Dodane: 19-02-2009 20:48
Jedna z moich ulubionych gier.Nie mam najlepszych rekordów(combo:72,floor:310), ale zrobiłem mase postaci.Jeśli macie jakąś fajną postać lub chcecie się pochwalić waszym wynikiem piszcie.

Dodane: 19-02-2009 20:51
Ice Towet to gra w którą graliśmy w podstawówce i gim. nałogowo na informatyce xD Kiedy nauczyciel odłączał nam neta za karę to Ice szedł pod nóż, przyznam szczerze, że nie byłem w niego za dobry.
PS: Nabrałem ochoty zagrania w niego teraz za sprawą tego tematu xD Chyba go sobie zassę xD

Dodane: 19-02-2009 20:52
LOL to ty w to grasz?? nie no to nic złego xD Ale ja grałem w to trochę parę lat temu na starym kompie tylko jak mi się nudziło. Ostatnio widziałem to u kolegi na telefonie gdy mieliśmy okienko i się nam strasznie nudziło. według mnie ta gierka to tylko chwilowy zapychacz czasu, nic specjalnego ;p

Dodane: 19-02-2009 20:55
Pamiętam tą grę dobrze, nie raz nadal na lekcji informatyki zdarzy mi się w nią pograć, jednak w czasach podstawówki to była gra przy której potrafiłem spędzić sporą ilość czasu potem chwaląc się wynikiem... xDDD Stare dobre czasy xD Teraz jednak nie ciągnie mnie już do tej gry.

Z tego co pamiętam, byłem strasznie słabiutki w tą grę

Nigdy nie biłem w nią jakiś specjalnych rekordów, grałem w nią naprawdę mało, jakoś nie przyciągnęła mnie dłużej

Zgadzam się z tym co napisał Falen, chwilowy zapychacz czasu.

Dobra gierka dobra

Zwłaszcza właśnie jak na infie neta nie było można było poszaleć ostro i pośmigać z kolegami xD Zwłaszcza jeszcze jak ktoś jakieś własne postacie załatwił to masakra
--------------------

Dodane: 19-02-2009 21:02
by_black napisał/a:Dobra gierka dobra

Zwłaszcza właśnie jak na infie neta nie było można było poszaleć ostro i pośmigać z kolegami xD
Zwłaszcza jeszcze jak ktoś jakieś własne postacie załatwił to masakra
Ostatnio się zlewałem jak skakało się Czesiem xDDDD No myślałem że padnę, jak ten zielony potworek brykał po tych szczebelkach xDDDD Nie lubię bajki, ale jako postać w ice towerze jest świetna xD

Dodane: 19-02-2009 21:51
No czesio jest fajny.Tylko te jego hop,hop.Twórca chciał zrobić w tle jeszcze muze z WM ale za dużo by miejsca zajmowało jakieś 10mb

Dodane: 19-02-2009 21:56
Kiedyś to się w to młuciło xDDD Nie pamiętam informatyki, na której nie graliśmy w icy towera xD Nie pamiętam nawet, czy mi dobrze szło ale zapewne słabo (ja pamiętam tylko sukcesy xD).
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 19-02-2009 23:35
wiem że można w necie znaleźć wersję jawa na komórki

jak jutro znajdę to wrzucę link z tą gierką xD
Grało się w to kiedyś i rekordy biło xD nie nudziła się tak szybko i można było właśnie chwilowo zając czas. Genialna w swojej prostocie gra xD

Dodane: 20-02-2009 13:51 -
Ja szukałem w internecie wersje 128x160 i były tylko wersje 240x320 lub innej.Szkoda.U mojego kuzyna będzie działać.
Link do od icy towera na komórkę to
http://odsiebie.c...-371f.html

Dodane: 20-02-2009 14:07
Dzięki za link

Dodane: 20-02-2009 14:24
Lubie Icy Tower. To mistrzowska gra freeware, polegająca na skakaniu. Nic więcej to szczęścia nie potrzeba. Pamiętam czasy jak grałem w nią na kompie w szkole, sciegalismy się kto będzie miał najlepszy wynik. mi najlepiej nie szło... na początku. Piozdro.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-02-2009 14:51
Hehe jak mamy luźną infe to z kumplami w to grałem ;P Ale troszkę to nudnawe po godzinie grania

Ale jak infe mamy raz w tygodniu to sobie można pograć
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 20-02-2009 20:37
Nie sądzę że na komórkę ta gra może utrzymać swój klimat i grywalność, tak więc nawet jej nie ściągam, żeby nie zepsuć sobie o niej zdania ;D

Dodane: 20-02-2009 21:03
W Icy Tower pykałem jak chodziłem do podstawówki. Można sobie zagrać, ale jak się cholernie nudzi. Teraz w gimnazjum jak na kompach jest cenzor >.< min. na np/dbp to nawet nie zagram w tą gierę....Dla zbicia czasu tak na kilkanaście minut można zagrać. Zawsze z kumplami biliśmy rekordy, kto dalej doskoczy xD

Dodane: 21-02-2009 20:12
Gdy byłem młodszy to w zupełności zadowalały mnie gry tego pokroju i myślałem, że nie można wymyślić nic lepszego

Ale teraz gra może być przydatna tylko w momentach gdy np. zostało ci 5 minut do ściągnięcia jakiejś "prawdziwej gry" i ci się nudzi

Takie proste tytuły mają to do do siebie, że nakręcisz się na coś takiego grasz 2 minuty i już się nudzi. Ja miałem najwięciej chyba dwusetny poziom. Lubiłem grać tym Elwisem. Ogólnie z tych prościutkich gier ta ta jest nawet ok, ale i tak pasjans rządzi

Dodane: 21-02-2009 20:48
Nie sądzę że na komórkę ta gra może utrzymać swój klimat i grywalność, tak więc nawet jej nie ściągam, żeby nie zepsuć sobie o niej zdania ;D
Ooo, tu sie mylisz

gra jest prawie identyczna jak na kompa, nawet muzyka jest ta sama. Są 2 poziomy trudności: na trudniejszym skacze się jak na kompie, a na tym łatwiejszym łatwiej sie kombosy bije.

Dodane: 21-02-2009 21:16
Nie no gierka zaj... ostatnio moja kolezanka ja rozkminila i caly czas w nia gram (na telefonie). Tworcom trzeba przyznac ze jest to jedna z najlepszych minigierek.
...na trudniejszym skacze się jak na kompie, a na tym łatwiejszym łatwiej sie kombosy bije.
I tu sie z toba nie zgodze bo na trudniejszym poziomie na telefonie tak i tak jest latwiej niz na PC.

Dodane: 21-02-2009 22:55
...na trudniejszym skacze się jak na kompie, a na tym łatwiejszym łatwiej sie kombosy bije.
I tu sie z toba nie zgodze bo na trudniejszym poziomie na telefonie tak i tak jest latwiej niz na PC.
Faktycznie, zainstalowałem, pograłem chwile i stwierdzam, że gorzej sie gra. Zreszta nigdy nie szalałem za ta gierka. Wolę LF 2
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.