Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:06
OnLine: 33, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Icy tower
Dodane: 02-01-2011 18:18
#Darknes - user - max%
kordos napisał/a:
malpex napisał/a:
Z tego co pamiętam to chyba ok 300 to był spoko wynik. Ja w to tyle nie gralem żeby dojść wyżej, o ile w ogóle doszedłem do tego poziomu bo to było bardzo dawno temu więc nie jestem pewnien ;p

No wiesz, dla mnie to szczyt osiągnięć, ale jak widziałem jak ludzie do 400 dobijają to... :o :o :o :o
A w necie jeszcze wyżej idą - jak oni wyrabiają to nie mam pojęcia [yyy]
Ja na komórce doszedłem do 900 :p Ale na kompie jest o wiele trudniej, chyba max to było 400 lub 500.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 03-01-2011 16:04
#Bociak - user - max%
na komputerze sie gra beznadziejnie w ice tower ale na fonie to całe gimnazjum sie grało xD nie pamietam ile tam tych schodków miałem ake juz mi sie póżniej wciaż te same powtarzały;p

Chyba odwrotnie, na kompie świetnie, a na fonie gorzej. xD Choć na komórce w Icy Tower nie grałem. Aż mi smaku narobiliście. :p

Dodane: 17-02-2011 10:51
#Heliaze - user - 100%
Nie pamiętam swoich rekordów, ale gra jest naprawdę świetna a zarazem bardzo wciągająca, najłatwiej gra się w nią na telefonach.

--------------------

Dodane: 17-02-2011 10:54
Heliaze napisał/a:
Nie pamiętam swoich rekordów, ale gra jest naprawdę świetna a zarazem bardzo wciągająca, najłatwiej gra się w nią na telefonach.

Nie na wszystkich;p. Ja miałem taki Tel że sie w ogóle spaść nie dało bo na cały ekran schodki były xD

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 18-02-2011 10:13 - Edytowane przez Lady_phoebe dnia 18-02-2011 10:13
HEHE ;) uwielbiam tą gierke - pare latek temu grałam w niączasem nawet całą noc xD

Mimo upływu lat dalej mi sie nie nudzi :d :d :d

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 18-02-2011 14:57
#JAROMIR - user - 80%
mój rekord to 462 na nk to jest wieczna gra a mam znajomego na nk który zrobił ponad 800

ale na nk są mody pozwalające zrobić ponad 10000 piętro

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 18-11-2011 22:31
#Esey - user - 80%
W podstawówce biło się rekordy na informatyce. Z resztą na infie graliśmy tylko w to i małysza, te kalkulatory na nic więcej nie dały rady, ale i tak zabawa była przednia! Teraz to już by nie było to samo...

Dodane: 01-12-2011 20:20
#Heliaze - user - 100%
Strasznie wkręcająca, wręcz legendarna już gierka. Nie pamiętam swoich rekordów, ale z tego co pamiętam to miałem całkiem przyzwoite wyniki.

--------------------

Dodane: 01-12-2011 21:14
#olek_mi - user - max%
To chyba jedna z pierwszych gier, w które grałem na komputerze. Nie byłem w to najlepszy, ale dobrze ją zapamiętałem.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 01-12-2011 21:21
Darknes napisał/a:
kordos napisał/a:
malpex napisał/a:
Z tego co pamiętam to chyba ok 300 to był spoko wynik. Ja w to tyle nie gralem żeby dojść wyżej, o ile w ogóle doszedłem do tego poziomu bo to było bardzo dawno temu więc nie jestem pewnien ;p

No wiesz, dla mnie to szczyt osiągnięć, ale jak widziałem jak ludzie do 400 dobijają to... :o :o :o :o
A w necie jeszcze wyżej idą - jak oni wyrabiają to nie mam pojęcia [yyy]
Ja na komórce doszedłem do 900 :p Ale na kompie jest o wiele trudniej, chyba max to było 400 lub 500.

Bitch Please na telefonie wystarczy tylko spamować 1 i 3 na zmianę i można grać cały dzień. Mimo że na fonach ta gra jest banalnie łatwa to mimo wszystko dostarcza wiele rozrywki.

Na kompie w to się grało jak jeszcze byłem w podstawówce, czyli ho-ho czasu temu. Nigdy tej gry jakoś specjalnie nie wielbiłem ani nie grałem szczególnie często. Ba, śmiem twierdzić że zagrałem w nią na kompie może tak z <20.

Dodane: 01-12-2011 23:10
#Ahalian - user - 80%
ja w to grałem jedynie w szkole podstawowej, na informatyce, jak już skończyliśmy prace jaką nam zadał nauczyciel. W sumie spoko gierka, nigdy mi się nie udało dojść do + 500 XD No nie każdy ma szczęście : )

--------------------
Dodane: 03-12-2011 00:48
#siuber - user - 60%
Icy tower to najleprza gra swiata xD
na infie czy w swietlicy w szkole to szalalem
moj rekord to 170 combo i 634 flor
ach to byly czasy...

Dodane: 02-02-2012 13:30
#DeaDMen - user - 90%
Mały fenomen xDD.Gierka nawet niezła pamiętam jak codziennie w nią grałem gdy chodziłem do przedszkola to było coś :d .Grałem też w wersje na telefon,lecz była jak dla mnie za prosta,więc usunołem.Rekordu na kompie dokładnie nie podam,ale było to coś powyżej 400. :)

Dodane: 05-02-2012 11:18
#Byczusia - user - 80%
Grałam w to za gówniarza i powiem szczerze wciągało mnie to. Ok, z pozoru gra ciekawa się nie wydaje: ciągłe skakanie do górki i pilnowanie, by nie spadło się w dół,nic więcej. Ale jednak miała to ,,coś", co pozwoliło mi cieszyć się tą grą. Nie powiem, że jestem w tym jakaś super świetna, ale lubię od czasu do czasu sobie w nią pograć.

--------------------
Dodane: 05-02-2012 22:04
#slander - user - 70%
Ojoj grało się w to lata temu... Na kompie doszedłem do 500 <szpan> :d Miałem w nią manie jeszcze na windows 98. Nie ma co jedna z lepszych gier zręcznościowych.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 05-02-2012 23:21
Też w to gram na telefonie i nie chce się chwalic ale chyba jestem mistrzem. Moj ranking to:
Best Scores- 610477
best floors- 2808
best combos- 728
I jak mi poszło?

--------------------

Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...
Dodane: 05-02-2012 23:36
Na telefonie ucinało mi kawałek ekranu dlatego też gra była o wiele prostsza niż na PC. Rywalizowałem z kolegą przez 1 gim. Jedyne w czym nie mogłem go pokonać to floors. Ale za to reszta:
best scores - ok 2900000 nie pamiętam dokładnie
best floors - ok. 2000 też nie pamiętam dokładnie
best combos - 1637 i z tego jestem najbardziej dumny [wesoly]
Fajnie by było znaleźć kolejnego rywala, wtedy gra nabiera sensu :)

--------------------
Kill Enemies...
Dodane: 08-02-2012 19:45
#Newi - user - 20%
Haha, grałem w to kiedyś tak okazjonalnie czyli włączam 5 min gram wyłączam, ale nie tak na długo xD za to w wersje na telefon sporo dopylałem xD na lekcjach rekordy biłem xD

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online