Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:04
OnLine: 46, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball Multiverse
Dodane: 17-04-2010 18:53
#Darknes - user - max%
Dawno nie czytałem ale teksty 'Szesnastka' 'Siedemnastka' 'Osiemnastka' mnie rozbawiły xD brakuje przy nich jeszcze słówka hot xDD No i prawda, że ten polot co był na początku przygasł a teraz obaj wojownicy wylądowali w rożnych końcach wszechświata xD ciekawe jak długo będą do siebie lecieć xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 17-04-2010 22:12
#Cyrus - user - max%
No na ostatniej stronie to też tłumaczenie szwankowało :p Ktoś to tłumaczy bardzo nieskładnie i jak czytałem komentarze to twardo upiera się, że tak było w wersji francuskiej... no dobra, ale po co tłumaczyć do słownie skoro na polski to nie ma sensu ^^ No, ale tłumacz się upiera i co poradzisz ^^

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 01-05-2010 21:34
#Ippo - user - 80%
No no Vegetto SSJ3 robi wrażenie :) . Zapewne zbliża się koniec tej walki i mam nadzieje, że zostanie zakończona w wielkim stylu :) . Jestem ciekaw czy turniej będzie kontynuowany. Przebieg akcji może być interesujący.

--------------------
Dodane: 03-05-2010 13:32
#bati999 - user - 30%
Fajnie, że są ludzie którzy starają się DB ciągnąć. Fajny pomysł na kinówkę ^^
Ciekawe czy Goku i Vegeta z świata 18 się wtrącą :d Najbardziej mnie rozwalił "Muten Kuririn" xD Trzeba przyznać, jest silny, może ma więcej niż 40k mocy. Albo Pan lub Bra ssj :d
I o ile pamiętam Gohan zwracał się do Bra "Siostro"? Przecież Bra to córka Vegety. Pokićkane to wszystko :d Ale fajnie :)

Dodane: 03-05-2010 14:32
#TX - user - 20%
222 strona tego komiksu jest do tej pory najlepszą. Nie dość, że wszystkich zszokowała, nie dość, że wygląda świetnie, to jeszcze twórcy komiksu wymyślili coś czego nie było do tej pory ani w mandze, ani w anime, a to odważne posunięcie.

--------------------
Dodane: 03-05-2010 17:37
#wojti98 - user - 20%
już Vegetto jest SSJ3 hheheheehehhehehehehehehhehehhehehhehehehheehehehehehheehheehheehehehheehehehheehe

Dodane: 03-05-2010 18:37
#Norberg - user - 20%
Ciekawe, fajny pomysł mieli ;) .Dla mnie spoko dopiero zacząłem, ale zaczyna się ciekawie jakieś inne wymiary ;D nie no spoko ;P .

Wiadomość doklejona:
He podobają mi się te postacie ;) . Ciekawy jest tan jeden nameczanin.Dobrze, że robią coś takiego.

Wiadomość doklejona:
Fajnie, że nie zabrakło krwi :p Bardzo ciekawie wyglądają te walki. Niezła jest strona 79 i 80 :p ;)

Dodane: 03-05-2010 18:45
#adinho58 - user - 30%
Komiks jest świetny dosłowni kontynuacja :d
jaby tego Anime było może by Zetke przebiło...
Mam nadzieje, ze manga się prędko nie skonczy :d

Dodane: 03-05-2010 18:48
#TX - user - 20%
Spokojnie adinho58. Jeden polak, który stworzył ostatniego Speciala (Gotax) twierdził, że jego odcinek miał być ponad 50. Póki co trwa odcinek 11, więc możemy być pewni, że komiks szybko się nie skończy. ;)

--------------------
Dodane: 03-05-2010 19:05
Nie no zarombiste. Dopiero się dowiedziałem że są takie komiksy z DB. Żeby bylo tylko duzo ciekawych scen XD.

--------------------
"Hatred is always there when you close your eyes".

"I shut my eyes a long time ago. The way to my goals lies in the other direction, in the Darcness".
Dodane: 03-05-2010 20:33
#Norberg - user - 20%
Ej będzie tego dalsza część???? Bo bardzo mi się podoba, a już całe przeczytałem ;) :p

Dodane: 03-05-2010 21:11
#zielony - user - 90%
Na pewno będzie to co jakiś czas chyba z 2 razy w tygodniu dochodzi po jednej stronie. Fakt faktem komiks świetny.

Dodane: 03-05-2010 22:12
#TX - user - 20%
Kolejne strony dochodzą w każdą niedziele, środy i piątki o 20:00! Trochę to mało, ale w końcu twórcy mają też swoje życie prywatne.

--------------------
Dodane: 03-05-2010 22:46
#bati999 - user - 30%
I tak jest świetne. Mogliby z tego porządną kinówkę zrobić(powtarzam się :d ?), ale taką na kilka godzin. Lub po prostu tego "Dragon Ball MV" jako kolejna część DB, chociaż fillerowa :p Vegetto ssj3 też fajnie wyszedł. Tylko czy to wystarczy na lssj? Ojj, będzie ciekawie :d

Dodane: 04-05-2010 16:35
#Asper - user - 0%
bati999 napisał/a:
I o ile pamiętam Gohan zwracał się do Bra "Siostro"?

No ale to chyba dlatego, że w ich świecie Songo i Vegeta stanowili jedność - Vegetto, który był ojcem Gohana, Trunksa, Gotena i Bry, nie?
Co do komiksu - wczoraj go pierwszy raz ujrzałam, ale od razu się zakochałam :d Kazał świetnej roboty. Szkoda, że 224 przeczytałam tak szybko, teraz oczekiwanie na każdą nową stronę będzie się strasznie dłużyć. Bohaterowie są kanoniczni, nie przesadzeni, akuratni :d . A już najbardziej udany jest Vegeta studiujący rozkład walk, który tylko czeka na swój pojedynek z Songiem xD

Dodane: 04-05-2010 16:41
#wojti98 - user - 20%
ale ale skoro Vegetto to mąż 2 kobiet to z którą robi yhym (oh ohhh ahhhh głębiej) wiecie co heheh ciekawe

Dodane: 04-05-2010 17:27
#Norberg - user - 20%
Nom to pytanie jest ciekawe :p ;) , ale jak to była Bra to chyba z Bulmą :p , ale kto to wie :d

Dodane: 04-05-2010 17:45
#TX - user - 20%
Raczej z Chi Chi, bo jest ostrzejsza i młodsza! ;) A tak na poważnie, kogo to obchodzi? :p

--------------------
Dodane: 04-05-2010 18:01
#Norberg - user - 20%
Nie wiem hehe, ale jeśli mówisz, że nowe strony są w środy , piątki i niedziele to będą nowe jutro spoko :p ;)

Dodane: 04-05-2010 21:03
#Fiend - user - 70%
kto wogle powiedział że to Vegetto "zrobił" Bre?Vegeta mógł wcześniej tego dokonać ,a po połączeniu wiadome że mówiła do niego "tato".To samo reszta czyli Goham,Goten i Trunks.Stali sie przez to rodziną więc mówią do siebie "bracie" , "siostro".

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online