیم
فوتبال ماکابی تلآویو موفق شده است که هیجده مقام قه.
http://www.asgpyr...

Dodane: 26-02-2009 18:47
No to już wiem dla czego naruto dostał aż 6 ogonów, znalazłem translacje spoilera po polsku na mangahelpers:
Polish Translation of first spoiler posted by filmbox10.
Shikamaru i reszta chcą znaleść prawdziwego Pain'a, więc utworzyli grupy(2 osoby w grupie, każdy kto może jeszcze chodzić)
Grupa Gai'a znajduje żaby pokonane przez Pain'a.
Neji: Co robią tutaj żaby Jirayi?
Gai: Co?
~Flashback Naruto~
Naruto zaatakowany przez Pain'a nie może się ruszać
Ma Frog: Jiraya i Pa Frog pokładali w Tobie swoje nadzieje, więc nie możesz przegrać!
Następnie Pain zabija Ma Frog.
Hinata pojawia się naprzeciw Naruto
Pain:...Posiłki
Naruto: Dlaczego tu przyszłaś?
Hinata: Hmm... to mój wybór i wola!
[Flashback Hinaty o Naruto]
Hinata: Jeśli mogę obronić Naruto, nawet jak umrę, to będę szczęśliwa.
Hinata: Ponieważ kocham Cię, Naruto-kun.
Hinata atakuje Pain'a
ale Pain powala ją i zabija (?).
Pain: Moi rodzice zostali zabici na moich oczach.
Zmienia się w KM6....... (Kyuubi Mode 6 ogonów)
Pain: Czuję więcej bólu niż ty...
Normalnie takiego biegu wydarzeń się nie spodziewałem

co wy o tym sądzicie?
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.