Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:04
OnLine: 49, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Online
Dodane: 08-01-2009 15:23
#Usunięty - user - 10%
Szukałem tematu, o tej grze... Owszem, znalazłem, ale jest on zamknięty. Przeczytałem cały dokładnie (przynajmniej tak mi się zdaje) i zobaczyłem, że są tam zamieszczone błędne informacje. Otóż czytałem artykuły o tej grze na Wikipedii i Gry WP i w grze będą 3 rasy: Ludzie, Nameczanie i Majin. Ludzie rozpoczną swoją przygodę na Ziemi, a Nameczanie na Nowej Namek. Podczas rozgrywki będziemy mieli okazję spotkać postacie z gry np. Trunks'a. Gra powstaje w Korei Południowej i Japonii (huhuhu w tych dwóch państwach był Mundial w 2002 roku).
więcej info na
http://gry.wp.pl/...13527,3963
lub
http://pl.wikiped...all_Online
ewentualnie http://www.ntl-kk... ale to już po japońsku chyba, więc jeżeli ktoś zna ten język, może sobie tam wejść. :d
Mam nadzieję, że gra wyjdzie w tym roku i że spędzę długi czas na wykonywaniu Kame Hame Ha. :d
Pozdro

Dodane: 08-01-2009 20:34
#Endriu18 - user - 20%
Z jednej strony ciesze się z tego, że takiego typu gra powstanie, lecz z drugiej strony znów będzie to, że ludzie jak debile bezprzerwy "expić" i przeszkadzać co traci sens gry ....

Dodane: 08-01-2009 20:37
#Agrael - user - 70%
Może i fajnie że powstaje taka gra online , ale na pewno by mi przeszkadzało gdyby przebiegł koło mnie gościu o szpanerskim nick Olm@^$Tfd z klanu ER%#Rrrrre.

Dodane: 08-01-2009 20:50
#max10001 - user - 40%
Zapowiada się niezle ale tak i tak nie podoba mi sie to ze jest to gra online. Grafike moge ocenic na 4+. Na youtube jest sporo rzeczy na ten temat oczywiscie nie po polsku.

http://www.dailym...videogames -znalazłem jeszcze fajna zapowiedz. Narazie sie nie napalam bo jak wyjdzie to sie pewnie okarze ze to chłam jak wiele innych fajnie wyglądających przed wyjściem gier.

--------------------
SORY ZA ORTOGRAFIE

"Serce białe krew w błękicie górnik wałbrzych ponad życie"
Dodane: 09-01-2009 21:15 - Edytowane przez by_ikar dnia 09-01-2009 21:59
Nie wiecie czy serwy są do tego płatne. bo w coś fajnego bym pograł a niewiem czy sciągać się opłaca? [yyy]

Dodane: 09-01-2009 21:54 - Edytowane przez Rocky dnia 09-01-2009 21:59
#Rocky - user - 90%
max10001 napisał/a:
Zapowiada się niezle ale tak i tak nie podoba mi sie to ze jest to gra online. Grafike moge ocenic na 4+. Na youtube jest sporo rzeczy na ten temat oczywiscie nie po polsku.

http://www.dailym...videogames -znalazłem jeszcze fajna zapowiedz. Narazie sie nie napalam bo jak wyjdzie to sie pewnie okarze ze to chłam jak wiele innych fajnie wyglądających przed wyjściem gier.

Trailer fajny grafa taka sobie... widziałem to już wcześniej i dziwne że to pewnie potomkowie Sayan a jakiegoś dinozaura lali 10 minut... nie wiem czy mi się ta gra spodoba.

EDIT: uuu setny post xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 10-01-2009 09:09
#enigma - user - max%
Rocki napisał/a:
max10001 napisał/a:

Trailer fajny grafa taka sobie... widziałem to już wcześniej i dziwne że to pewnie potomkowie Sayan a jakiegoś dinozaura lali 10 minut... nie wiem czy mi się ta gra spodoba.
EDIT: uuu setny post xD

Czy Ty myślisz że Goku od razu jako mały dzieciak, zabijał dinozaury tak hop siup ? albo Gohan ? Nie sądzę, a w tej grze to właśnie na tym polega, że po zabiciu dostajesz jakieś doświadczenie które później przeradza się w jakieś punkty siły, wytrzymałości itp. Jestem ciekaw kiedy będzie dostępna już, bo chętnie bym pograł, trzeba czekać na newsa na DBP xD

Dodane: 10-01-2009 09:28
#Korzel - user - 70%
Gra zapowiada się całkiem ciekawie i mam nadzieję, że tak będzie. Grafika też niczego sobie, a fabuła gry wydaje mi się też dobra a nawet bardzo dobre xD Na pewno sięgnę po tą grę po gry typu Migen itp. powoli mi się znudziły :d Pozdro

--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.
Dodane: 10-01-2009 09:35
#Karolex - user - 90%
No ja czekam na tą gierkę w niecierpliwości. Widziałem trailery na youtube i inne filmiki związane z tą grą. Szkoda że nie będzie w niej rasy sayan :/ Ale w każdym bądź razie na pewno zagram w tą gierkę jeśli nie będzie ona płatna czego najbardziej się obawiam :/

--------------------
Dodane: 10-01-2009 10:20
karolex500 napisał/a:
No ja czekam na tą gierkę w niecierpliwości. Widziałem trailery na youtube i inne filmiki związane z tą grą. Szkoda że nie będzie w niej rasy sayan :/ Ale w każdym bądź razie na pewno zagram w tą gierkę jeśli nie będzie ona płatna czego najbardziej się obawiam :/

No ja też na to czekam.
Pozdro.

--------------------

W żyłach szlachetna krew w sercu poznański LECH !!
Dodane: 10-01-2009 13:23
#by_ikar - systemadmin - max%
Słuchaj #filip1995 mam już trochę tego dość, nie zwracałem ci wcześniej uwagi tylko kasowałem takie właśnie posty, dla czego? Zgodnie z regulaminem post co powinien robić? Wnosić swoją treścią coś do niego, a co ty zrobiłeś? Wypowiedziałeś się jak by to była ankieta, wiesz czym jest wyrażenie własnego zdania i rozwinięcie myśli? Proszę cię jeżeli nie chcesz żebym stale kasował twoje puste posty (tak bo w większości są puste) a wiem że stać cię na więcej to zacznij to pokazywać, bo jeżeli ma to być zwykłe nabijanie postów i napisanie kilku wyrazów to podejrzewam że wiesz jak to się skończy.. Twój rocznik wcale cię nie usprawiedliwia do tego żeby nie myśleć.. Nie pisz mi tutaj że mnie przepraszasz czy coś w ty stylu, bo wystarczy że ja już napisałem nie na temat. Po prostu zmień sposób pisania postów.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 10-01-2009 15:34
#Konrad - user - 90%
A ja wam powiem że wątpię że prędko doczekamy tego DBO bo premierę już tyle razy przesuwano że człowieka coś strzelić może...Poza tym to najpierw będzie po japońsku i jak nam się poszczęści to może po angielsku..

W tej grze właściwie ciekawi mnie tylko ten rozwój z dziecka do dorosłego..ogólnie fabuła, może nie schrzanią wszystkiego ale nie spodziewajcie się cudów, bo myślę że ta gra będzie podobna sterowaniem do WoWa, tzn. że walka jest praktycznie automatyczna a ty tylko planujesz ruchy, ciekawiej byłoby gdyby się samemu sterowało jak np. w Budokaiu, ale na to bym nie liczył, ale cóż poczekamy zobaczymy...

Dodane: 17-01-2009 10:21 - Edytowane przez by_ikar dnia 17-01-2009 11:20
#Usunięty - user - 10%
Czy DB Online w ogóle powstał? Po necie chodzą różne pogłoski.
hehe
hehe
Jest ktoś na forum. Zdaję mi się że nie.
pl
pl
pl
pl

Dodane: 17-01-2009 11:23
#by_ikar - systemadmin - max%
Dyzio12x napisał/a:

Na twoje nieszczęście jest, tutaj prawie zawsze ktoś jest, jeżeli masz zamiar pisać dla samego dodania posta i zrobienia komuś na złość to już teraz mi napisz na PW żebym skasował twoje konto, zaoszczędzisz i swojego i mojego czasu.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 17-01-2009 11:29
#Krisu - user - 70%
Jak są jakieś pogłoski, to kiedyś wyjdzie...chyba. Jak na razie można tylko czekać. Mogłeś jeszcze napisać, o jakie DB Online Ci chodzi, bo są różne. Na silniku tibii i ta 3d mmorpg co ma wyjść.

Stary dowaliłeś mnie tym. Po 1 jak byłbyś taki bystry to zobaczył byś, że w statystykach jest ponad ok. 60 osób. ale widać ty nie myślisz.

pl
pl
pl
pl

nie zrozumiałem...co to jest ? ;>

Widać nieźle potrafisz na spamić, ale jeśli jesteś tu, żeby oglądać odcinki, to lepiej nic nie pisz, bo jak dostaniesz bana, to sobie nie pooglądasz. To taka moja rada. A jeżeli chcesz coś tutaj osiągnąć to się wysil i napisz coś na temat ;D

Dodane: 17-01-2009 12:44
No gra wygląda nawet fajnie grafa 9/10......;] nie mogę sie doczekać kiedy wyjdzie

Dodane: 17-01-2009 12:46
#by_black - systemadmin - max%
O ile wyjdzie i śmiałbym się gdyby koniec końcu żółtki zostawili ją dla siebie bo tyle czasu o premierze mówią, a jej ciągle nie widać :p Co do dyzia12x to chyba z zoo uciekł..

--------------------
Dodane: 19-01-2009 16:48 - Edytowane przez michal222 dnia 19-01-2009 18:08
Witam, otoz tez na DBO czekam z wieeelka niecierpliwoscia poniewaz uwielbiam MMO :d . Tylko jest jeden problem panowie i panie; nie wiadomo czy gra wyjdzie w europie :( , ale nadzieje mam wielka na to ze sie na naszym kontynecie pojawi ^^. Oczywiscie licze na to ze gra bedzie za friko, chociaz sam nie wiem czy moze lepszym pomyslem nie byloby zrobienie jej platnej chociaz dlatego, ze nie bylo by tam "noobish players" ;], i jak to ktos wczesniej napisal kolesi z nickami typu "#pWn3d@LL". Pozatym pewnie tworzenie taich nickow byloby nie dozwolone :) . Jednym slowem: czuje ze DBO bedzie swietne, i licze na to ze koreanczycy puszcza giere do europy tak jak np. Lineage`a 1 i 2 czy chocby nie MMO Devil May Cry czy serie Final Fantasy. Apropo tego WODBO na silniku Tibii, zalosne :d .

Dodane: 19-01-2009 22:03
#bienko - user - 0%
A może wie ktoś na temat linku do ściągnięcia tej gry? [wesoly] .Chciałbym sobie w nią pograć bo jestem WIELKIM fanem DB. Z góry dzękuję.

Dodane: 20-01-2009 07:27
Czytaj uwaznie. Gra wyszla dopiero w Japonii i Korei i nie wiadomo czy wyjdzie w europie.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online