Dodane: 11-08-2011 15:21
panum170 napisał/a:jeśli chodzi o walkę Bardocka z Radztzem to myśle że Radztz w trybie oazaru wygra chyba ,że Bardock odetnie mu ogon
Kurde, może przegrać, jeśli jego wizje będą go co chwila rozpraszać... Ale to byłoby wtedy głupio. A twoje przewidywania powinny się spełnić, to najłatwiejsza metoda na taką małpę.
PS Spodobał mi się ten DBM

Najlepszy rozdział o Vegetto ze świata 16 i jego dziedziczkach
--------------------

Dodane: 11-08-2011 16:50
Masz na myśli tamten dziwnie namalowany special? To chyba jedna z nielicznych opinii, w której ktoś go sobie chwali
Myślę, że to już praktycznie koniec walki, Bardock pewnie włożył sporo energii w ten pocisk, by móc jak najszybciej zakończyć tę bitwę, by nie mieć później problemów przez swoje wizje.
--------------------

Dodane: 11-08-2011 17:12
O, dzięki temu postowi przypomniałem sobie o nowej stronie

Tak, Shnuki, ten special. Jak się zrozumie o co w nim chodzi (jest nieco chaotyczny) to może być nawet zabawny. Z resztą północny Kaio by się ze mną zgodził ^^'
--------------------

Dodane: 20-08-2011 10:35
Czytam ten komiks od prawie juz roku

Bardzo fajny, styl wykonania jest taki sam jak Akiry, ciekawa historia, walki ktore kazdy chcial zobaczyc, po prostu miodzio. Jedyne co mnie wkurza to te glupie speciale ktore tylko nas wkurzaja, styl ich wykonania jest czesto okropny a historie sa do przewidzenia.
--------------------

Dodane: 20-08-2011 12:05
Nie chcę Ci psuć zabawy, ale w niedzielę czeka nas nowy special, tym razem o Bardocku... Ponoć jest długi, ale będą cztery strony tygodniowo.
--------------------

Dodane: 22-08-2011 12:13
Shnukinsyn napisał/a:
Nie chcę Ci psuć zabawy, ale w niedzielę czeka nas nowy special, tym razem o Bardocku... Ponoć jest długi, ale będą cztery strony tygodniowo.
Yeah! Oby tylko tego nie spartaczyli!
--------------------

Dodane: 23-08-2011 22:22
Komik o Bardocku jak się uda to przeczytam jestem ciekawy co będzie tak ukazane ssj dla niego czy co ?
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.