Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:05
OnLine: 50, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Kosmiczni Wojownicy
Dodane: 16-04-2011 19:55 - Edytowane przez Bociak dnia 18-04-2011 11:19
#Bociak - user - max%
Grałem przez krótki czas, bardzo krótki czas. I muszę powiedzieć, że nudy. Zabijacz czasu, odrzuciłem już takie przeglądarkowe gry. Również ona mnie niczym nie zaskoczyła.

Nie, że jest zła. :p Ujdzie, tylko kiedyś bardziej trafiały do mnie takie gry.

To twórca tej gry zaczynał na tej stronce? Jakoś o tym zapomniałem. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 19-05-2011 10:37
#Seneka - user - 80%
Grałem od początku i nadal gram, muszę stwierdzić, że KW pomimo swoich wad i administracji, oraz osób,które postują na SBO jest najlepszą grą przeglądarkową traktującą o przygodach Goku w Polsce, gdyby ktoś miał mnie ochotę odnaleźć w grze, to gram jedynie na serwerze 5 pod nickiem Seneka, jestem w klanie Desire.

Dodane: 18-08-2011 03:51
#Quix - user - 0%
Jak dla mnie jest to najlepsza gra przegladarkowa o DB w Polsce. Gram juz pol roku i jak narazie mam 396 Lv i siedze w rajskiej sali treningowej :) Mam zamiar przejsc cala gre. Jak by ktos chcial to gram na serwerze 1 pod nickiem Quix

Dodane: 18-08-2011 10:24
Grałem kiedyś na 1 serwerze i moja postać przez dłuższy czas była w top 10, byłem w najlepszym klanie itp. Później jednak poszedłem do szkoły z internatem gdzie nie miałem internetu i musiałem oddać konto. Jego następny posiadacz był już 1 w rankingu, nie wiem czy dalej jest, bo bardzo dawno nie odwiedzałem tej strony. Gra bardzo przyjemna :)

Dodane: 18-08-2011 10:38
#GokuDBZ - user - 60%
Gra nie przypadła mi do gustu . Nigdy nie przepadałem za grami przeglądarkowymi .
Teraz gram w Dragon Ball Online , która jest bardzo fajną grą w 3D .

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 18-08-2011 11:17
#Seneka - user - 80%
Kosmiczni Wojownicy to gra dziwna, pomimo tego, że pomysł na nią jest dosyć dobry, to społeczność grająca w nią, a raczej udzielająca się na SBO pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza ten ich język, którym się posługują nie każdemu się podoba, jednak tego nikt nie pilnuje, drugą sprawą jest to, że często nie ma adminów, by
sprawdzali, czy ktoś nie łamie regulaminu, trzeba im wysyłać SS, kolejnym minusem jest właściciel gry, który daje śmieszne kilkudniowe, bądź kilkugodzinny bonusy, które w rozliczeniu niewiele więcej wnoszą, a grający tak się cieszą, jakby dostali prezent pod choinkę, najbardziej przydatny był jednak exp x4, który wprowadzili kiedyś tam na bodaj tydzień.
Kolejną sprawą jest wykorzystywanie bugów, botów i tej całej reszty nielegalnych urządzeń, można łatwo takie coś stworzyć i grać sobie na lajcie, bo administracja olewa temat, potem się ma pretensje do graczy. Jak widać gra nie jest idealna, ma dużo minusów, ale pozostaje klimat DB, który także w grze jest niedopracowany, jak widać gra robiona jest i była na amatorkę i nastawiona jest tylko na zysk.

--------------------
Dodane: 23-08-2011 23:14
muszę przyznać gra fajna, nie wiem czemu ale zawsze do niej wracam xD
jak by co to gram na serwerze 6 nick postaci lukassssx ;)

Dodane: 01-02-2012 09:23
#Byczusia - user - 80%
Grałam bardzo długo w tę grę, niemal od początku. Na 1 servie jako Tekkel i ByczusiaTemari, 5 jako Byczka, 6 jako Hardlaska. Gra wcześniej bardzo mi się podobała, lubiłam to. Ale do czasu- 3 miechy temu odechciało mi się w to grać. Co prawda mam 1 postać na 7 jako ByczkaInverse, aczkolwiek wchodzę tam by popisać cos/poczytać co na SB piszą.

Dodane: 01-02-2012 18:19
#slander - user - 70%
Gra należy do średnich. Potrzeba wiele rzeczy poprawić. Teraz jestem w zaświatach, ćwiczę na planecie Dai Kaio Shina. Mój nick jest trochę skomplikowany. To jest tak: SongokouQ. Gram w nią prawie cały rok. Po pewnym czasie gra zrobiła się dla mnie nudna, ale za namową brata i kumpla z powrotem grałem. Mam nadzieję że ją bardziej dopracują.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 13-02-2012 20:37
#Naimad2 - user - 10%
lukasz2435 napisał/a:
Gra należy do średnich. Potrzeba wiele rzeczy poprawić. Teraz jestem w zaświatach, ćwiczę na planecie Dai Kaio Shina. Mój nick jest trochę skomplikowany. To jest tak: SongokouQ. Gram w nią prawie cały rok. Po pewnym czasie gra zrobiła się dla mnie nudna, ale za namową brata i kumpla z powrotem grałem. Mam nadzieję że ją bardziej dopracują.

Gra jest dopracowana ziomek ;P ja gram pół roku mam 530 lvl wiec widze że sie troche do gry nie przykładałeś. Pozatym gra teraz jest rozbudowywana coraz wiecej sie dzieje i ogl. polecam Kosmicznych [wesoly]

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online