Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:23
OnLine: 35, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Wszystkie odcinki
Dodane: 07-12-2008 18:47 - Edytowane przez by_black dnia 17-01-2010 11:04
#S-M - user - 0%
Zastanawiam się właśnie czy w ogóle warto ściągać wszystkie odcinki Naruto włącznie z nową serią?? Jak myślicie?? [cfaniak]

Dodane: 07-12-2008 19:02
#NiusieK - user - 70%
Teraz to naprawdę dowaliłeś z tym pytaniem. Jeśli chcesz to ściągaj jeśli nie to nie. Jeśli chcesz mieć wszystko na kompie i odtwarzać je nie zależnie od neta to ściągaj jeśli jednak nie potrzebne ci to, to nie ściągaj. A tka po za tym to temat powinien być w koszu.

Pozdro

--------------------
Dodane: 07-12-2008 19:05
#S-M - user - 0%
Mi nie chodziło czy chce czy nie tylko chodziło mi o jakość ściąganych odcinków i jakość odcinków Online. W sumie to jasne że odcinki Online są gorszej jakości ale w niektórych przypadkach odcinki ściągnięte też nie są extra. Więc proszę o kontynuowanie tego tematu.;D

Dodane: 07-12-2008 19:18
#by_ikar - systemadmin - max%
Logicznie to biorąc, odcinki online są w gorszej jakości od odcinków pobranych, jak podczas przerabiania, bo te odcinki online też muszą być przerobione, tracą na jakości podczas przerabiania, więc logicznym jest że muszą być lepszej i faktycznie są. Odcinki pobrane mają około 40GB i wszystkie są w rozdzielczości 640/480, odcinki online muszą mieć gorszą jakość żeby się szybciej buforować. Warto je pobrać, ja pobrałem dwa razy całość, pierwsza seria była z DB, czyli Databayo i mi się nie podobały bo miały ENG hardsub i napisy były tak wielkie że nawet wstawienie napisów na żółto czy ustawienie większej czcionki w odtwarzaczu nie wiele dawało, więc skasowałem i pobrałem drugą wersję, a jest ich chyba kilka, druga wersją bylo [ANBU][AONE] a są jeszcze w rawie których nie znalazłem i są jeszcze chyba S^M. Warto pobrać, ale da się tylko torrentem, bo pobieranie z rapida czy innych hostów nie ma sensu..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 08-12-2008 00:48
#MatiYY - user - 20%
Ja tam sciagam kompletuje se cala serie tak samo jak Db mam cala serie na DVD tez Slayersa kompletuje lubie kolekcjonowac Mangi i Anime ktore bardzo lubie :)

Dodane: 08-12-2008 10:59
#by_black - systemadmin - max%
Ja osobiście twierdzę że nie ma to większego sensu jeżeli osoba ma wysokie łącze internetowe, choćby dlatego że jest wielu ludzi, np. ja którzy lubią wiele anime ale nie pobierają go, bo przecież w internecie jest masa strona gdzie można je obejrzeć, choćby miałem ostatnio taki przypadek z Hellsingiem, jeżeli jesteś fanem i chciałbyś móc je oglądać kiedy chcesz i u kogo chcesz bez opcji internetu pobieranie ich ma duży sens :)

Dodane: 13-12-2008 01:01
#Usunięty - user - 10%
Nie wiem jak wy, ale jak mi spodoba się anime, że oglądam każdy nowy odcinek to na pewno ściągnął bym sobie resztę, żeby mieć komplet.

Dodane: 15-12-2008 17:23
według mnie opłacalo mi sie bo to jest naprawde fajne polecam

Dodane: 06-03-2010 12:23
Ja pobieram właśnie odcinki Naruto ,ale trwają prace więc na razie nie mogę. Będę pobierał właśnie 61 odcinek. I nie mogę się doczekać. Oglądam je na MP5 ;)

--------------------

Dodane: 06-03-2010 12:33
Ja wole pobrać, moge sobie obejrzeć kiedy chce xD.
#Gregor1996 dobry jesteś skoro masz MP5 (technika idzie w góre xD). :)

Dodane: 06-03-2010 21:29
Czy ma ktoś wsyzstkie odcinki w 1 lub 2 plikach rar? Chętnie bym pobrał, ale nie chce mi się ściągać każdego odzielnie. Chodzi mi o Naruto i Naruto Shippuuden.

Byłbym wdzięczny za linki

Dodane: 06-03-2010 21:35
Jednego pliku rar wielkości 40GB nie pobierzesz. Bo nikt takich plików nie upuje na serwery, bo nie ma serwerów gdzie można pliki takiej wielkości upować, bo znów z kolei, upnięcie 40GB w jednym pliku jest raczej nie możliwe. Całe serie pobiera się tylko torrentami, albo używa się specjalnych programów do kolejkowania pobierania plików np z megaupload i w ten sposób również się pobiera.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 06-03-2010 21:41
Jak możesz to podaj link do torrentów wszystkich odcinków PL. Zależy mi na Naruto i Naruto Shippuuden

Byłbym wdzięczny.

Dodane: 06-03-2010 21:58
Ha, Ha, Ha.. Odcinków PL nigdzie nie znajdziesz wszystkich, bo polacy są tak świetni, są tak oszałamiający, że tylko by pobierali, ale nie potrafią dać coś od siebie. I w ten sposób nie znajdziesz nigdzie żadnego torrenta z odcinkami gdzie będziesz miał wszystkie polskie napisy. Najlepiej pobrać torrent z odcinkami jakie są i do tego szukać napisów, przykładowo na animesub, lub nawet napiprojektem szukać. A torent do plików możesz znaleźć tutaj: http://torrenty.org http://www.nyaato... http://www.tokyot... i dziesiątkach innych trackerów :p

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 06-03-2010 22:32
#zabuza3 - user - 20%
Ja przyznaje,że nigdy nie obejrzałem ani jednego odcinka online,wszystkie ściągałem,a jak wychodzi nowy to też zaraz ściągam. Tylko czasem są problemy gdy napiproject nie wyszuka napisów albo z anime sub nie pasują,ale od czego jest subedit.

Dodane: 19-03-2010 13:49
moim zdaniem jak wolisz oglądać na kompie to se oglądaj online a jak na DVD to ściągnij na plytke i bedzie OK to twój wybór ;)

Dodane: 19-03-2010 14:35
#Karolex - user - 90%
Jeśli łącze pozwala ci na pobieranie, to ściągaj. Wersja z npolski jest bardzo ładna, są hardsuby. Nie musisz szukać napisów. Jak Ci nie pasuje to wejdź sobie na bleach - network (nie jestem pewien czy mogę zamieścić link) i masz tam odcinki od dattebayo, z angielskimi hardsubami, do których możesz sobie ściągnąć napi projektem napisy polskie. To tyle ode mnie.

--------------------
Dodane: 23-03-2010 19:14
#olek_mi - user - max%
Ja tam mam wszystkie odcinki, bo lubię je mieć na dysku w razie awarii neta :d . Jeśli masz dużo miejsca na dysku i szybkie łącze to jak najbardziej polecam Ci to ;) . W szczególności dla najnowszych odcinków, które możesz obejrzeć w wysokiej jakości.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 26-03-2010 13:44
ja tam nie ściągam odcinków po prostu oglądam online.Na NPolska lub na jakieś inne stronce bo po co ale kiedy komuś się tnie to chyba nie ma wyjścia.Pozdro

Dodane: 30-03-2010 20:02
#XWALKERX - user - 0%
Mi sie wydaje że poco sciagac Naruto jeżeli można obejrzec je w internecie ale zalezy jak kto woli

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online