Dodane: 09-02-2009 01:48 -
Witajcie, na liczniku 2:00 prawie.. Ja jak ostatnio bywa spać nie mogę, lecz dzisiaj zupełnie nie sen mi na myśli.. No więc tak sobie szukam i szukam, a tak naprawdę to szukam jakiś zboczonych obrazków do paku hentai o Naruto na NP, no ale znalazłem coś zupełnie innego, otóż nieoficjalnie telewizja FUJI TV oraz Shonen Jump ogłosiła że od kwietnia tego roku na ekranie TV pojawi się odnowiony Dragon Ball Z! To nie będzie zwykły remastered! Otóż Dragon Ball Z zostanie w 100% odnowiony do nakręcenia odcinków zostanie użyta najnowsza technologia, którą mogliśmy podziwiać w najnowszym filmie kinowym o przygodach Songa, dodatkowo dubbing zostanie podłożony również od nowa z tymi samymi dubbingowcami co została stworzona pierwsza wersja DBZ, dodatkową ciekawostką jest fakt że z 291 odcinków zostanie stworzone 100 tak więc seria DBZ uszczupli się jednak ma pojawić się kilka zupełnie nowych wątków, to by było na tyle ode mnie jednak gdy o moje uszy obije się jakaś nowa wieść dam znać, a teraz zapraszam do komentowania ^^

Dodane: 09-02-2009 01:54
NO! Już nie mogę się doczekać

tylko zastanawiam się na jakiej zasadzie z 291 odc zrobi się 100. Czy odcinki będą dłużej trwały, czy po prostu zostaną usunięte te mniej ciekawe odcinki? No i co to za dodatkowe wątki. Tak czy siak jest to fenomenalna wiadomość
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 09-02-2009 02:12
Fakt wiadomość jest fenomenalna ale na twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć bo jeszcze takich detali nie podano, tak czy inaczej smacznie się zapowiada, a odcinki prawdopodobnie może będą dłuższe ale może i zostanie usunięte sporo nie potrzebnych scen

Dodane: 09-02-2009 06:00
No nie ,niemożliwe,sory za spam ale brak mi słów.Żeby coś jeszcze powiedzieć powiem że jestem zadowolony

Dodane: 09-02-2009 06:56
Ojjjjj! Zapowiada się Ciekawie xD Ten rok będzie ciekawy

Z niecierpliwością czekam na te epki i na moje DBZ! Tym razem zmienione! xD Będzie się działo! ^_^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 09-02-2009 08:23 -
Nie wierze

Po prostu cudownie, aż mnie zmroziło xDD (ale siedzę bez skarpetek i w spodenkach, a jeszcze się dobrze nie rozpaliło

) Ale jak odcinek będzie miał więcej niż 100mb to kiedy ja to pościągam jak mój transfer to 25-35 kb/s
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Ale obawiam się, czy niezostanie zgubiony ten duch DB

Dodane: 09-02-2009 08:47
O to mnie Blaczku zaskoczyłeś. Nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewał. Na szczęście to bardzo miła niespodzianka. Tylko zastanawiam się czy będzie mi się to chciało ściągać. Ale pożyjemy, zobaczymy! Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 09-02-2009 09:08
Glamb napisał/a:Ale obawiam się, czy niezostanie zgubiony ten duch DB
A oglądałeś kinówke najnowszą? Ja tam widziałem klimat DB, a te epki mają być podobne
Dobrze, że uszczuplą. Wydaje mi się, ze nie będzie już takiego powtarzania jak np. w walce Goku z Frezerem... Jeden odcinek zleciał na to by Freeza sobie przypomniał co się działo od przybycia Goku az do tego jak odlatywał ze zniszczonej planety. Możliwe że usuną też mniej ciekawe wątki itp. No, ale pożyjemy zobaczymy

Dodane: 09-02-2009 09:09
No no Black zaszokowałeś mnie

Dragon Ball odnowiony

Bardzo miła niespodzianka. Tylko martwię się żeby jakiś kicz z tego nie wyszedł. Ale pożyjemy, zobaczymy. Z niecierpliwością czekam na nowe wydanie dragon balla.
--------------------

Dodane: 09-02-2009 09:47
karolex500 napisał/a:No no Black zaszokowałeś mnie

Dragon Ball odnowiony

Bardzo miła niespodzianka. Tylko martwię się żeby jakiś kicz z tego nie wyszedł. Ale pożyjemy, zobaczymy. Z niecierpliwością czekam na nowe wydanie dragon balla.
Mam jakieś dziwne wrażenie że tu ktoś przepisał niemalże mojego posta. Ja wiem że jestem autorytetem dla wielu, ale postaraj się wymyślić coś od siebie. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 09-02-2009 10:20
Świetna wiadomość!! Wydaje mi się że obetną nie potrzebne sceny nadając większą dynamikę i ilość odcinków skracając tym sposobem. Mam nadzieje, że przez to nie zatracą całego ducha DB, lecz doda to więcej pikanterii.
--------------------
"Jedno jest Wszystkim, a Wszystko jest Jednym "
Free your mind and touch the sky, believe you can fly!
Żyjąc na krawędzi, czujesz, że żyjesz...

Dodane: 09-02-2009 10:39
dobra sorry macias.
--------------------

Dodane: 09-02-2009 11:05
Już lepiej dzień nie mógł mi się zacząć, ledwie co weszłem na kompa a tu taka bomba ! Nie no coś niesamowitego już niemoge się doczekać kiedy będe mógł zobaczyć odnowione odcinki DB.

Dodane: 09-02-2009 13:03
świetna wiadomość! Już nie mogę się doczekać!

Dodane: 09-02-2009 13:50
#Usunięty -

-
gdzie to przeczytales ????
i czy to bedzie to samo tylko skrocone czy cos nowego , nowi przeciwnicy itp. ??

Dodane: 09-02-2009 14:03
super po tak dlugiej przerwie wchodze na dbp a tu taka wiadomosc. a o jakiej najnowszej kinowce mowiliscie? ciekawe w jaki to sposob bedzie skrocone

Dodane: 09-02-2009 14:17
Chodzi o kinówkę "Heya! Son Goku and Friends Return!"

Dodane: 09-02-2009 14:22
a sorry nie wiedzialem ze to tez mozna nazwac kinowka

Dodane: 09-02-2009 14:28
#Usunięty -

-
kurde no o co chodzi z tym , to beda te same historie czy jak ??

Dodane: 09-02-2009 14:30
JUHUU!! to jest najlepsz wiadomosc w moim zyciu

czekalem na jakas nowa serie, ale odnowione dbz to moze byc coś

az sie wzruszylem

Wspomnienia z dziecinstwa: BEZCENNE. Pozdro
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.