Dodane: 18-05-2009 13:11
#H1 żeby zmienić się w Gogete SSJ4 nie możesz mieć ustawionego transformation w zielonej kapsułce anie super dragon first czy jakos tak tylko musisz miec dwa kamehany i wtedy w ultimate attack ustawiasz osbie fusion (Gogeta SSJ4)

Dodane: 21-05-2009 17:13
Witam
Mam pewien problem mianowicie (nie wiem czy ktoś już nie pytał o to jak coś to sry) z treningiem krillana i Tiena. Nie wiem co tam mam zrobić proszę o pomoc (co trzeba zrobić i jaką kombinację zrobić) z góry thx
Pozdro
--------------------

Dodane: 21-05-2009 18:23
Pytanie już było.Wystarczy popatrzeć co było wcześniej napisane.
A żeby off-tpu nie było to powiem fajny pomysł mój.Nagrajcie swoje gameplaye fonem lub czymś i wrzućcie na YT albo coś innego.Ja dam linka jak wejdzie na YT.Więc zobaczmy kto najlepiej gra

Dodane: 22-05-2009 16:49
Ej ZLH1 nie wiem czemu ale nie mogę walczyć gohanem na cella, nawet frezerem strzelać do piccola czemu tak jest a juz jestem w sadze GT (nie było sagi Janemby i Broly'ego, No i Bardocka) Proszę jeszcze raz o pomoc (z góry THX)
--------------------

Dodane: 22-05-2009 21:29
Heh.Ja też się dziwiłem.Poprostu ukończ Stroy i zobaczysz co się stanie.Powinieneś wrócić do Saiyan Sagi i powinny pojawić się nowe walki oraz misje.

Dodane: 23-05-2009 10:56 -
właśnie jak pokonać Syn Shenrona?? (nie wiem czy dobrze napisałem)
--------------------

Dodane: 23-05-2009 16:37
Na nikogo nie ma zawsze działającego sposobu.Moge doradzić tylko kupienie wszystkich leveli fighters body(zielona kapsułka)oraz fried rice(żółta kapsułka).Najlepiej też używać częstov kombosów typu Super Dragon Fist bo są bardzo przydatne.Kup te rzeczy i próbuj dalej.

Dodane: 08-06-2009 15:54
Witam
przeszłem już całą grę i naprawdę fajnie się grało tylko teraz jest jeden szkopuł ponieważ zabrakło mi kasy, nic kupić nie mogę i nie wiem jak kasę wytrzasnąć żadnych skilli itd...
THX za pomoc wcześniej naprawdę się przydała
--------------------

Dodane: 08-06-2009 17:51
ZHL1 na ratunek
Zrób jakieś 3/4 razy minigrę gdzie jesteś Goku i trenujesz z Gohanem w Komnacie Ducha I Czasu.Kiedy zarobisz dość kasy kup sobie kapsułkę Fighters Road(taką szarą) i rób ten tryb.Tak szybko leci kasa.

Dodane: 14-06-2009 22:41
Thx Zhl1 za pomoc ale do kogo mam dać tą kapsułkę???? (Fighters Road)
--------------------

Dodane: 16-06-2009 10:14
W gierkę nie grałem,ale z tego co widziałem na youtubie to jest to tylko ulepszona wersja budokai 3 w którą gram.Może i są nowe wątki,ale ten sam tryb walki mnie już nudzi ;d
--------------------

Dodane: 30-06-2009 10:55
Czy ta gra działa na emulatorze?? Jeśli tak to proszę was o link do pobrania!
Z góry dzięki!!!

Dodane: 01-07-2009 15:48
Mam problem z treningiem numer 3 z Tienem. Jak się robi te Blow away attack i Pursuit attack? Gdyby ktoś pomógł byłbym dozgonnie wdzięczny.(chyba jak o tym nie zapomnę

)

Dodane: 02-07-2009 14:01 -
Powracam i pomagam znów xD
Kapsułka poprostu odblokuje tryb na samy dole menu głównego.Robisz walki w tym trybie łupisz za nie kasę
Guru,o tym treningu już była mowa wcześniej.Popatrz na poprzednie posty

Dodane: 02-07-2009 14:23
Butek1 napisał/a:
W gierkę nie grałem,ale z tego co widziałem na youtubie to jest to tylko ulepszona wersja budokai 3 w którą gram.Może i są nowe wątki,ale ten sam tryb walki mnie już nudzi ;d
Nie zgadzam się. Przeszedłem tą grę już chyba z pół roku temu i już na pierwszy rzut oka widać, że to zupełnie coś innego. Chociaż wydaje mi się, że budokai 3 jest trochę lepsza to i tak w Infinite World warto zagrać bo jest to naprawdę dobra gierka.

Dodane: 08-07-2009 14:09
witam! mam pytanko... otoz gram od niedawna i tylko czasami w DB:IW chociaz Budokai'a 3 przeszedlem juz kilka razy i jestem zachwycony

moje pytanie jest taki, czy w IW zbiera sie doswiadczenie aby punkty wymienic pozniej na np. wieksza ilosc zycia? o to mi glownie chodzi, bo juz mnie to wkur... ze jak walcze z przeciwnikiem ktory ma 2x wiecej zycia to nie zdaze go zabic ;(
prosze o pomoc w tym watku. pozdrawiam fanow

Dodane: 11-07-2009 21:49
@knapcik za każdy poziom, który przeszedłeś dostajesz tzw "Zeni". Za owe zeni możesz kupować różne profity dla swoich bohaterów. Możesz tam sobie dokupić m. in. większą ilość życia o nazwie Fighter's Body czy jakoś tak. Oprócz tego masz takie duperele jak genki dama, transformację kolejno w kaioken, ssj, ssj2, etc. A samo IW to ulepszony budokai, nic specjalnego. Jednak jest to podobno ostatnia gra z serii DB na ps2 więc każdy fan powinien ją mieć. Pozdrawiam

Dodane: 12-07-2009 15:23
ZHL1 napisał/a:Powracam i pomagam znów xD
Kapsułka poprostu odblokuje tryb na samy dole menu głównego.Robisz walki w tym trybie łupisz za nie kasę
Guru,o tym treningu już była mowa wcześniej.Popatrz na poprzednie posty
Thx ale o co w tym chodzi to jest tak samo jakby ta cała saga??
--------------------

Dodane: 12-07-2009 22:21
Nom.Poprostu do tej opcji wchodzisz i robisz walki tak jak story tylko że na poaczątku wybierasz postać.A tak wogóle.By zbytnio nie nabijać mi postów(xD) to z problemami można pisać na pw

Dodane: 13-07-2009 11:15
Ale jaka kapsułka odblokowuje sloty u bohatera żeby dodawać więcej kapsułek typu np. Fighter body???
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.