Dodane: 08-08-2010 22:56
Nie wierzę w takie głupie zabobony.Nie wiem kto je powymyślał ale musiał być głupi jak mój stary but z lewej nogi
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 05-01-2011 18:40
Ja podobnie jak reszta z was nie wierzę w takie kity, dzień jak dzień. A że ma 13 w nazwie to co z tego, podobnie jak nie wierzę w inne zabobony z kotami, drabinami i solą. A film piątek 13-ego to lubię, ogółem lubię takie bezmózgie horrory

Dodane: 05-01-2011 19:02
Ja osobisćie nie wierze w żadne przesądy piątek 13 to normalny piątek jakoś nigdy mi sie nic w tym dniu nie przytrafiło

Dodane: 04-07-2011 11:00
kilka piątków o których mowa w temacie przeżyłem. nie pamiętam by coś się wydarzyło szczególnego tego dnia. kompletnie nic żadnego pecha.
--------------------

Dodane: 04-07-2011 11:02
Ja w jeden piątek trzynastego znalazłem piątaka na ziemi, nie sądzę że ten dzień przynosi pecha
--------------------
To działa... Czuję jak moc Itachi'ego przepływa mnie...
Czuję, że staję się silniejszy!
Sasuke - Czekamy na wielki POWRÓT!

Dodane: 17-07-2011 01:07
Nie wierzę w przesądy, a piątek trzynastego to dla mnie dzień jak co dzień. Żadnych szczególnych historii z tym dniem nie mam związanych.
--------------------

Dodane: 17-07-2011 10:49
NIE WIERZYSZ W PRZESĄDY? - ZGINIESZ ;D
haha, ja jestem taki, że od zawsze robię wszystko po złości jeśli chodzi o ten temat. Taki dzień jak piątek 13 staram się spędzić jak najbardziej aktywnie bo nie wierzę, że coś się może stać. Jak mam okazję to przechodzę pod "rozkraką" jak to niektórzy mówią, nie siadam wchodząc na chwilę do domu na fotelu czy krześle, o czarnym kocie to już w ogóle nie mówię... w zamykanie kibelka "bo pieniążki uciekają" też nie wierzę.
--------------------

Dodane: 17-07-2011 11:59
Piątek 13, nie może być pechowy, bowiem tego dnia około godziny 13, 13 maja przyszedłem na świat ja
--------------------

Dodane: 17-07-2011 14:10
sasuke_ems napisał/a:Ja w jeden piątek trzynastego znalazłem piątaka na ziemi, nie sądzę że ten dzień przynosi pecha
ale ktoś miał pecha bo te piątke zgubił...

Dodane: 17-07-2011 19:44 -
Ja osobiście nie wierze w żadne zabobony czy przesądy, szkoda główki stresować tymi głupotami

Ale gdy zdarza mi się jakaś nie przyjemność to zwalam na przesąd xD

Dodane: 17-07-2011 21:06
Nie wiem czy to byl zbieg okolicznosci, lecz wlasnie w piatek 13, w wieku 13 lat (1 gimnazjum), o godzinie okolo 13:13 doznalem zlamania prawej "aktywnej" reki na lekcji w-f broniac bramke xD

. Dla chetnych moga podac dowod, ale to jak wroca ze wczasow

Dodane: 17-07-2011 21:07
Nie wierze w żadne zabobony ani inne takie,pradawni bogowie mnie chronią xD.A tak na serio kompletna bzdura.Nie lubie gdy coś ma decydować za mnie.Mój kolega gdy dostawał pałę na lekcji to zawsze mówił że dziś ma piątek 13-stego xD.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.