Dodane: 25-07-2010 10:27
nie wiem jak sie robi te teleporty zeby kogos jebnac pojawic sie za nim jebnac znow za nim jebnac... wiecie ocb czytalem to co piszecie ale na standardowym sterowaniu L2 na przyklad wlacza ta szajbe ;p i dalej nie wiem jak je robic moze ktos dokladnie opiac jak to powinno byc na standardowym sterowaniu ? jak zaczac i co dalej etc. bardziej szczegolowy opis plx

Dodane: 25-07-2010 10:59
Mam pytanie...
Opłaca się grać w tą gierkę tzn.ściągać ją z netu , są w niej jakieś poprawki lepsze sterowanie itd? jakieś różnice z Budokai 3?

Dodane: 25-07-2010 11:13
tutaj masz fajny story mode oplaca sie, a ja dalej czekam na odpowiedz ;> z gory dzieki ;p .............

Dodane: 25-07-2010 16:35 -
-master- napisał/a:
nie wiem jak sie robi te teleporty zeby kogos jebnac pojawic sie za nim jebnac znow za nim jebnac... wiecie ocb czytalem to co piszecie ale na standardowym sterowaniu L2 na przyklad wlacza ta szajbe ;p i dalej nie wiem jak je robic moze ktos dokladnie opiac jak to powinno byc na standardowym sterowaniu ? jak zaczac i co dalej etc. bardziej szczegolowy opis plx
Obaj gracze muszą być w powietrzu uderzasz silnym ciosem, który odrzuca przeciwnika bodajże to było 2x do przodu i jakiś przycisk chyba X. Później szybko naciskasz cały czas L1 nie pamiętam do końca grałem w to dawno, jeśli z L1 nie działa to próbuj L2 lub R1 albo R2 .

Dodane: 25-07-2010 18:53
o ile dobrze pamiętam to trza było udeyż kwadtar trójkat razem ale łatwiej to r2 udezyc a poem L1 albo R1 spróbuj L1 wciskasz ciągle i ci wychodzi a jak on ciebie udezy i chcesz sie zaniego teleportować to klikasz xi i w strone przeciwnika

Dodane: 25-07-2010 21:12
testowalem wszystko co pisaliscie ale cos ciezko to widze ; p przeszedlem story mode Goku bez tego ale chcialbym z tym sobie pograc jak by ktos znal dokladna kombinacje do zrobienia tego to byl bym wdzieczny ; D

Dodane: 25-07-2010 21:17
To powiedz jak ty te story przeszedłeś skoro na samym początku(nie obowiązkowa) była możliwość nauczenia się chociażby właśnie tego co ty potrzebujesz bodajże to był trening z Piccolo.

Dodane: 26-07-2010 19:25 -
nie robilem treningow bo po co, a i jak cos po urderzeniu spam L1 tak dla tytch co tego tez nie wiedzieli ;d i dzieki wszystkim za pomoc

Dodane: 14-08-2010 10:53
Potrzebuje Pomocy !!!
Jestem w Buu Saga i walczę z Kid Buu i nie daje sobie z Nim rady może da ktoś mi rade jak z Nim wygrać? Będę wdzięczny

Dodane: 14-08-2010 13:14
Szukam gry Dragon Ball Z: Infinite World!!
Jeśli ktoś chciałby ją sprzedać proszę napisać na PW
Proszę też podać cenę gry

Dodane: 24-08-2010 15:55
co naciskać przy Ultimate Attack w DBZ Infite World??Gdy zrobię postacią np.Goku Ultimate Attack w tym przypadku Sprit bomb pokazuje mi się okno i przycisk w kształcie koła,a pózniej pisze Defense wins,i pokazuj mi przeciwnika który się przed tym broni.Więc co naciskać??

Dodane: 25-08-2010 23:34
Dawno w to nie grałem, ale jeśli pamięć mnie nie myli to klikasz kółko kiedy pasek zbliża się ku końcowi i trzeba tak zrobić trzykrotnie (jeśli grasz na emulatorze klikasz przycisk przypisany kółku)
P.S Jeśli nie kółko to trójkąt bo tak mi się jakoś kojarzy

.
--------------------

Dodane: 18-11-2010 22:44
Norbert1019 napisał/a: Potrzebuje Pomocy !!!
Jestem w Buu Saga i walczę z Kid Buu i nie daje sobie z Nim rady może da ktoś mi rade jak z Nim wygrać? Będę wdzięczny
z kid buu walcz jak najwiecej na odleglosc lub jak tyloko po uderzeniu go obalisz uzyj kamehame

Dodane: 31-01-2011 00:44
ogolnie gierka super nie wszystkich ciosow po kolei typu galick gun... tylko trzeba je odblokowywac to mi sie wlasnie podoba. nie mam zadnych pytan wszystko idzie gladko oprocz wlasnie wyzej wymieninych treningow z yamcha tien i piccolo. do jozio04 aby walczyc gohanem ssj2 to musisz piew przejsc wszystkie sagi i zaczac jeszcze raz jak zauwarzyles pewnie to jak teleportowales sie do innej sagi to bylo jeszcze sporo tych znakow "?" i wlasnie jak bedziesz drugi raz przechodzil sagi to reszta sie odblokuje np walka vegety z cell walka piccolo z cellem i wlasnie gohan ssj2 z perfect cellem... Cio ;p

Dodane: 31-01-2011 06:55 -
Norbert1019 napisał/a: Potrzebuje Pomocy !!!
Jak naładujesz dużo ki użyj L2 wtedy ci się włączy taka niebieska aura i ona zmniejsza obrażenie w ciebie i szanse że cie odrzuci dużo lepiej się z tym gra. Praktycznie każdą misje na Z przejdę a range może A lub S dostanę. Pamiętaj żeby sobie senzu dawać do każdej misji

. Cały Story mode odblokowany zostało mi z 30 % kapsułek ale narazie mi się nie chce

. Tak na przyszłość jeśli nie wiecie jak odblokować ??????? w głównym menu to w sklepie w szarych kapsułkach się coś tam kupował red ribbon army coś tam ...

Dodane: 05-02-2011 18:52
No to i ja mam pytanie. Emuluję grę na kamputerze i mam mały prolem. Mianowicie niby Senzu Bean coś mi powinno dać, ale co bo nie widze różnicy, a może trzeba to jakoś aktywować. bym był bardzo wdzięczny za pomoc z waszej strony.

Dodane: 09-02-2011 20:34
w grze na playu jak miales malo hp to wciskales X, dół, dół i dodawało ci Ki i hp sproboj uzyc tej kombinacji X- to jest obrona jakby co

Dodane: 21-04-2011 14:56
Widze , że gra jest trudna bardzo takie lubie

Już ją sciągnełem teraz tylko poczekam kilka dni na przerobienie i będe pykał

Dodane: 28-05-2011 15:11
Rzeczywiście poziom trudności w tej grze jest nie mały. Jak w "Budokai Tenkachi 3" na najtrudniejszym poziomie (bodajże Very stronge) potrafię rozjechać przeciwnika tak, że nawet 1 pasku hp mi nie zabierze to tu jest wprost przeciwnie.

Dodane: 11-07-2011 15:55
Mam problem,dzisiaj zacząłem grać w IW i nie wiem jak się robi np.kame hame ha i ultimaty i jak się robi dodge,jest to potrzebne w tym treningu z Piccolo co trzeba robić bloki,teleporty i dodge którego nie umiem zrobić?I też zawsze grałem w BT i ciężko się jest przestawić na ten system walki.
--------------------
"Podejdź do walki jak do idei opanowania woli. Zapomnij o zwyciężaniu i przegrywaniu; zapomnij o dumie i bólu. Pozwól przeciwnikowi by zadrasnął ci skórę, a ty wedrzesz się w jego mięso; pozwól mu by wdarł się w twoje mięso, a ty połamiesz mu kości; pozwól mu połamać ci kości, a ty odbierzesz mu życie. Nie troszcz się o swoje „wyjście cało” – złóż przed nim swoje życie"-Bruce Lee
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.