Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:05
OnLine: 53, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Nowa seria KAI już niebawem!
Dodane: 05-04-2009 09:29
#by_black - systemadmin - max%
Każde anime puszczane w Tv ma masę reklam to jest w tym najgorsze -.-

--------------------
Dodane: 05-04-2009 09:32
#BenaS - user - 40%
Ale czasami to jest wkurzające i się tak dziko ciągnie.

Dodane: 05-04-2009 09:33
a te odcinki db kai bedzie mozna pobrac ale nie przez torrenta

--------------------
Podpis został wyczyszczony z powodu złamania 12pkt regulaminu dotyczącego dopuszczalnej ilości grafiki w podpisie.
Dodane: 05-04-2009 09:38
Ja wlasnie pobieram przez torrenta i prawie 100 kb/s non stop idzie wiec za jakies 30 min. powinienem sie cieszyc dbkai na dysku :) . Torrenty nie sa takie zle ;)

Dodane: 05-04-2009 09:39
Odcinek będzie do pobrania z naszej strefy jednak dopiero za godzinkę, półtora.

--------------------
Dodane: 05-04-2009 09:40
#BenaS - user - 40%
Ja tam się zastanawiam kiedy to będzie z napisami :)

Dodane: 05-04-2009 09:41 - Edytowane przez C@rL dnia 05-04-2009 09:42
#C@rL - user - 100%
A mi się ten ep podobał i to bardzo ;)

Po pierwsze.. cudny opening jak i eding.

Po drugie... nowa ścieżka dźwiękowa, która świetnie pasuje do tego anime.

Po trzecie.. w tym 1 epku zawarte zostało większość istotniejszych info z 2,3 pierwszych epków zwykłego dbz.

Po czwarte... ta nowa technologia... ja widziałem dość dużo zmian pod względem graficznym :)

Po piąte.. reklama MC'Donalds xDDDD

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 05-04-2009 09:48
to poczekam na zwykle pobieranie nie przez torrenta.niemoglem obejzec to pobiore

--------------------
Podpis został wyczyszczony z powodu złamania 12pkt regulaminu dotyczącego dopuszczalnej ilości grafiki w podpisie.
Dodane: 05-04-2009 09:51
#MattiTeo - user - 80%
by_black napisał/a:
Każde anime puszczane w Tv ma masę reklam to jest w tym najgorsze -.-

No ale gdy jakaś grupa wypuści anime z hardsubami to sklei tak nam ładnie odcinek, że po reklamach nie będzie śladu :)

BenaS napisał/a:
Ja tam się zastanawiam kiedy to będzie z napisami :)

No trochę niestety będzie trzeba poczekać. Ja już teraz patrze na AniDB czy jakaś grupa subująca nie wzięła się za tłumaczenie :)

Póki co oglądałem opening i trochę odcinka. Powiem wam jedno, jak na razie zajeb*ście! ;D

Dodane: 05-04-2009 09:59
#Usunięty - user - 10%
i jak wam sie podobal , sa zmiany jezeli chodzi o sam odcinek ??? , niewiecie czy mozna gdzies chociaz uruwaek kilka min zobaczyc np.na youtube >??

Dodane: 05-04-2009 10:02
#Mattiz - user - 90%
hoti napisał/a:
i jak wam sie podobal , sa zmiany jezeli chodzi o sam odcinek ??? , niewiecie czy mozna gdzies chociaz uruwaek kilka min zobaczyc np.na youtube >??

na yt to nie wiem ale tutaj tak :p
i to cały http://dbpolska.n...age_id=512

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 05-04-2009 10:03
#C@rL - user - 100%
#hoti poczytaj trochę postów w tym temacie, a znajdziesz to, czego szukasz... http://www.youtub...unenFusion

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 05-04-2009 10:12
#Usunięty - user - 10%
zauwazyliscie jakies zmiany jezeli chodzi o odcinek juz po tym jak raditz przylecieal , jak narazie nie ??

Dodane: 05-04-2009 10:24
Tylko Raditz przylecial na wyspe Genialnego Żółwia. I sie skonczylo ;) . Wiecie moze kiedy beda napisy bo sciagnalem sobie na dysk przewz torrenty 1. odc.. a na napiprojekcie nie ma jeszce..;/

Dodane: 05-04-2009 10:26
jak dla mnie bomba ale nie oglądałem całego tylko opening bo niema napisów
:p :p

Dodane: 05-04-2009 10:39
oglodalem zaje odcinek.to co bylo w paru odcinkach zmiescilo sie w 1

--------------------
Dodane: 05-04-2009 10:40
Trochę się rozczarowałem, widać zmiany w openingu i endingu, i bardzo mi się podobały. Ale jeżeli chodzi o cały odcinek, to nie widziałem żadnej różnicy prócz może 1 sceny... Szkoda, myślałem, że graficznie będzie wyglądał tak jak opening...
Poczekam na resztę odcinków...

P.S. W życiu nigdy nie widziałem tyle na wpi!@$$ reklam... Masakra...

--------------------

"Jedno jest Wszystkim, a Wszystko jest Jednym "

Free your mind and touch the sky, believe you can fly!
Żyjąc na krawędzi, czujesz, że żyjesz...
Dodane: 05-04-2009 10:49
Odcinek do pobrania ze strony bez reklam!! :)

--------------------
Dodane: 05-04-2009 10:51
#Butek1 - user - 70%
Nareszcie nie mogłem się doczekać :d Odcinek bardzo mi się podobał.Op i en przepiękne,a jeśli chodzi o resztę odcinka to grafika trochę zmieniona,ale wydaje mi się,że megaupload zniekształcił trochę grafe.Było widać,że wyrąbali scenę z Gohanem i tym lwem i dobrze,bo to było przynudawe.Pewnie wyrzucą też odcinki z treningu Gohana,bo to było z 10 epków.Już nie mogę się doczekać następnego odcinka.A reklamy mi nie przeszkadzają,bo przecież można sobie przewinąć.A ta reklama mcdonalds xDDD Te dzieci miały kisiel w majtach jak zobaczyły,że takie coś lata i te ich mordy hahahaha ;D

--------------------
Dodane: 05-04-2009 11:15
Klikając na odcinek przeniesiecie się na MV i będzie mogli zobaczyć pełny obraz, poza tym już jest w jednym parcie :)

Temat blokuje i otwieram nowy z opiniami :) Zapraszam do http://dbpolska.n...pic,5,6116

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online