Dodane: 08-07-2010 17:05
Nie potrafię utożsamić się z jedną tylko postacią, ponieważ żadna z nich nie odzwierciedla mnie w pełni, jednak mogę stwierdzić, że jestem mieszanka Kyoraku Shunsui i Ulquiorry - miks tych dwóch postaci w miarę dokładnie i rzetelnie oddawałby moje wnętrze.

Dodane: 08-07-2010 17:22
Ja bym sie za Starka wziol.
Mam wszystko w dupie.
Lubie sie lenic.
Uwielbiam rywalizacje.
Nie lubie byc sam.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 16-07-2010 20:28 -
Chyba Tite Kubo nie stworzył takiej postaci jak ja. Jestem mieszanką Kona, Chada, Ichigo, Orihime oraz Kenpachiego. Raz jestem spokojny, uczuciowy, a potem robię się psychiczny, szalony, kłótliwy i lekko zboczony

Dodane: 18-08-2010 23:14
Jeśli miałbym już wybrać jedną postać to chyba Ulquiorrę, za ten jego stoicki spokój i dręczenie Innue filozoficznymi pytaniami (w ogóle IMO to dobrze, ze ją dręczył

). Wolałbym sie jednak utożsamiać z Uraharą, bo ma fajną i ładną koleżankę
--------------------

Dodane: 18-08-2010 23:28
Oj, ja jestem mieszanką przede wszystkim Starrka, Kona, Ulqa, Orihime XD Ale mam też dużo z Kyoraku i Aizena oraz symbolicznie z Ichigo i Halibel. Jak widać dużo tego xD No, ale to wygląda mniej więcej tak - zazwyczaj jestem wewnętrznie skrzyżowaniem Starrka (tudzież Kyoraku) i Ulqa, jak mam gorszy humor to jestem Orhime'owy i Ichigo-ciotowy. Zewnętrznie zazwyczaj zachowuję się jak skrzyżowanie Kona z Ulqiem. Czasem zaś mam takie dni, że jestem jak Aizen z domieszką Halibel xD No, ale tak naprawdę to w Bleachu nie ma takiej osoby jak ja, więc bardzo ciężko to opisać
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 18-08-2010 23:37
Spokojnie, Chip, skończy się dla ciebie okres dojrzewania to się może wreszcie zdecydujesz, jaki masz charakter

Bo wiadomo, że ciężko mieć idealnie taką samą osobowość jak jakaś postać z anime, ale bez przesady, nie wymieniajmy od razu połowy obsady
--------------------

Dodane: 18-08-2010 23:38
Oj trudno stwierdzić, mam w sobie trochę Kona, Ichigo, do pewnego momentu Baykuyi a jak jestem wstanie upojenia alkoholowego to się trochę taki zawadiaka robię niczym Grimmjow xD Lenistwo po Starrku lub Kyoraku i jakby tak się jeszcze zastanowił to pewnie coś by wspólnego u innych bohaterów znalazł xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-08-2010 23:41
Spokojnie, Chip, skończy się dla ciebie okres dojrzewania to się może wreszcie zdecydujesz, jaki masz charakter

Bo wiadomo, że ciężko mieć idealnie taką samą osobowość jak jakaś postać z anime, ale bez przesady, nie wymieniajmy od razu połowy obsady
W ten sposób mogę i ja, jednak nie ma chyba takiej postaci w świecie anime i mangi, pod którą mógłbym podpisać się w 100 %. A kilka podobieństw to co innego.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-12-2011 18:14
Ja chyba do Keigo xD. Jestem taki poj***y, ale nie tak jak on

. No wstyd się przyznać, ale też jestem podobny do Starrka i Kyoraku, chyba wszyscy wiedzą o co chodzi. Ale jak jestem mocno wkurzony ^^ to zachowuje się jak Byakuya, czyli taki przymulony.

Dodane: 18-12-2011 18:44
Hmm, nie utożsamiam się z nikim, a na jedną postać by było ciężko postawić. Ogólnie byłby to miks trzech postaci: Hitsugaya, Kyōraku i Urahara. Dlaczego? Mam cechy z każdej z tych postaci, najczęściej bywam olewczy, wszystko traktuje jakbym to już z góry wiedział, a jak już ktoś mnie wyprowadzi z równowagi (chociaż to się nie zdarza) to 100% Hitsugaya. A, no i Kon, oczywiście! Z wiadomych powódow! Onee-chan!!!!

Dodane: 18-12-2011 20:41 -
Chyba jednak to Tensa Zangetsu
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
Jakoś tak nie specjalnie przejmują mnie problemy innych,ale bardzo troszczę się o osoby na których mi zależy

I troszeczkę mam też Nnoitry i Harribell.
--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo

Dodane: 09-02-2012 14:53
Ja chyba jestem najbardziej podobny do Hirako pod względem charakteru. Nie wiem dlaczego po prostu tak czuję.

Dodane: 13-02-2012 06:08
Zaraki tylko nie pasuję ta chcę walki chociaż jakbym był na jego miejscu pewnie nie stanowiłoby to problemu

silny, inteligentny w pewnym stopniu, zabawny dusza towarzystwa normalnie "Byakuya zamień się zemną nie bawi mnie dobijanie płotków" ogólnie z charakteru nie pasuje tylko chęć walki a tak jest oke.
--------------------

Dodane: 20-02-2012 19:23
Cóż taki w sumie ze mnie kisuke

.Nie pozorny seksowny mężczyzna xD.Zazwyczaj beztroski,jednak kiedy przychodzi co do czego potrafi wiele zdziałać i wiele osób zaskoczyć.Mam też trochę z zarakiego xD.Wiem dziwna mieszanka

.Czasem kiedy mam nudny dzień myślę o jakiejś bójce ,ale w przeciwieństwie do kapitana 11 oddziału potrafię się opanować

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.