Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:05
OnLine: 50, statystyki
index > Hydepark
Temat: Kilka zdań o Tobie
Dodane: 29-09-2007 22:51 - Edytowane przez by_black dnia 26-09-2011 08:45
#Ra - user - 70%
No, no, no, witam znowu, już mi troche przeszło.
Założe sobie ten temat z kilku powodów.
Chce sie dowiedzieć czegoś o waszym życiu, o was. Tym samym wkraczam w waszą sferę prywatną. Interesuje mnie ile macie lat, do jakiej szkoły chodzicie, czy lubicie sie uczyć, kim chcecie zostać jak już ukończycie tą nieszczęsną szkołę, czy macie pracę, co w niej robicie, czy ją lubicie, ile zarabiacie, czy macie samochód, jak macie to jaki i inne rzeczy z waszego życia.
To ja napisze coś o sobie:
Mam 21 lat, szkołe już ukończyłem, teraz pracuję jako krojczy w zakładzie meblowym Steinchoff, praca ta polega na wykrajaniu z szablonów(jest ich naprawdę dużo-ponad 100 rodzajów kompletów) z materiału lub ze skóry, zarobki różne, zależy ile kto wykroi(jest to tzw akord, czyli ile zrobisz tyle zarobisz), mam samochód opel calibra, super bryka. To tyle, chce aby wszyscy którzy zaglądają na ten temat coś napisali o sobie, nie bójcie się, w ten sposób możemy uzyskać obraz na temat jacy użytkownicy przeważają na stronie, czy młodsi, czy starsi. Proszę pisać.

Dodane: 29-09-2007 23:35 - Edytowane przez Pavlo84 dnia 30-09-2007 00:08
#Pavlo84 - user - 60%
Cóż mogę powiedzieć na swój temat może taki szybki skrót.

Urodziłem się 12 maja w mieście o nazwie Toruń. W wieku 5 lat przeprowadziłem się na Śląsk gdzie zamieszkałem w małej miejscowości o nazwie Knurów miejscowość ta jest położona niedaleko Gliwic. Szkołę podstawową ukończyłem w Knurowie pierwsza klasę ukończyłem niedaleko kościoła natomiast od klasy 2-6 chodziłem do szkoły podstawowej numer 8 jednak nie dane mi było ukończyć pozostałych klas pozostałe klasy to jest 7-8 ukończyłem w szkole podstawowej numer 7 w Knurowie rzecz jasna. W klasie miałem 16 dziewczyn i 14 chłopaków podczas tych ośmiu klas moim wychowawcami byli pani M, pani R, pani M, pani H i na końcu pan Zbigniew M. następnie po szkole podstawowej udałem się do Technikum Ekonomicznego w Gliwicach szkoła ta znajdowała sie na ul. Jasnej do szkoły tej chodziłem równe 5 lat moja wychowawczynią była pani M los tak chciał iż w pierwszej klasie było nas 36 osób 30 dziewczyn i 6 chłopaków niestety kilka osób oblało i w klasie drugiej było nas już 29 osób 27 dziewczyn i tylko 2 chłopaków osobiście uważam że to było niczym koszmar choć inni uważają inaczej. Maturę zdawałem z j. polskiego i historii (jako jedyny w klasie) a także zaliczałem prace dyplomową z informatyki na temat Linkusa. Polski i historię zdałem na 3 a prace dyplomową na 4. Po skończeniu szkoły ponownie wróciłem na stare śmieci do Torunia przeprowadziłem sie do kamienicy, której jestem właścicielem gdyż otrzymałem ją w spadku mam z nią same problemy ale jest jeden plus jako właściciel nie płace za mieszkanie :d w większości lokatorzy to członkowie mojej rodziny wujkowie, ciocie i kuzynostwo tak więc nie jest źle. W sumie od małego interesowałem się anime dlatego zawitałem na te stronę, gdzie goszczę tutaj po dziś dzień nie wiem czy narobiłem sobie na niej jakichś wrogów ale mam to gdzieś :lol: wracając jeszcze do mojego miejsca zamieszkania mieszkam na Przedmieściu Bydgoskim ta dzielnica nie cieszy się dobra opinią choć słyszałem że Rubinkowo jest gorsze ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Mam niedaleko na stadion żużlowy więc chodzę na mecze :d Na dzień dzisiejszy nie mam żadnej dziewczyny jestem wolny choć prawdę mówiąc nie wiem czy to powód do radości czy smutku. Jak już być może niektórzy z was wiedzą a ci co nie wiedza to teraz się dowiedzą interesuje się: anime, mangą, historią, kulturą wschodu, sportem, filmem, muzyką, rysowaniem, pisaniem wierszy i opowiadań. Moje ulubione kolory to: zielony, niebieski i czarny. Z natury jestem osobą spokojną (dobra może nie do końca to prawda bo jak byłem młodszy to różne cuda wyprawiałem ale teraz się uspokoiłem) mam duże poczucie humoru, czasem lubię po wnerwiać ludzi ale kto tego nie lubi ? Dobra teraz się trochę opiszę: wysoki wzrost 190 cm, oczy zielone, brunet krótkie włosy, jestem szczupły, numeru buta nie podam :lol: mój telefon komórkowy to Samsung numeru nie pamiętam mam do tego kiepską pamięć, używam komunikatora GG, maila mam na o2. Moje łącze internetowe to 512 kb/s słabe ale nie jest jeszcze najgorzej neta mam z kablówki. Nie wiem co by tu jeszcze dodać jak coś sobie przypomnę to dopisze :d

--------------------
Idź do wuja !!! xD
Dodane: 30-09-2007 00:37
#by_ikar - systemadmin - max%
A ja wam mogę powiedziećo że jestem by_ikar :d dużo o sobie nie powiem bo to dla mnie kącik wzajemnej adoracji ale żeby nie było że jestem chamski to napisze jeszcze że mój profil jest aktualny;p (jak by nie było coś o sobie :d ) a co do tematu.. podobny już istnieje tylko pod inną nazwą a nazywa się: "Przedstaw się", można tam było to samo pisać, szukajcie a znajdziecie, jak nie znaleźliście znaczy że słabo szukacie.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 30-09-2007 01:24
#Draqo - user - 0%
Ja jestem Rafał mam skończone 16 lat chodzę do 1 technikum o profilu informatycznym ponieważ w przyszłości chcę zostać programistą i grafikiem komputerowym ale to zależy jak się ułoży :d . Od dwóch lat tańczę taniec towarzyski w UKTS Pasjonat i jestem zadowolony z tego co robię bo już na turnieje tańca po Polsce jeżdże jeszcze nie mam zbytnio osiągnięć bo na turnieje jeżdże od 3 miesięcy ale nigdy jeszcze nie byłem ostatni więc chyba jest dobrze :d :d W tym sezonie zamierzam już osiągnąć jakieś wyższe miejsce a bynajmniej dojść do finału bo solidnie ćwiczyłem i zamierzam dalej ćwiczyć. Jeżeli chcecie to zapraszam na turniej który odbędzie się 12.10.2007r. w Płońsku a następnego dnia do Łomianek :d wstęp kosztuje pewnie w granicach 20-25 zł

Dodane: 30-09-2007 07:14
No to tak :

Mam na imię Natalia , mam 12 lat , chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej . Moje zainteresowania to siatkówka i Dragon Bal :o w przyszłoście chcę zostać (nie śmiejcie sie) siatkarką :o . Uczyć się nawet lubie :o . Za najlepsze wyniki w nauce byłam we Włoszech ,a jeśli szczęście dopisze i tym razem to pojadę do Egiptu B) To chyba tyle
buziaki dla wszystkich :) .

Dodane: 30-09-2007 12:12
#szarnos - user - 30%
Ja mam na imię Łukasz mam 14 lat urodziłem si e w grudniu (heh) 6 chodzę do 2 gim w Toruniu.Nie mam samochodu:lol:,po szkole ide do gastronomika i zamierzam zostać
kucharzem :d ,pije, nie pale (jak większość nastolatków).Lubie DB, piłką nożną kibicuje
TKP Toruń, Hip-Hop najbardziej Peję lubię komedie,Horrory (piła3).To chyba wszystko. ;)

Dodane: 30-09-2007 14:33
#Kizami - user - 30%
Nazywam sie Kamil, mam 15 lat i chodze do 3 klasy gimnazjum. Moje Hobby to: Pilka nozna, siatkowka, Dragon ball i skladanie komputerow. Uczyc sie nie lubie ale nie mialem jeszcze sredniej ponizej 5.0 wiec nie jest ze mna zle ;) Slucham linkin parka.
Nie pale, pije ale nie alkohol :p . Uwielbiam komedia i filmy Sc-fi.

--------------------
Dodane: 30-09-2007 15:25
#ciocia - user - 0%
czlowieku kim ty jestes Songo_PL
ze masz srednia 5,0 chyba jakims cyborgiem ... :) Ja mam sredia 4,0 i tez jestem w 3 klasie gim. Mam podobne zaiteresowania jak ty nie pale ale wypic trzeba czasem to chyba oczywiste... Nie wiem gdzie ty sie uchowales

Dodane: 30-09-2007 15:58
#jacklin - user - 60%
mam na imie dawid,chodze do 3 gim. moja srednia z zeszlego roku wynosi niecale 4(3,94)czy jakos tak,nie pale i palic nie bede,polak nie kaktus wiec pic musi,wczoraj bylo wesele i bylo ciekawie,ale to poza tematem interesuje sie oczywiscie DB,troche
komputerem,troche ksiazkami fantasy,no i to tyle na moj temat :d :p

Dodane: 30-09-2007 16:54
Jestem Damian mam 17 lat chodzę do 2 klasy liceum...interesuję się muzyką, grami komputerowymi i DB. Lubię grać w piłkę, uczuć się nie lubię... nie palę i nie będę palić, piję okazyjnie:smilewinkgrin: w przyszłości chcę założyć własny biznes

Dodane: 30-09-2007 17:26
#by_ikar - systemadmin - max%
Jako że nastąpiła swego rodzaju pomyłka, mianowicie istniał taki temat założony przez @Goku16 "przedstaw się" w którym ludzie właśnie pisali tak jak w tym, za co mocne sorki bo tematu już nie ma, został usunięty przez goku całkiem niechcący, i to może z tydzień temu dlatego byłem pewien że istnieje. Także temat jak najbardziej aktualny z tym że zmieniam jego tytuł na "Coś o was/tobie" nie każdy może kojarzyć o co chodzi z tym wasze życie. to chyba tyle. Pozdro

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 05-10-2007 22:09
#Ichini - user - 50%
Hmmm o sobie mówić za dużo nie lubie...a by inni nic o mnie nie wiedzieli ale tu zrobię wyjątek:Na imię mi Mateusz,obecnie chodzę do 2 klasy liceum wojskowego :d ,interesuje się głównie anime:jestem fanem serii Bleach.Anime interesuje sie od 8 latek więc trochę czasu już minęło.A tak po za tym to lubię się napić jakiegoś piwka z kumplami,pograć w bale,siate,posłuchać muzy oraz najważniejsze-dobrze prowadzić swoją stronę-to tyle :d

Dodane: 05-10-2007 22:34
#Ace - user - 60%
Nie usunołem tylko po tych ostatnich roblemach na stronie o tym jak jakis koleś się włamał to usunoł moje konto i z nim poszły wszystkie tematy i posty;/ ale nic :d Ja mam na imie Piotrek mam 16 lat urodziłem się i mieszkam w Jaworznie interesuje się Dragon Ball'em, sportem i od niedawna mam nową zajawke zwana cwalkiem xD Moim ulubionym piwem jest oczywiście Lech :d to chyab wystarczy :d Pozdrawiam;]

Dodane: 05-10-2007 23:25
#Kaziu - user - 30%
Mam na imie Rafał, mam 14 lat. Lbie grać w noge, grac na kompie, lubie DB i panienki :d . Nie lubie sie uczyc, ale nauka idzie mi dobrze. Nie pale, Nie pije (no moze herbatke :d ),a chodze i żyję. Lubie NU-METAL ( Linkin Park ), Hip-Hop ( donguralesko, trzeci wymiar, wwo, pięć dwa dębiec ). Pozdro. :rip::rip::rip:

Dodane: 12-10-2007 16:12
#Raju - user - 40%
Jestem Dawid urodziłem się w 30,10,1994 roku w tomaszowie Mazowieckim. Mieszkam w małej miejscowości Wykno. Moim zaintresowaniem są komputery, a także piłka nożna. Jednym z moich ulubionych filmow jest taxi (wszystkie części) a także Władca Pierścieni Powrót Króla. Z seriali lubię dragoon ball z a także gt i naruto.

Dodane: 17-02-2008 21:04
#agalu16 - user - 0%
mam na imie agnieszka i jestem w z lodzi. mam 16 lat. interesuje sie manga i anime. tworze wlasne rysunki i kolejkcjonuje anime. oczywisci emoje naj anime to dragon ball :d najlepsza czesc wedlug mnie to DBZ. Sa tam super walki. moja ulubiona postac to oczywiscie songo. nie jestem oryginalna ale to juz szczegol :d pozdro

Dodane: 17-02-2008 21:15 - Edytowane przez pepcio dnia 17-02-2008 21:16
#pepcio - user - 60%
Imię : Piotr , Nazwisko : ******, Urodzony : Tak..... hehe Teraz na serio mam na imie Piotrek i chodzę to 1 gimnazjum. Interesuję się anime i mangą, grami, filmami i oczywiscie dziewczynami. Nie palę, ale znam takich co są tylko o rok stari i palą(zwykła strata pieniędzy)czasami coś się tam napije (trochę %) ale nie tak, żeby w dzrwi nie trafić. Tańczę jumpstyle i no własnie i........? Aha już wiem... :p Lubię jeździć sobie moim super motorkiem po polnych drogach, bo kartę będę mógł zrobić dopiero na wiosnę, albo i latem. No to by było na tyle..... pZdro for all dragon ball fan

Aha zapomniałem o najważniejszej rzeczy..... Słucham hard rocka i metalu (Linkin Park is The Best)

--------------------
Dodane: 17-02-2008 21:24
Studiuje na Uniwersytecie w Olsztynie kierunek zootechnika*. W przyszłości mam zamiar pracować w laboratorium inseminacji**. Samochodu nie mam, bo nie mam nawet prawa jazdy, ale dobrze mi z tym, przynajmniej nie robie za kierowcę na imprezach :p Uczyć się lubię, ale tylko z niektórych przedmiotów, takich jak np. genetyka która jest moją pasją XD Reszta jest milczeniem :p jak chcecie więcej wiedzieć to piszcie na PW albo czytajcie moje posty :p

Pozdrawiam :)

*zootechnika- nauka zajmująca się hodowlą i chowem zwierząt

*inseminacja- sztuczne zapładnianie

to tak na wszelki wypadek jak by ktoś nie wiedział :)

Dodane: 18-02-2008 10:30
#Pastuch - user - 30%
Mam na imie Przemek ( Przemo) chodze do klasy II "E", klasa o profilu matematycznym, Liceum Ogólnokształcąge nr2 w Opatowie. W przyszłosci mam zamiar byc nauczycielem, hehe seryjnie. A na maturce polaj, angol i biologia na podstawie, matma-rozszerzony
Interesuje sie motoryzacja, troche komputerami i muzyka no i kobietami.
NIe pale, nie ćpam, pije tylko przy okazji, a jak wiadomo okazja moze byc codziennie <lol> .

Dodane: 18-02-2008 16:47
#pawelus - user - 40%
No dobra ja jakoś nie miałem czasu sie przedstawić, a więc coś spróbuję o sobie na pisać.
No to jestem Paweł i mam xx... no można powiedzieć że xx lat. Chodzę do publicznego gimazjum w ********. Mieszkam w ******* w województwie Opolskim. Lubię Piłkę Nożną no i troche mniej inne sporty. Lubię także grać na komputerze i surfować na necie( a jakże inaczej). W szkole lubię W-F i historia. W domu mam owczarka niemieckiego. Mam także siostre(no niestety). Narazie nie mam prawo jazdy ale autko już mam(nie zabawkowe) po moich starych( w domciu mam z 6 autek).Co by jeszcze napisać hmm no to chyba wszystko.
Pozdro

xx- tutaj wpisz swój poziom IQ
*******- tutaj wpisz najgorsze zadupie

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online