Dodane: 26-02-2009 18:30
No, ba, uwielbiam Disneya! Nawet teraz chętnie wracam do niektórych animacji. Uwielbiam "Króla Lwa", "Lilo i Stitcha", "Alladyna", "Herkulesa", te starsze animacje z Myszką Miki, czy z Kaczorem Donaldem... Długo by tu wymieniać. Z Pixara urzekły mnie "Auta" i zgodzę się tigerem3 - druga część Toy Story także mnie pozytywnie zaskoczyła

. Jakoś te nowsze produkcje nie przypadają mi do gustu, może poza "Kim Kolwiek" (chociaż to serial).

Dodane: 26-02-2009 18:35
Mi tez podobają sie bajki disneya poniewasz są smieszne, ale juz nie oglodam bo nie mam czasu.Ale w wolne dni bym je z chęcią po oglodal.

Dodane: 26-02-2009 21:37
Uwielbiam produkcje Disneya, są po prostu bezkonkurencyjne

Nawet miałam takie marzenie, żeby rysować filmy w wytwórni Disneya. Jak tak się zastanowić to chyba nadal mi sie to marzy xD
Tak czy owak, animacja w tych filmach zawsze jest bardzo dobra i muzyka zapiera dech w piersiach. Jedyne produkcje Disneya za którymi nie przepadam, to te nowe w 3D. Jakoś mi nie podchodzą, jestem jednak zwolenniczką tradycyjnej animacji.
Moje ulubione filmy to Piękna i bestia, Król Lew, Planeta Skarbów, Tarzan, Mulan, Herkules i jak sobie jeszcze jakiś ulubiony przypomnę to napisze XD
--------------------

Dodane: 16-08-2010 18:04
Osobiście nie przepadam z Disneyem ale jedyne co kojarzę do 'Król Lew' i to raczej wszystko,Disney jest dobry dla młodszej widowni(nawet jak ja byłem młodszy to tego nie lubiłem i nie będę lubić.
--------------------

Dodane: 04-09-2010 23:53
Bajki Disneya były kiedyś czymś na co czekało się w sobotnie przedpołudnia xD Nie to co teraz hanny montany itp
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
Zawsze w soboty najpierw leciała jakaś bajka a później film, Disney Przedstawia i wszystkie dzieciaki w domu przed TV
A propos Toy Story

Ta bajka jest produkcją Pixara przy współpracy z Disneyem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.