Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:01
OnLine: 50, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Z kim się utożsamiam?
Dodane: 08-07-2010 17:05
#kordos - user - max%
Nie potrafię utożsamić się z jedną tylko postacią, ponieważ żadna z nich nie odzwierciedla mnie w pełni, jednak mogę stwierdzić, że jestem mieszanka Kyoraku Shunsui i Ulquiorry - miks tych dwóch postaci w miarę dokładnie i rzetelnie oddawałby moje wnętrze.

Dodane: 08-07-2010 17:22
#razor09 - user - 80%
Ja bym sie za Starka wziol.
Mam wszystko w dupie.
Lubie sie lenic.
Uwielbiam rywalizacje.
Nie lubie byc sam.

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 16-07-2010 20:28 - Edytowane przez kraz345 dnia 16-07-2010 20:28
#kraz345 - user - 0%
Chyba Tite Kubo nie stworzył takiej postaci jak ja. Jestem mieszanką Kona, Chada, Ichigo, Orihime oraz Kenpachiego. Raz jestem spokojny, uczuciowy, a potem robię się psychiczny, szalony, kłótliwy i lekko zboczony :d

Dodane: 18-08-2010 23:14
#JCD - user - max%
Jeśli miałbym już wybrać jedną postać to chyba Ulquiorrę, za ten jego stoicki spokój i dręczenie Innue filozoficznymi pytaniami (w ogóle IMO to dobrze, ze ją dręczył :) ). Wolałbym sie jednak utożsamiać z Uraharą, bo ma fajną i ładną koleżankę :)

--------------------

Dodane: 18-08-2010 23:28
#Chip00 - user - 90%
Oj, ja jestem mieszanką przede wszystkim Starrka, Kona, Ulqa, Orihime XD Ale mam też dużo z Kyoraku i Aizena oraz symbolicznie z Ichigo i Halibel. Jak widać dużo tego xD No, ale to wygląda mniej więcej tak - zazwyczaj jestem wewnętrznie skrzyżowaniem Starrka (tudzież Kyoraku) i Ulqa, jak mam gorszy humor to jestem Orhime'owy i Ichigo-ciotowy. Zewnętrznie zazwyczaj zachowuję się jak skrzyżowanie Kona z Ulqiem. Czasem zaś mam takie dni, że jestem jak Aizen z domieszką Halibel xD No, ale tak naprawdę to w Bleachu nie ma takiej osoby jak ja, więc bardzo ciężko to opisać :p

--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 18-08-2010 23:37
#JCD - user - max%
Spokojnie, Chip, skończy się dla ciebie okres dojrzewania to się może wreszcie zdecydujesz, jaki masz charakter :p Bo wiadomo, że ciężko mieć idealnie taką samą osobowość jak jakaś postać z anime, ale bez przesady, nie wymieniajmy od razu połowy obsady :p

--------------------

Dodane: 18-08-2010 23:38
#Darknes - user - max%
Oj trudno stwierdzić, mam w sobie trochę Kona, Ichigo, do pewnego momentu Baykuyi a jak jestem wstanie upojenia alkoholowego to się trochę taki zawadiaka robię niczym Grimmjow xD Lenistwo po Starrku lub Kyoraku i jakby tak się jeszcze zastanowił to pewnie coś by wspólnego u innych bohaterów znalazł xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-08-2010 23:41
#Bociak - user - max%
Spokojnie, Chip, skończy się dla ciebie okres dojrzewania to się może wreszcie zdecydujesz, jaki masz charakter :p Bo wiadomo, że ciężko mieć idealnie taką samą osobowość jak jakaś postać z anime, ale bez przesady, nie wymieniajmy od razu połowy obsady :p

W ten sposób mogę i ja, jednak nie ma chyba takiej postaci w świecie anime i mangi, pod którą mógłbym podpisać się w 100 %. A kilka podobieństw to co innego.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-12-2011 18:14
#NoClan - user - 60%
Ja chyba do Keigo xD. Jestem taki poj***y, ale nie tak jak on :d . No wstyd się przyznać, ale też jestem podobny do Starrka i Kyoraku, chyba wszyscy wiedzą o co chodzi. Ale jak jestem mocno wkurzony ^^ to zachowuje się jak Byakuya, czyli taki przymulony. :d

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 18-12-2011 18:44
#Esey - user - 80%
Hmm, nie utożsamiam się z nikim, a na jedną postać by było ciężko postawić. Ogólnie byłby to miks trzech postaci: Hitsugaya, Kyōraku i Urahara. Dlaczego? Mam cechy z każdej z tych postaci, najczęściej bywam olewczy, wszystko traktuje jakbym to już z góry wiedział, a jak już ktoś mnie wyprowadzi z równowagi (chociaż to się nie zdarza) to 100% Hitsugaya. A, no i Kon, oczywiście! Z wiadomych powódow! Onee-chan!!!! [serce]

Dodane: 18-12-2011 20:41 - Edytowane przez Akki dnia 18-12-2011 20:43
#Akki - user - 30%
Chyba jednak to Tensa Zangetsu [szeroki] Jakoś tak nie specjalnie przejmują mnie problemy innych,ale bardzo troszczę się o osoby na których mi zależy ;) I troszeczkę mam też Nnoitry i Harribell.

--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo
Dodane: 09-02-2012 14:53
#Kyuubi - user - 70%
Ja chyba jestem najbardziej podobny do Hirako pod względem charakteru. Nie wiem dlaczego po prostu tak czuję.

Dodane: 13-02-2012 06:08
#Prynio - user - 30%
Zaraki tylko nie pasuję ta chcę walki chociaż jakbym był na jego miejscu pewnie nie stanowiłoby to problemu :d silny, inteligentny w pewnym stopniu, zabawny dusza towarzystwa normalnie "Byakuya zamień się zemną nie bawi mnie dobijanie płotków" ogólnie z charakteru nie pasuje tylko chęć walki a tak jest oke.

--------------------
Dodane: 20-02-2012 19:23
#Henkok - user - 80%
Cóż taki w sumie ze mnie kisuke :d .Nie pozorny seksowny mężczyzna xD.Zazwyczaj beztroski,jednak kiedy przychodzi co do czego potrafi wiele zdziałać i wiele osób zaskoczyć.Mam też trochę z zarakiego xD.Wiem dziwna mieszanka ;) .Czasem kiedy mam nudny dzień myślę o jakiejś bójce ,ale w przeciwieństwie do kapitana 11 oddziału potrafię się opanować :d .

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online