Dodane: 10-01-2011 16:30
Na Dragon Ball Online
http://dbmmo.net/... Jest wszystko, od rejestracji do dowlandu.
Z tłumaczeniem co kliknąć i zrobić.
+Gra supcio (grałem u kumpla)
-Dużo roboty min 1 godz.
-jeszcze więcej roboty jak nie ma potrzebnych danych.
Jak komuś zależy polecam.
JEST ZA DARMO xD

Dodane: 19-01-2011 19:42
Chętnie bym pograła ale nie wiem jak sie zarejestrować
;(
jak ktos bedzie wiedział co i jak to prosze o kontakt albo wrzucenie posta ;*
--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "
Akira Toriyama
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Dodane: 19-01-2011 23:08
Podobno jest dużo instrukcji do rejestracji próbowałem raz zwątpiłem ale tu Oferta dla tych którzy zrobiąmi takie konto działające i wytłumacza jak spathowac

wzamian za te 2 skromne rzeczy Osoba otrzymuje STEAM po cs 1,6 2008 rok

z 900 godzinami przegranymi konto nie banowane

PROSZĘ kto pierwszy ten lepszy 7552700 moje gg czekam na info

Dodane: 27-02-2011 21:20
JUŻ JEST DBO W POLSCE ! ! ! ! ! !
chciałabym móc tak krzyknąć....
juz trace nadzieje że wgl pojawi sie w Polsce albo chociaż w Europie . . .
Wiadomość doklejona:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ! ! ! Czemu oni sie nie zdecydują na wykupienie licencji ? ? ? Przecież to nie może być takie tudne...
Jak gra nie wpadnie do Europy to sie chyba powiesze . . .
Wiadomość doklejona:
Hmmmm.... Ten temat jakoś ostatnio ucichł... wiecie może coś o ukazaniu sie tej gry w europie?
licze na ekhm... rychłą ( xD ) odpowiedź ^^
Pozdro ;*
--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "
Akira Toriyama
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Dodane: 27-02-2011 21:29
Cierpliwości wam brakuje i to dużo xD. Gra, która została tworzona przez pięć lat, a wy myślicie, że zostanie tylko na wschodzie? Oczywiście, że nie bo gra nie otrzyma takich zysków jeżeli nie zostanie puszczona w świat, jak się nie mylę to nadal trwa beta? Więc czekajcie, a na pewno zostaniecie wynagrodzeni

.
--------------------

Dodane: 03-08-2011 13:59
Ja se pykam w Dragon Ball online gra super extra najlepsze mmo xD !!!
Możecie napisać na pw pomoge ściągnąć gre .

Dodane: 04-08-2011 07:16
na swoim fanklubie dragon ball'a mam turtial skad pobrac i jak zrobic :>
http://nk.pl/#pro...lbum/13/92 naprawde super gra :> najlepsza z jakich grałem

Dodane: 11-09-2011 19:35
Gra ktoś z forum w DBO? Zrobiłem wszystko dokładnie jak w tutorialach z posta powyżej, i da się grać na koreańskiej wersji

Nie ma żadnego KSSN, wystarczy poświęcić minutkę na bardzo prostą rejestrację, ściągnąć grę, wrzucić "zangielszczenie" i można grać

Jak coś to zapraszam na server 2, przeważnie gram na channelu 2

Gra jest świetna, najlepsze MMO w jakie grałem, jak coś to mogę pomóc osobą które chcą zacząć (podpowiedzieć jak szybko wbijać lvl, jak robić questy itp.)
--------------------

Dodane: 19-11-2011 12:46
Witam ! Mam do sprzedania czas jaki poświęcił na stworzenie konta w tej piękniej grze , konto jest nowe nie używane , tylko ściągać klienta i grać : P chcę coś koło 30 zł (tylko wpłata na konto ) duża cena ? jeśli tak myślisz nawet nie pisz ! założenie konta jest na prawdę trudne i czasochłonne , nie wierzysz ? sam sprawdź . kontakt , gg : 1962496 lub pwu .
Proszę o nie zamykanie tematu , pozdrawiam !
Nazwa gry ? patrz temat i wklej na youtube jest trochę filmików
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball OnlinePost przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Online

Dodane: 19-11-2011 12:47
Witam gra ktoś może w DB online na Tajwańskim/Koreańskim serwerze ?
Dragon Ball Online (jap. ドラゴンボールオンライン Doragon Bōru Onrain?, w skrócie DBO) – gra MMORPG tworzona jednocześnie w Japonii i Korei Południowej przez firmę NTL, oparta na znanej mandze Dragon Ball. Projektem aktywnie zajmuje się autor serii Akira Toriyama, którego zadaniem jest m.in. kontrola fabuły i wyglądu, zarówno postaci jak i map. Premiera gry była wielokrotnie odkładana. Data wydania gry z 2010 roku została przełożona na 2011 rok
więcej na wikipedi
TUTAJ dodam też że istnieje polskie forum z opisami jak się zarejestrować i zacząć grę.
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball OnlinePost przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Online

Dodane: 19-11-2011 12:48 -
Grałem najpierw na koreańskim serwerze (trudno się zarejestrować), a następnie na tajwańskim, gdzie bardzo łatwo zrobić konto. Na koreanie najdłużej grałem Majinem, jakoś do 24 lvlu, no patrząc na maksymalny poziom w grze, to nie jest to dużo, szczególnie, że dopiero od 35 poziomu nasza postać po ukończeniu questu staje się dorosła. Półtora miesiąca temu pobrałem wersję tajwańską i grę zacząłem humanem spiritualist. Niestety, gdy osiągnąłem 25 lvl, rozgrywka znów mi się znudziła i aktualnie nie gram.
Co mogę powiedzieć o grze? Na początku wszystko wygląda dobrze: muzyka, grafika, nie ma co się przyczepić. A co do samej rozgrywki. No cóż, ja sam spodziewałem się trochę czegoś innego, a dostajemy typowe MMMO, w którym nawalamy moby by ukończyć questy i zdobyć potrzebne doświadczenie. Skille, tak jak to bywa w takich grach, odblokowują się na danym lvlu, dostajemy punkty doświadczenia na każdym poziomie, żeby móc je odblokować i zwiększyć ich poziom. Na niektóre specjalne umiejętności jak np: przyspieszenie, ładowanie, obrona, musimy wykonać quest.
Nie ma co bardzo opierać się opisem z wiki. Istnieją trzy rasy, tak i są to:
Human, czyli ludzie. Klasa dzieli się na:
Martial Artist - wojownicy tacy jak Goku, ich ataki opierają się na ataku fizycznym. Późniejsze klasy dla Maritial Artist to: Fighter i Sword Master
Spiritualist - mistycy, którzy specjalizują się w atakach KI, ich zaletą jest walka na odleglość. Późniejsze klasy dla Spiritualist to: Turtle Hermit i Crane Hermit.
W grze mowa była jeszcze o Engineer, czyli o ludziach, którzy specjalizowali by się w mechanice. Niestety, jak na razie nic na ten temat nie wiadomo.
Namekians , każdemu znani nameczaninie. Dzielimy ich na:
Warrior - wojownicy szkolący się w sztukach walki jak np. Picollo. Późniejsza klasa dla Warriora to: Dark Warrior i Shadow Knight.
Dragon Clan - typowi bufferzy, posiadają wiele pomocnych skilli jak np. leczenie. Późniejsze klasy to: Denden Healer, Poco Summoner.
Majins, czyli po prsotu sympatyczny, różowy Bubu, jego rasę dzielimy na:
Large Majin - wesoły okrąglutki, którego doskonale znamy z Dragon Balla. Large Majin posiada techniki pozwalające na przywracanie LP. Posiada techniki fizyczne jak i bazujące na KI. Tą klasę dzielimy na: Ultimate Majin/Trumpet Majin i Grand Chef Majin/Candy Majin.
Strange Majin - przeciwieństwo Large Majin, tutaj postać jest szczupła i wygląda groźniej. Klasę dzielimy na: Karma Majins/Mask Majins i Plasma Majins/Drum Majins.
Nasza postać może wybrać drugą klasę, gdy osiągniemy dorosłość - czyli na 35 lvlu.
http://dbmmo.net/... - polska strona gra, znajdziecie tam wszystko, od rejestracji, przed tutorialie, po oferty sprzedaży przedmiotów, kont.

Dodane: 20-04-2012 15:30
Esey napisał/a:Grałem najpierw na koreańskim serwerze (trudno się zarejestrować), a następnie na tajwańskim, gdzie bardzo łatwo zrobić konto. Na koreanie najdłużej grałem Majinem, jakoś do 24 lvlu, no patrząc na maksymalny poziom w grze, to nie jest to dużo, szczególnie, że dopiero od 35 poziomu nasza postać po ukończeniu questu staje się dorosła. Półtora miesiąca temu pobrałem wersję tajwańską i grę zacząłem humanem spiritualist. Niestety, gdy osiągnąłem 25 lvl, rozgrywka znów mi się znudziła i aktualnie nie gram.
Co mogę powiedzieć o grze? Na początku wszystko wygląda dobrze: muzyka, grafika, nie ma co się przyczepić. A co do samej rozgrywki. No cóż, ja sam spodziewałem się trochę czegoś innego, a dostajemy typowe MMMO, w którym nawalamy moby by ukończyć questy i zdobyć potrzebne doświadczenie. Skille, tak jak to bywa w takich grach, odblokowują się na danym lvlu, dostajemy punkty doświadczenia na każdym poziomie, żeby móc je odblokować i zwiększyć ich poziom. Na niektóre specjalne umiejętności jak np: przyspieszenie, ładowanie, obrona, musimy wykonać quest.
Nie ma co bardzo opierać się opisem z wiki. Istnieją trzy rasy, tak i są to:
Human, czyli ludzie. Klasa dzieli się na:
Martial Artist - wojownicy tacy jak Goku, ich ataki opierają się na ataku fizycznym. Późniejsze klasy dla Maritial Artist to: Fighter i Sword Master
Spiritualist - mistycy, którzy specjalizują się w atakach KI, ich zaletą jest walka na odleglość. Późniejsze klasy dla Spiritualist to: Turtle Hermit i Crane Hermit.
W grze mowa była jeszcze o Engineer, czyli o ludziach, którzy specjalizowali by się w mechanice. Niestety, jak na razie nic na ten temat nie wiadomo.
Namekians , każdemu znani nameczaninie. Dzielimy ich na:
Warrior - wojownicy szkolący się w sztukach walki jak np. Picollo. Późniejsza klasa dla Warriora to: Dark Warrior i Shadow Knight.
Dragon Clan - typowi bufferzy, posiadają wiele pomocnych skilli jak np. leczenie. Późniejsze klasy to: Denden Healer, Poco Summoner.
Majins, czyli po prsotu sympatyczny, różowy Bubu, jego rasę dzielimy na:
Large Majin - wesoły okrąglutki, którego doskonale znamy z Dragon Balla. Large Majin posiada techniki pozwalające na przywracanie LP. Posiada techniki fizyczne jak i bazujące na KI. Tą klasę dzielimy na: Ultimate Majin/Trumpet Majin i Grand Chef Majin/Candy Majin.
Strange Majin - przeciwieństwo Large Majin, tutaj postać jest szczupła i wygląda groźniej. Klasę dzielimy na: Karma Majins/Mask Majins i Plasma Majins/Drum Majins.
Nasza postać może wybrać drugą klasę, gdy osiągniemy dorosłość - czyli na 35 lvlu.
http://dbmmo.net/... - polska strona gra, znajdziecie tam wszystko, od rejestracji, przed tutorialie, po oferty sprzedaży przedmiotów, kont.
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball OnlinePost przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Online Jeżeli już to od 30 levela master clasa ;]. Jak dla mnie gra prezętuje się nie tak zle grałem na korea / tajwan miałem 40 level i nie gram aktualnie. Mam fightera. Grafika według mnie jest za dziecinna liczyłem na coś innego niestety może jeszcze zagram na Eu ale nie wiem. ;/

Dodane: 20-04-2012 15:35
Z kąd pobrać Eu .? prosze to ważne !!! pisze teraz bo musze mieć sto znaków kurde to jest głupie.... xD już ;P
--------------------
I be,like SonGoku

Dodane: 20-04-2012 18:21 -
Z tego co wiem, to jeszcze nie ma wersji EU... (i dobrze, że 100 znaków musi być, bo byłby tutaj jeden nic niewarty syf!)
Z dostępnych wersji gry masz: taiwan, korea, odsyłam tutaj
www.dbmmo.net -
google nie boli!
--------------------
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

Dodane: 20-04-2012 19:34
No nie ma jeszcze w Eu nie wiadomo kiedy będzie pewnie długo będziemy musieli czekać na tą wersję gdyż miała juz być bodajrze w 2010 roku i nie ma.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.