Dodane: 14-03-2009 20:28
Jeśli chodzi o ten gdzie masz mało życia to wciśnij na początku walki X,dół,dół dostaniesz wtedy życie.Powtem walcz z Tienem, a w chwili odpoczynku znaczy jak np. się ładuje 3 razy powtórz kombinację i go dobij.Mam nadzieję, że pomogłem.
Sam też mam pewien problem.Mianowicie kupuje sobie kapsułkę Gogeta SSJ4.
Po primo-nie mogę go dać w edit skills dla Goku.
Po sekundo-jeżeli tego się nie zakłada to jak tego użyć?

Dodane: 15-03-2009 08:15
dzięki ZHL1 a z tą kapsułką to nie wiem spróbuj kupić też dla Vegety lub kup dla obu na najwyższym poziomie nie wiem mi tylko fuzja Vegito działała ale w another story

Dodane: 17-03-2009 19:09
Może trochę do tyłu jestem,ale gdzie mogę tą gierke pobrac?
Pozdrawiam

Dodane: 24-03-2009 14:35
witam. jak wykonywac w tej grze teleporty. chce przejsc te treningi ktore sa w pierwszej sadze a nie wiem jak sie teleportowac. prosze o szybką odp. z gory dzieki.
--------------------

Dodane: 25-03-2009 14:53
Jak można pokonać Sheyrona.???? a i powie mi ktoś jak zrobić tom misje w Saga Syjan z Krilanem i tom z tenshinem.????

Dodane: 25-03-2009 17:01
czy ktos odpowie na moje pytanie. ??
--------------------

Dodane: 02-04-2009 23:43 -
#Usunięty -

-
Jak przejśc trening nr 10 w sayjan saga??
nie wiem wogle o co tam chodzi

.
EDIT//Sorry, nie zauważyłem że to już było pisane
EDIT2// Mam nowy problem
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
mianowicie jak przejść misje (pierwszą) z syn sheronem??ledwo co mogę go uderzyć (tylko super dragon first)
Jak zrobić fuzje potara?
Znaczy się wiem jak wywołać "atak" ale nie wiem o co chodzi z tym w czasie orbienia fuzji

Dodane: 03-04-2009 09:05
jozio04 napisał/a:witam. mam problem. gdy jestem w cell saga walcze goku z cellem. jest to pierwsza walka. po jej wygraniu od razu goku znika mi do buu sagi. widzialem ze w necie byly walki z androidami. wogole nie mam walki teen gohana ssj2 z cellem. Co trzeba zrobic zeby je odblokowac. prosze o pomoc.
Musisz przejść wszystkie walki Songiem.
Potem znowu gra przenosi Cię w Sayian Sage i tam walczysz już wszystkimi innymi postaciami :Gohan, Picolo ,Tien,Vegeta itd.
wizzy napisał/a:
Jak zrobić fuzje potara?
Znaczy się wiem jak wywołać "atak" ale nie wiem o co chodzi z tym w czasie orbienia fuzji
W czasie gdy wykonujesz fuzje musisz nacisnąć odpowiedni przycisk.
(byle jaki) i oby nie taki sam jak przeciwnik. Bo jeżeli walniesz krzyżyk a przeciwnik również krzyżyk ,to fuzja nie powiedzie się, a drugi raz w takiej walce nie można próbować sie scalić.
--------------------

Dodane: 03-04-2009 09:18
#Usunięty -

-
dzięki, mam jeszcze jeden problem przeszłe grę (główną fabułę, te misje np mini-gierke tiena z cellem też) to jak odblokować "fighters road" bo widziałem na YT że coś takiego jest

Dodane: 03-04-2009 10:35 -
#Usunięty -

-
musisz Wykupic ja w fighters room tylko nie pamietam jaki kolor kapsulki chyba szary ale naprawde nie jestem pewny

Dodane: 03-04-2009 14:28
Wie ktoś może jak wywołać fuzję potara ??

Dodane: 03-04-2009 14:33
#Usunięty -

-
musisz po odblokowaniu tego w kampanii kupić dla vegety i goku, jak grasz ustawić fuzje jako najsilniejszy atak (ultimate attack czy jakoś tak)

Dodane: 04-04-2009 15:15 -
Mam problem z treningiem no3 (vs Tien) mam naciskać [] + /\ lub R2 naciskam robi atak ale nie zalicza mi go wie moze ktoś o co chodzi ?

Dodane: 05-04-2009 08:59
bzysiu napisał/a:
Mam problem z treningiem no3 (vs Tien) mam naciskać [] + /\ lub R2 naciskam robi atak ale nie zalicza mi go wie moze ktoś o co chodzi ?
Jeśli chodzi o ten gdzie masz mało życia to wciśnij na początku walki X,dół,dół dostaniesz wtedy życie.Powtem walcz z Tienem, a w chwili odpoczynku znaczy jak np. się ładuje 3 razy powtórz kombinację i go dobij.Mam nadzieję, że pomogłem.
Ludzie, czytajcie poprzednie posty, tam są odpowiedzi na 90% waszych pytań...
--------------------

Dodane: 15-04-2009 17:10
ja mam problem z treningiem No.8, z krillanem mam wykonac burning aure, czy jakos tak, i nie wiem ocb, pomoze ktoś?I jeszcze mam pytanko, jak wykonac teleport, z góry dzięki

Dodane: 15-04-2009 18:16
Chciałbym mieć tą grę widziałem filmiki na youtube.
Czy są może jeszcze oferty na allegro ???
Powiedzcie skąd macie tą grę.

Dodane: 17-04-2009 17:46
Do #CumaWielki
Burning aurę robisz R2.A potem musisz go wybić L2(polecam połączyć to z wychyleniem analoga w stronę przeciwnika dla lepszego wybicia)i klikaj wszystkie klawisze na pałę to napewno zrobisz te teleporty.Ale jeśli chodzi o te do unikania to X i kieruenk przeciwnika.
Do #Matiz4422
Grę mam z netu.Ściągnąłem sobie i zpatchowałem obraz płyty do mojej przeróbki PS2.
Do #bzysiu
Chyba musisz połączyć to L2 z wychyleniem analoga do Tiena i zrobieniem teleportów o których napisałem #CumieWielkiemu.

Dodane: 17-04-2009 19:18
#Usunięty -

-
telepport sie robi tak
L2-wybicie
R1-odbicie
po wybiciu trzeba klepac R2 by odbic przeciwnika w druga maniure

Dodane: 18-05-2009 08:57
Mam pytanie co trzeba robić żeby przejść pierwszą misję w Cell Sadze( walka z Gohanem) bo ciagle przegrywam...
--------------------
"ah,ah,ah,alone in my world"

Dodane: 18-05-2009 09:16
#Usunięty -

-
tez mialem z tym problem a tak naprawde to latwizna jest
uwaga podaje rozwiazanie.... tuturutu trzeba unikac ciosow gohana jak go uderzysz to failed;p
sry za to truturutu ale mam dobry humor dzis jakos ;p
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.