Dodane: 19-02-2009 21:18
#Usunięty -

-
ironman25 napisał/a:Słuchajcie niedawno znalazłem coś takiego
http://files.file...einfo.html tylko nie wiem jak się zarejestrować żeby odpalić grę szczerze mówiąc nie jestem pewien co do tej wersji i nie wiem czy to jest ten DBo o o którym jest tak głośno jeżeli wie ktoś co to jest to proszę o odpowedź
Zobacz post wyżej, kolega napisał, że to mod do Ragnarok'a...

Dodane: 20-02-2009 20:21 -
Jak byś czytał ironman25 to wyżej napisałem że to jest mod do ragnarok online
jak chcesz w to pograć to musisz najpierw ściągnąć Ragnarok'a
i zarejestrować się na stronie tego serwera co ma ten mod
PS. Jak coś źle napisałem to poprawcie

Dodane: 12-03-2009 11:45
#Usunięty -

-
Mam nadzieje że chociaż kaioken będzie (taka namiastka SSJ). W LoG2 i 3 miałem frajdę z walki jako SSJ więc brak tej rasy jest denerwujący (mogli zrobić taki wałek że jak ktoś dowolną rasą dojdzie do maks levelu to może rozpocząć jeszcze ras jako SJ, to by zmniejszyło liczbę SJ w grze). Tytuł najlepszego DB wciąż w rękach DBZBT3 (pomimo premiery 2 innych gier z seri) i DBO raczej mu tego tytułu nie zabierze (obym się mylił)

Dodane: 12-03-2009 12:10
Dobrze ze nie bedzie rasy sayan bo jakby byla to bym nawet w to nie gral bo zapewne stalby sie syfem wszscy by chodzili syanami i sie nawalali :/ i by dominowala 1 raza ah czy to jest dobre raczej nie

wiele morpgow gralem i w kazdym robil sie syf na serwerwach . Ja tam mam nadzieje ze nie powstanie zadny bot do tej gry bo jak tak to gra juz jest skazana na totalna klape gram na botach ale no coz co to sadykwacji z takiej gry

Dodane: 15-03-2009 20:02
Nie będzie rasy SAYAN.Z Hiszpańskiej strony doczytałem że będą tylko 3 rasy.
http://www.dbo-es... Human np.Kurin
Nameczanie (czy jakos tak) np.Piccolo
Majin np.BuBu

Dodane: 15-03-2009 20:20
Ale kazdy wie o tym to po co spamujesz?? Ja widzialem takie filmiki o DBO ktorych ciekszo znalesc w necie .powiem tak DBO jest juz niestety skazane na sukses

no i Troche pomysl jak napiszesz cos

Dodane: 15-03-2009 20:49
Gra mam nadzieje, że będzie jak najszybciej w europie, jednak bym był bardziej zadowolony gdyby była w Polsce co jest raczej procentowo 0.00001% xD Co do sterowania, to powinno być podobne, najlepiej takie jak w cabal online, czyli combo, które mozna uzyc na rózne sposoby, ale w inny sposób niż cabal online innymi słowy walka wręcz jak w grach na ps2 czy ps3 i by było efektowne

Zmartwiło mnie brak Sayianów, ale jednak cos mi tu nie gra, połowa z was mówi kicha co oznacza, jedno nie gralibyście sayanami i nie było by full tych postaci, bo sami tak mówicie XD Druga opcja jest taka, że powinny być 2 serwery z lekko innymi fabułami, gdzie będa, ale półsayanie a natomiast pierwszy gdzie nie ma sayanów i wszyscy zadowoleni. Nie moge ocenić gry bo nie grałe, ale gdyby był podobny system walk jak w cablu, ale bardziej udoskonalony i dostosowany do DB można by powiedzieć, że byłby gicior

Dodam że jak nie będzie oficjała w Polsce, to fajnie by było, że jak ktoś by prywatny zrobił serwer jak chyba metin2, bo nie wiem czy prywatny, ale tak wygląda i przetłumaczył z angielskiego na Polski. Czyli ogólnie z przeczytanych info ocenie, ale nie oceniam gry, a tylko info jakie przeczytałem i mi się co podoba, a co nie.
Minusy
-Brak Rasy Sayan "DB bez Sayan to DB bez Goku, czyli popsuje jak dla mnie klimat, ale to moje zdanie"
-Prawdopodobnie sterowanie w stylu WOW "Jeżeli tak będzie, to gra jest w większości automatyczna, wiec mało zabawy i realizmu DB"
Plusy
+Świat w stylu animowym "Duży plus, bo wtedy jest klimat anime co daje ta przyjemność i realizmu DB"
+Questy "Zadania będą toczyć fabułę znaną z DBZ co jest bardzo dobrym pomysłem"
+Od dziecka do dorosłości "Pozytywny plus i bardzo dobry pomysł, że w zaczyna się dzieckiem i z miarą gry staje sie coraz starszym i silniejszym"
Tyle zapamiętałem, więc wydaje mi się że gra będzie oki, ale bez sayan nie wiem czemu, ale to mi sie nie podoba. To można porównać grę DB na PS2 czy PS3 bez sayan i jak by to wyglądało? Sądzę. że bardzo i to bardzo zile.

Dodane: 15-03-2009 21:06
Ciesze się cholernie, że gra sayianami nie będzie możliwa. Jak wiadomo, ta rasa dominowałaby nad pozostałymi i z pewnością reszta odeszłaby w zapomnienie. Wszędzie lataliby i biegali sayianie nawalając się. Po prostu według mnie jest to niemożliwe i nie potrzebne. Po prostu se tego nie wyobrażam. To tyle co do ras.
Ciekawi mnie kiedy wreszcie to wyjdzie. Miało wyjść pod koniec 2008, teraz 2009... W internecie nie znalazłem żadnych konkretnych informacji. Jeśli ktoś zna jakąś stronę o bardziej szczegółowych informacjach na temat tej gry, to niech zarzuci.

Dodane: 23-03-2009 11:43
!!!!!!!!Szukałem, Szukałem i Znalazłem!!!!!!!!!
W kwietniu tego roku mają się rozpocząć
Close Beta Testy gry Dragon Ball Online
Data jeszcze nie jest ustalona ale na pewno w kwietniu
Jeszce będę szukał, gdzie można zdobyć close beta keye
Jak znajdę to napisze.

Dodane: 23-03-2009 16:24
legacy of goku napisał/a:www.kosmiczni.pl to najlepsza gra o dragon ballu na świecie.Polecam ją wszystkim fanom.
Czy Ty chociaż nawiązałeś swoją wypowiedzią do tematyki tematu ? Bo zdaje mi się że nie, bo `kosmiczni` to nie jest Dragon Ball, tylko przeglądarkowa gra, o tematyce DB...
#seaborg, jeśli możesz to podaj adres strony skąd wziąłeś takie informacje, byłbym wdzięczny, bo jeśli miałbym wierzyć w każde tego typu spekulacje to dawno bym wykitował... ; )

Dodane: 23-03-2009 16:33
--------------------

Dodane: 23-03-2009 17:07
No, takie coś jest satysfakcjonujące, bo widać że strona jest profesjonalna i widać że jest tam sporo newsów o tejże grze. Jestem bardzo szczęśliwy że wyjdzie w końcu, tylko mam nadzieję że nie będzie płatna, a jak będzie to żebym nie zbankrutował, bo jako fan DB będę musiał w nią grać xD

Dodane: 24-03-2009 08:09 -
Tak jak kolega wyżej napisał (chodzi mi o Dragon24) to informacje wziąłem z tej strony , ale mało osób umie czytać po hiszpańsku, to macie tutaj przetłumaczoną
tą stronę:
a raczej kliknijcie obok pierwszej strony [tłumaczenie strony]
http://www.google...Szukaj&lr= bo bezpośredni link nie chce mi wejść a wygląda tom tak:
http://translate....rg.mozilla 
l

fficial%26hs%3DoU2%26sa%3DG
i robią się te buźki a ich nie powinno być =P
A właśnie enigma skąd nie wiesz że nie będzie płatna
CBT na pewno nie będą płatne ale później gra może być płatna jak WoW czy też Lineage , ale ja chciałbym żeby ta gra była tak płatna jak Guild Wars , czyli płacisz za pierwszą aktywacje i masz ją na całe życie , albo jak kupujesz gre to jest ona trochę droższa (może o ok 30-50zł) i w pudełku masz kod aktywacyjny

Dodane: 24-03-2009 19:13
seaborg napisał/a:Tak jak kolega wyżej napisał (chodzi mi o Dragon24) to informacje wziąłem z tej strony , ale mało osób umie czytać po hiszpańsku, to macie tutaj przetłumaczoną
tą stronę:
a raczej kliknijcie obok pierwszej strony [tłumaczenie strony]
http://www.google...Szukaj&lr= bo bezpośredni link nie chce mi wejść a wygląda tom tak:
http://translate....rg.mozilla 
l

fficial%26hs%3DoU2%26sa%3DG
i robią się te buźki a ich nie powinno być =P
A właśnie enigma skąd nie wiesz że nie będzie płatnaCBT na pewno nie będą płatne ale później gra może być płatna jak WoW czy też Lineage , ale ja chciałbym żeby ta gra była tak płatna jak Guild Wars , czyli płacisz za pierwszą aktywacje i masz ją na całe życie , albo jak kupujesz gre to jest ona trochę droższa (może o ok 30-50zł) i w pudełku masz kod aktywacyjny
Kurde no, patrz jaki ze mnie ciemniak, nie mogę Cię zrozumieć... Jeśli jednak miałbym wnioskować coś z Twojej wypowiedzi to pytanie powinno wyglądać tak "(...) skąd
WIESZ że nie będzie płatna?" Jeśli rzeczywiście tak miało brzmieć pytanie, to odpowiedz jest zawarta w moim poprzednim poście. Napisałem wyraźnie:
tylko mam nadzieję że nie będzie płatna, a jak będzie to żebym nie zbankrutował
Mam nadzieję że nie będzie, jeśli jednak będzie to mam nadzieję że nie będzie na tyle droga że zbankrutuje przez nią... Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Dodane: 11-04-2009 14:42 -
Speober napisał/a:
Spoko spoko to wy zacznijcie mi wierzyc dalem wam stronke wiec to chyba zbyt dozy powod
No wież stronka nie zawsze oznacza że to samo co twoje

Każdego by zadowoliło jakby był nadzwyczajny SH jak grasz

Dodane: 11-04-2009 14:42
Dobra już przestań. Ale ktoś postów usunął. Łącznie z tym z linkami. Ja już zaraz 2 part ściągam. Napisze coś o tym jak ściągnę całe. A ile to wypakowane i zainstalowane zajmuje??

Dodane: 11-04-2009 15:20
Sadze ze sayanie beda bo na trailerach sa pokazane postacie podobne do tej rasy oraz na zadnym trailerze nie widzialem majin

Dodane: 11-04-2009 17:27 -
Seaborg jakie jest hasło do plików rar.? Bo nie mogę wypakować. Weź napisz. plz

Dodane: 11-04-2009 20:08
Będą czy nie będą to i tak nie ma różnicy ważne żeby był klimat jak w anime.
Cinek15c to chyba takie było te hasło :ConflictBoy .

Dodane: 11-04-2009 20:10 -
Ja nie miałem żadnego hasła, ale ściągne jeszcze raz i zobacze
Nie ma żadnego hasła
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.