Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:00
OnLine: 45, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Zmiany na stronie
Dodane: 20-09-2011 19:26 - Edytowane przez Darknes dnia 20-09-2011 19:26
#Darknes - user - max%
No taki sposób dodawania postów jest lepszy i szybszy to fakt, ale przydał by się też podgląd. Ikar na pewno coś wykombinuje :p

Przydała by się jeszcze jedna rzecz :p W podpisie brakuje mi tagów right i left, można by było sobie jakieś dwa mniejsze obrazki ustawić a podpis nie rozjeżdżał by się w długości. Mozna sobie i poradzić bez tych tagów ale trzeba najpierw trochę pokombinować a tak to było by prościej :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 13-10-2011 15:07 - Edytowane przez Pepe dnia 13-10-2011 15:08
#Pepe - user - max%
Hmm nikt nie mówi o zmianie emotikonek? [oczy] Trochę powiewu nowości mamy, choć mnie się bardziej podobały poprzednie [cfaniak]

--------------------
iSayumi
Dodane: 13-10-2011 15:18
Trochę powiewu nowości mamy, choć mnie się bardziej podobały poprzednie

Mnie też.
Niby takie byle co, ale jednak emoty uogólniają wypowiedź i nadają charakteru, a te nowe to są jakieś... no sam nie wiem, ale tamte były 100(x100) razy lepsze i bardziej oryginalne.

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 13-10-2011 17:14
#zielony - user - 90%
Jestem tego samego zdania, tamte emotki były lepsze. Nie chodzi mi tutaj o kolorystykę, ale właśnie o fajne minki. Były one bardzo w stylu anime. Płacz dla mnie był dwuznaczny płacz ze szczęścia, albo smutku. Emotka [zly] naprawdę oddawała złość. Mam nadzieję, że stare emotki powrócą. Mogłyby np. wrócić zs małymi poprawkami, typu lepszy kolorek i może jeszcze kilka nowych emotek.

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 13-10-2011 17:21
#Pepe - user - max%
typu lepszy kolorek i może jeszcze kilka nowych emotek.

Kolorek był dobry właśnie :d Nowe emotki - zgadzałbym się :d BTW czy dobrze mi się wydaje, że emotka ' ; ) ' z czasów tych starych miała kiedyś kolor czerwony? Coś mi się tak kojarzy [yyy]

--------------------
iSayumi
Dodane: 13-10-2011 22:02
#JCD - user - max%
BLACK! JAK ŚMIAŁEŚ WYWALIĆ TAK DOBRĄ RZECZ I ZASTĄPIĆ JĄ BYLE SHITEM?! ;_;

Jesteś niegodziwy, naprawdę!

A co więcej niektóre emoty znaczeniowo w ogóle nie pasują do starszych odpowiedników :T

--------------------

Dodane: 13-10-2011 22:15
#by_black - systemadmin - max%
Już tak Damianku nie przeżywaj, bo ci coś gdzieś pęknie zaraz :p Skoro emoty się nie przyjęły, to też przywracam stare.

--------------------
Dodane: 13-10-2011 22:20
#olek_mi - user - max%
Lol wy to macie zapłon, jeśli się nie mylę, to nowe emotki zostały wprowadzone już z rok temu? Stare zdążyłem już zapomnieć, więc nie napiszę nawet, które mi się bardziej podobają :p .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 13-10-2011 22:27
#Pepe - user - max%
Taaa 2 lata temu zostały wprowadzone [yyy] Jak fajnie znów widzieć ten niebieskie mordki, yay [wesoly]

--------------------
iSayumi
Dodane: 13-10-2011 23:22
#JCD - user - max%
TYLE WYGRAĆ!

Świętujmy! Bo jest co!

Serio... po co zmieniać coś, co jest naprawdę dobre? Nie przypominam sobie strony z lepszymi emotami.

--------------------

Dodane: 14-10-2011 13:23
TYLE WYGRAĆ!

Świętujmy! Bo jest co!

Serio... po co zmieniać coś, co jest naprawdę dobre? Nie przypominam sobie strony z lepszymi emotami.

No włacha, ja też nie widziałem lepszych emotów, bardzo dobrze, że nasze stare wróciły :d .

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 14-10-2011 13:31
TAK to jest to [cfaniak]

--------------------
Obraz został usunięty, dozwolony rozmiar grafiki w podpisie to 350x150.
Dodane: 17-10-2011 22:21
#Darknes - user - max%
Sory, ale nie kapuje. Jaka zmiana? Przecież już dobre półtorej roku mamy tutaj te same emoty, ktoś mnie łaskawie oświeci ?

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 05-02-2012 00:06
#malpex - user - max%
Mieliśmy nowe emoty? O co chodzi? az tak dlugo mnie nie bylo zresztą pisałem troche więc myśle ze bym zauważył.... Nie wiem o co wam chodzi. Czekamy z Kamisiem na wyjaśnienia :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 05-02-2012 09:49
#by_black - systemadmin - max%
Pojawiły się nowe emotikony na kilka godzin, jednak userzy zdecydowanie byli za starymi, więc zostały przywrócone.

Dodane: 09-02-2012 01:09
Witam, mam nadzieję, że dobry temat na takie pytanie.

Będą odcinki a raczej linki do DB 1 serii czy definitywnie zostały usunięty?

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online