Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:00
OnLine: 46, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Jak się tu znalazłeś? DBPolska/NPolska
Dodane: 12-11-2008 17:51 - Edytowane przez by_black dnia 14-08-2011 17:57
#by_ikar - systemadmin - max%
Nie do końca wiem czy dobry dział, nie mogłem się zdecydować.. Szukałem takiego tematu ale nie znalazłem, więc proszę moderatora o nie kasowanie, jak się mylę to przepraszam i proszę skasować temat.. Po co ja to piszę? xD

No więc tak, wydawało mi się że taki temat już jest, jednak nie znalazłem, więc czemu nie? Mi to pomoże bo wiem razem z blackiem gdzie mamy "uderzać". A wam da darmową możliwość napisania posta bo jak by nie patrzeć jest to prawie ankieta xD Tak więc, piszcie w jaki sposób się znaleźliście na DBP, czego szukaliście? Gdzie szukaliście? Może znajomy wam polecał tą stronę? Czekam na wasze posty. Pozdro

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 12-11-2008 18:03
#enigma - user - max%
Kurde trochę lipa się przyznać, cholera dostane baty od administracji ale dobra bądźmy szczerzy ; D Pewnie jak większość, znalazłem się tutaj bo ściągnąłem stąd gierkę na psx i coś tam mi w ustawieniach nie śmigało bo pad mi nie działał, no więc jako że z tej strony pobierałem tą grę to i tutaj zwróciłem się o pomoc.Oczywiście jak na stronę na poziomie od razu znalazł się jeden taki co mi pomógł! Tak dokładnie, to on ! Nasz Karolek (;***) tak jakoś się założyło że nawiązałem z nim kontakt po pomocy którą mi udzielił, i tak wyszło że tutaj zostałem, i jak widać jako tako jeszcze żyję i mam się dosyć dobrze ; D Jako napalony enigmaSan zacząłem notorycznie nabijać posty xD i zostało to docenione przez administrację i tak trafiłem do sb, i nie miałem już wyjścia, musiałem tu zostać z takimi ludźmi nie da się tak po prostu rozstać (nie pedałki małe ? xDD ; **) No to chyba na tyle nie będę całej historii pisał bo to mija się z celem. ; )

Dodane: 12-11-2008 18:22
#Mattiz - user - 90%
eee xD jak trafiłem na DBP? łatwoXD - Google xD Od kumpla zainteresowałem sie DB i zacząłem szukać odcinków DBZ PL xD wyszło jak wyszło i odcinki nie z Megauploadrea znalazłem tutaj :p Gdy odcinki sie ściągały z nudów zacząłem czytać artykuły i tak sie wciągnołem :p Po jakimś czasie coś mnie wzieło i zacząłem pisac na forum :p i ugabuga caary mary nadal tu jestem xD
to tyle o tej legendzie xD

Pozdrawiam :p

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 12-11-2008 18:52 - Edytowane przez Cupa03 dnia 12-11-2008 18:57
#Cupa03 - user - 0%
Ja jestem tu nowy bo niecały tydzień. Trafiłem na tą stronę szukając odcinki DBGT bo na żadnej sotnie nie mogłem znaleźć wszystkich odcinków. Ta strona bardzo mi się spodobała bo znalazłem na niej odcinki DBGT i DB_Z.

Dodane: 12-11-2008 18:55
Dość przypadkowo tu trafiłem. Jakoś w lutym naszło mnie żeby obejrzeć sobie Dragon Ball'a i wpisałem takie właśnie hasło :) Jak jedna z pierwszych stron ukazała mi się właśnie DBP :d
Po jakimś czasie założyłem tu konto i mi się bardzo spodobało ;) )

--------------------

Dodane: 12-11-2008 18:59
#Zuza - user - max%
Ja szukałam odcinków do ściągnięcia, wpisałam w googlach "Dragon Ball" i jakoś padło na tą stronkę. Zarejestrowałam się, ściągnęłam większość odcinków, o stronie zapomniałam. Jak to się stało, że się znalazłam na forum? Nie mam pojęcia, ale mój pierwszy temat to "Miłość w DB". Nie wiem dlaczego, ale na początku się bałam, że dostanę jakiegoś bana od Napojasza. xDDD [oczy] No i mi tak jakoś się spodobało to sobie tu jestem.. ;d

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 12-11-2008 19:06
#MattiTeo - user - 80%
Ja trafiłem dosyć przypadkowo, szukałem sobie odcinków do pobrania. Trochę sobie poczytałem artykułów i trochę na forum, no i też zacząłem pisać ;p Moim pierwszym postem raczej nie powinienem się chwalic xD Dostałem za niego bana na 48 godzin xDD W ten oto sposób tu trafiłem, ale i tak trzymam się wersji, że Goździkowa mi poleciła xD

Dodane: 12-11-2008 19:13
#Falen - user - 60%
Nie wiem dlaczego, ale na początku się bałam, że dostanę jakiegoś bana od Napojasza. xDDD
A ja się bałem od początku i boję się jeszcze xD ale nie Napiego bo to mój przyjaciel ;p Pamiętam czasy kiedy to razem mniej więcej w tym samym czasie zaczynaliśmy "życie" na tej stronce ;p

A mnie tu nie przyciągnęły odcinki i gry do pobrania bo co nieco ściągnąłem sobie już wcześniej xD. Mnie przyciągnęła liczba użytkowników tej strony. Miałem kiedyś konto na innej stronie która już z resztą chyba nie istnieje, tam napisałem parę postów i nabrałem ochoty na więcej xD Jednak strona umarła ponieważ nikt się nie udzielał praktycznie więc postanowiłem się przenieść xD Znalazłem tę oto stronę dzięki google xD Spodobała mi się liczba userów która liczyła kolo 20k. Postanowiłem się tu zadomowić xD Z przerwami ale jestem do dziś ;p

Dodane: 12-11-2008 19:13
#wiciu5 - user - 10%
W czasie kiedy oglądałem serie odcinków DB zachciało mi się dowiedzieć czegoś więcej na temat DB, więc szukając w przeglądarce natrafiłem na DBP, bardzo mi się ta strona spodobała, wygląd mi przypadł do gustu znalazłem dużo wiadomosći i od tej pory staram się regularnie odwiedzać stronę ale mam problemy z dodawaniem postów

Dodane: 12-11-2008 19:14
#C@rL - user - 100%
Z dużo wolnego czasu... to główny powód mojej rejestracji na tej stronie ^^ Pewnego kwietniowego poranka, tak po 18 wpisałem w google Dragon Ball, gdyż po raz kolejny postanowiłem wrócić do tego cudownego anime... zacząłem pisać na forum, na którym wszystko się działo i panowała atmosfera, jakiej nie ma na innych stronach ;D Pisanie stało się nałogiem i od tamtego czasu zaglądam tu codziennie ^^ Teraz dziękuje sąsiadowi-kumplowi, który napisał mi wtedy na gygy żebym pościągał trochę odcinków DB Z ^^

Pozdro all!!!

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 12-11-2008 20:13
#Rewinger - user - 90%
Ja po oglądnięciu po raz wtóry całej serii DB stwierdziłem, że fajnie byłoby być na jakiejś stronie o DB, a jakoże ta kochana strona (ale wazelina xD) była jedną z pierwszych wyników to się zarejstrowałem. Chciałem mieć avka i tak mnie wciągnęło, że nie powiem... Ciekawe rozmowy, dyskusje, no już poleciaaaało....

Dodane: 12-11-2008 20:22
#enigma - user - max%
Zuza93 napisał/a:
Nie wiem dlaczego, ale na początku się bałam, że dostanę jakiegoś bana od Napojasza. xDDD [oczy]

Trochę przyspamuję ; D ale muszę to zrobić (sroki wszyscy ; *) jak ja tutaj przyszedłem to Napi to był malutki dzyndzel ; D wtedy jeszcze panował Acze (i oczywiście black i ikar) który jest już tak leniwy że nie mam słów ; d to Napi przejął `pałeczkę` xD
btw; jeszcze raz sorki ; ** a szczególnie Napi ; ** bo zaraz mi bana wlepi i będę miał ; D ; <

Dodane: 14-11-2008 23:14
#Krisu - user - 70%
Ja się dostałem na DBP...chyba ściągnąć jakąś grę xD Już nie pamiętam ściągnąłem i sobie powiedziałem, że cham nie będę i sobie napisałem jednego posta. Potem dowiedziałem się, że mogę mieć avatar (wtedy mówiłem obrazek xD) . Wbijam a ty od 15 postów (chyba) nabiłem pogadałem z paroma ludźmi, poznałem kumpla (już go tu nie ma). No i tak się znalazłem. To by było na tyle.

Pozdro All

Dodane: 14-11-2008 23:29
#Bogini - user - 60%
ja tą stronkę poznalam... Hm... dawno... jakies 3, 4 miesiące temu, al edopiero nie dawno się zarejestrowalam, bo chcialam sciagnac sobie emulator vba a nie moglam znalezc ^^ a poznalam kiedys, szukając odcinków dbz online, ale nie na YT bo tam za dlugo mi sie buforuje i mnie to wkurza ^^ no i jak juz odcinki zobaczylam ze sa do sciagniecia tu to sciagalam raczej niz ogladalam online ^^ niewiem czemu.. a jeszcze nie powiedzialam z kad znam ta strone xD a wiec polecil mi ją mój kumpel, który ma identyczne zainteresowania co ja ^^ słucha tej samej muzy, tez kocha DB, ma taki sam charakter, tyle ze on jeszcze ma smialosc do ludzi, a ja nie za bardzo ^^ xD on nikogo nie ocenia po pierwszym wrazeniu, i nie wiem jak on to robi... bo ciezko tak zrobic ^^ ale.. staram się... a wiec on to taki mój kumpel do posmiania się, ale też mozna powiedziec najlepszy przyjaciel, z ktorym moge pogadac o wszystkim ^^ DOSŁOWNIE

Dodane: 14-11-2008 23:35
A ja w pewnym sensie trafiłem tu bo szukałem jakiegoś fajnego forum o DB i znalazłem ale nie od razu ;D . Gdy wszedłem na stronke porozglądałem się trochę , założyłem konto i patrzyłem jakie są tu tematy ;P , jeszcze przyciągało mnie ze są tu różne pliki do pobrania . Potem zacząłem odpisywać na posty aż mogłem wrzucić avatarka . Na razie chyba krótko jestem ale będę tu dość długo ..................... chyba ze zabraknie tematów .............................;P
KONIEC LEGENDY

Dodane: 15-11-2008 00:30 - Edytowane przez ja0lek dnia 15-11-2008 00:33
#ja0lek - user - 80%
Ja w google szukałem kiedyś strony o DB. I tak wyszło, że kilka wydało mi sie dziadostwem, a 2 chyba odwiedzałem regularnie. Czytałem różne głupoty, które mnie po prostu interesowały.
No ale w DBP forum było bardzo przejrzyste, a że sie uprzednio tu zalogowałem po MUGENa to pisałem różne rzeczy xD Były ciekawe tematy, gdzie Ra był Modem i Ana dużo nabijała postów i jakoś szło :p Tematy ciekawiły człowieka.
Reasumując: zadecydował wygląd strony, który wtedy był zupełnie inny oraz download ;P

Za pół miesiąca bede świętował już rok ze stroną xD

--------------------

Come back? :p
Dodane: 15-11-2008 00:49
Ja trafiłem przez przypadek dostałem od kupla zlecenie aby ściągnąć mu wszystkie odcinki Dragon Ball. I tak natrafiłem na waszą stronke zarejstrowałem sie i oto jestem ja czyli LSSJBROLY [oczy] [oczy] :d

--------------------

Zagraj ze mną
Dodane: 15-11-2008 11:05
#Kaziu - user - 30%
A ja w poszukiwaniu odcinków DB natknąłem się na tę stronkę ^^. Na początku tylko ściągałem, jednak po jakimś czasie zacząłem interesować się postami, więc postanowiłem napisać małe "conieco" xDD. Na początku to był zaledwie głupi spam, potem przemieniło się to w nieco dłuższe wypowiedzi xDD.

Pozdro xDD

Dodane: 15-11-2008 11:19
#Sprite - user - 20%
Ja ogladalem odcinki online na kreskowki.fani.pl i chialem przypomniec sobie troche o postaciach no i weszlem na te strone. Przeczytalem wszytsko no i teraz pisze na forum.

Dodane: 15-11-2008 11:49
#szybki12 - user - 0%
Ja takze jestem tu nowy ale fanem dragon ball jestem od malego. Znalazlem ta stronke przez google szukajac odcinkow dbz. A teraz zagladam tu ciagle

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online