Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:06
OnLine: 53, statystyki
index > Hydepark
Temat: Walentynki
Dodane: 09-02-2012 18:18
Czemu nie spędzić wieczoru na forum? Może akurat ktoś się lepiej pozna :) Źle odebrałeś mojego posta, chodziło tylko o to, że 'wspólny wróg' zacieśnia więzi :d To nie jest tak, że nie uznaję tego święta, tylko po prostu w tym roku będzie dla mnie przykre.

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 09-02-2012 18:27
a ja jakoś nie obchodzę tego święta - po prostu nie lubię i tyle :) ale nie dlatego że jestem sama, bo w tamtym roku - mając drugą połówkę - też nie obchodziłam :)

Dodane: 09-02-2012 18:46
Olciiak napisał/a:
nie liczą tej z lodówki
trup?

Żaden trup xD miałem na myśli butelkę o pojemności 0,5 l, zwaną powszechnie połówką xD

--------------------

Dodane: 09-02-2012 19:18
#Utah - user - 30%
Czy święto Walentego musi kojarzyc sie z kiczowatymi sercami, parkami itp. To jest święto miłości i nie jest napisanej jakiego rodzaju. Można pomyśleć czyms miłym dla swojej rodziny, przyjaciół. Ja na przykład tego dnia planuje kupić małe upominki dla moich przyjaciół i zaprosic do kina moich rodziców i brata :)

--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 09-02-2012 19:23 - Edytowane przez Bociak dnia 09-02-2012 19:40
#Bociak - user - max%
Żaden trup xD miałem na myśli butelkę o pojemności 0,5 l, zwaną powszechnie połówką xD

Dokładnie, cóż innego mógł mieć na myśli Olu. :p Chociaż... ja trupem bym też nie wzgardził. Najlepiej połączyć obie rzeczy - magia walentynek związana z 0,5 w ręce i gorąca noc z jeszcze świeżym lub mniej ciałem. <3

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-02-2012 10:42
#Darknes - user - max%
Bociek, tobie to już wszystko jedno co gdzie i jak xDDD Nawet wiewiórkami nie pogardzisz :d

A ja sam [wesoly] Jakoś mi szczególnie smutno nie jest, to wypada wtorek, wychodzi nowy epek Bleacha, jakoś na pewno dzień zleci... pewnie dopiero w połowie dnia się skapnę, że to właśnie dziś są walentynki xD

Jedno mnie tylko zdeczka wkurza, te różowo-czerwone kolory w sklepach, promują to święto bardziej niż narodziny swojego zbawiciela xDD Powinno być wtedy wolne od pracy i szkoły! xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 12-02-2012 08:33
#Prynio - user - 30%
Dzień jak co dzień problem tylko taki że trochę więcej złotówek leci chociaż przyznam się że w walentynki jestem wyjątkowo romantyczny ze względu na to że nie mam czasu ogólnie a na ten dzień staram się zgromadzić jak najwięcej podsumowując kwiaty tak, jakieś kartki ślepe wiersze ? nee nie moje klimaty, kino tak, kolacja tak.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online