Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:05
OnLine: 53, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Nowa seria KAI już niebawem!
Dodane: 09-02-2009 14:40
#by_black - systemadmin - max%
hoti napisał/a:
kurde no o co chodzi z tym , to beda te same historie czy jak ??

Przeczytaj uważnie jeszcze raz, a znajdziesz wszystkie odpowiedzi, czy tak ciężko zrozumieć?

by_black napisał/a:
Witajcie, na liczniku 2:00 prawie.. Ja jak ostatnio bywa spać nie mogę, lecz dzisiaj zupełnie nie sen mi na myśli.. No więc tak sobie szukam i szukam, a tak naprawdę to szukam jakiś zboczonych obrazków do paku hentai o Naruto na NP, no ale znalazłem coś zupełnie innego, otóż nieoficjalnie telewizja FUJI TV oraz Shonen Jump ogłosiła że od kwietnia tego roku na ekranie TV pojawi się odnowiony Dragon Ball Z! To nie będzie zwykły remastered! Otóż Dragon Ball Z zostanie w 100% odnowiony do nakręcenia odcinków zostanie użyta najnowsza technologia, którą mogliśmy podziwiać w najnowszym filmie kinowym o przygodach Songa, dodatkowo dubbing zostanie podłożony również od nowa z tymi samymi dubbingowcami co została stworzona pierwsza wersja DBZ, dodatkową ciekawostką jest fakt że z 291 odcinków zostanie stworzone 100 tak więc seria DBZ uszczupli się jednak ma pojawić się kilka zupełnie nowych wątków, to by było na tyle ode mnie jednak gdy o moje uszy obije się jakaś nowa wieść dam znać, a teraz zapraszam do komentowania ^^

--------------------
Dodane: 09-02-2009 14:52
#max10001 - user - 40%
Nie no rewelacja. Tylko mogli by odtworzyc wszystko. W kazdym badz razie wazne ze cos o DB nowego bedzie. Ciekawe tylko czy te nowe watki. Beda bardziej robione tak jak Akira czy tak jak było w GT.

--------------------
SORY ZA ORTOGRAFIE

"Serce białe krew w błękicie górnik wałbrzych ponad życie"
Dodane: 09-02-2009 14:59
#ja0lek - user - 80%
Suuuper, cieszy mnie to straszliwie. Pewnie usuną te kilkuodcinkowe walki z Cell'em i zamienią na ładniejsze i krótsze ;P Jak tylko Blaczku będziesz wiedział skąd mozna ściągnąć to daj mi znać ; )

--------------------

Come back? :p
Dodane: 09-02-2009 15:03
#Zuza - user - max%
Z Frezerem i Buu też pewnie, Olesławie. ; ) Zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że coś fajnego, bo ostatnio te produkcje związane z DB im nie wychodzą, z cudownym filmem na czele xD no, ale tu to zupełnie inna sprawa :)

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 09-02-2009 15:09
#ja0lek - user - 80%
Wg mnie saga z Cell'em była najdłuższa i robiła sie powoli nudna ;P Co nie zmienia faktu, że dla mnie była najlepszą :p Także najlepiej jeśli to po prostu uściślą jakoś ładnie. I git będzie.

--------------------

Dodane: 09-02-2009 15:28
#PinCheR - user - 60%
Jak dla mnie to mogliby trochę skrócić walkę z Freezerem, bo ona już po jakimś czasie była nudna, no i wyrzucić takie odcinki jak np. "Krilan i Mara" :p

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 09-02-2009 15:52
#Majin96 - user - 0%
Fajnie ze DB sie wciaz rozwija :) . Masz moze jakies inne informacje np.kiedy planuja to zrobic bo jestem podekscytowany :d . Mam nadzieje ze w polsce puszcza . Pozdrawiam . Moj pierwszy post ^^

Dodane: 09-02-2009 16:07
#max10001 - user - 40%
Tia i jeszcze jak dla mnie to mogli by usunac fragment z Garickiem jr. Bo jest to chyba najnudniejszy moment w calym DB.

--------------------
SORY ZA ORTOGRAFIE

"Serce białe krew w błękicie górnik wałbrzych ponad życie"
Dodane: 09-02-2009 16:19
#ja0lek - user - 80%
PinCheR napisał/a:
no i wyrzucić takie odcinki jak np. "Krilan i Mara" :p

To było świetne xD Wreszcie coś oprócz samej walki ;P A co do GHarlicka juniora, to rzeczywiście to chyba nie było potrzebne. No ale zobaczymy. Jakoś chca to zmieścić w 100 odcinkach, więc powodzenia. Ale że ma już być w kwietniu? :p

--------------------

Dodane: 09-02-2009 17:35
#Cyrus - user - max%
Olek jeszcze nie wiadomo ile będzie trwał odcinek :p Ja mam nadzieję, że tak z 30 min ;) I bez długiego intra i "tego co było w poprzednim odcinku" :)
Moim zdaniem skrócą walki, ale stworzą je bardziej efektywniejsze i dynamiczniejsze ;) Nie będzie 5 minutowych dialogów w trakcie walki ;)
Co do Garlica jr. to zgadzam się, że ten wątek jest niepotrzebny. To samo się tycz np. treningu Gohana przez Ro Dai Kaioshina ;) Bo on chyba chodził przez 3 odcinki w ogół niego jak nie dłużej xDDD

Jestem ciekaw czy wyjdzie wersja PL. Dobrze by było gdyby lektor był nałożony na japoński dubbing ;) Bo jak nie to ja już wolę wersję z napisami + japoński dubbing (ewentualnie angielski).

Dodane: 09-02-2009 17:58
#MattiTeo - user - 80%
Bardzo miła wiadomość :) Podoba mi się inicjatwya aby skrócić odcinki, bo czasami oglądanie nudnych scen czy też ciągłych walk przy których było widać tylko ruchy rąk były nudne. Bardzo fajnie, iż będzie rysowane od nowa, bo gdy powstawało anime DB, nie było jeszcze takiej technologii do tworzenia anime i w odcinkach, które należało zrobić szybko, pojawiały się błędy :) Na razie nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć, trzeba poczekać :p

max10001 napisał/a:
napisał/a:
Tia i jeszcze jak dla mnie to mogli by usunac fragment z Garickiem jr. Bo jest to chyba najnudniejszy moment w calym DB.

Pewnie tak zrobią ;) Nie wiem kto by chciał oglądać te fillery jeszcze raz :)

Cyrus napisał/a:
Ja mam nadzieję, że tak z 30 min ;) I bez długiego intra i "tego co było w poprzednim odcinku" :)

Jeśli ma pojawić się w TV to pewnie będzie 25 minut z openingiem i endingiem będzie ;)

by_black napisał/a
a tak naprawdę to szukam jakiś zboczonych obrazków do paku hentai o Naruto na NP

Blacku, trzeba było wejść na Fakku, tam jest masa hentai ;) Do wyboru, do koloru xD A nie szukać po stronach telewizji japońskiej xD

Dodane: 09-02-2009 18:01
#quentin7 - user - 30%
No no no . Mile zaskoczony jestem [wesoly]
Tylko nurtuje mnie to ,że tylko 100 odc. [skrzywiony]
Szkoda ,że nie o 100 wiecej :d
Ale spoko może będą dłuższe i wprowadzą ciekawe wątki :)
Zapowiada się ciekawie

--------------------
Dodane: 09-02-2009 18:11
Dobrze wiedzieć, że Dragon ball wciąż jest kurą znoszącą złote jaja XD Chętnie obejrzała bym odnowiona wersję, bez tych durnych przedłużeń. A czy mogłabym mieć do ciebie prośbę black, żebyś wstawił tu linka, do miejsca z tą informacja. Chętnie przeczytam wszystko co tam napisali :)

--------------------
Dodane: 09-02-2009 18:20 - Edytowane przez Blade dnia 09-02-2009 18:21
#Blade - user - max%
Wspaniała wiadomość z tymi odcinkami chociaż nie wiem czy dadzą rade tak w 100 to wszystko zmieścić i dołożyć parę wątków. Będę czekał na nie z niecierpliwością xD

--------------------
Dodane: 09-02-2009 18:20
#Usunięty - user - 10%
ciekawe czy pojawi sie ktos nowy , moze ktos osiagnie lepsze stadium

Dodane: 09-02-2009 18:24
#by_black - systemadmin - max%
http://db.schuby....php?t=9719 Proszę :) Oczywiście żeby nie było na iPhonie przetłumaczyłem z Japońskiego na Polski tą wiadomość zamieszczoną na kolejnej prenumeracie Shonen Jump.

--------------------
Dodane: 09-02-2009 19:16
#by_ikar - systemadmin - max%
Właśnie o czymś takim myślałem, zawsze się zastanawiałem po co ta wersja remasted? Nie lepiej narysować to od początku nawet fabuła niech będzie identycznie ta sama, tylko niech postacie wyglądają jak w openingu budokaia: http://www.youtub...Yxf8Qp_7Po walki wyglądają na prawdę apetycznie, a ten opening narysował akira, więc jak by zrobili coś takiego, nawet nie wszystkie odcinki to będzie super :d

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 09-02-2009 19:22
#Kizami - user - 30%
JEST JEST JEST :d Jesli info jest prawdziwe to od kwietnia nie chodze do szkoly tylko czekam na DB :p :p A serio... Bardzo sie ciesze ze wyjdzie nowe db bez durnych fillerow oraz z krotszymi walkami z nowej oprawie , wyglada na to ze DB to dalej kura znoszaca zlote jajka :)

--------------------
Dodane: 09-02-2009 19:31
#DzakliK - user - 40%
dbz bylo,jest i bedzie najlepszym anime jakie kiedy kolwiek ogladalem i ogladam szkoda tylko ze te wszystkie lepsze odcinki,film kinowy co wyszedl niedawno wychodza po takiej dlugiej przerwie od dbz puszczanego w telewizji...

Dodane: 09-02-2009 19:51
#Staroch - user - 40%
dobry news ale wydaje mi sie ze to troche potrwa zanim zrobia to wersje ;/

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online