Dodane: 25-10-2008 09:50 -
co myślicie o tej gierce ??? jaka waszym zdaniem będzie ??? bo według mnie raczej nic specjalnego ... czy już wiecie coś na temat produkcji ,premiery, oraz nowych screenów
--------------------

Dodane: 24-11-2008 15:28
dragon ball z infinite world zapowiada sie kozacko ... i to bardzo lepsza grafa niz w budokaiu 3 i na dodatek jest wiecej ukazane niz w innych grach histori z tego wspanialego anime : )http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=12125 poczytaj zobacz galerie
--------------------

Dodane: 24-11-2008 16:22
Widać że gra będzie dobra na razie po przeczytaniu recenzji nie widzę w niej jeden minus gra nie wyszła na XBox 360

tylko na ps2 Gdyby nie to napewno bym sobie w nią pograł

Po screen widać że gra jest ulepszeniem Dragon Ball Z: Burst Limit i może być hitem ale tylko na ps2 !!!

Dodane: 24-11-2008 16:30
kamina napisał/a:Widać że gra będzie dobra na razie po przeczytaniu recenzji nie widzę w niej jeden minus gra nie wyszła na XBox 360

tylko na ps2 Gdyby nie to napewno bym sobie w nią pograł

Po screen widać że gra jest ulepszeniem Dragon Ball Z: Burst Limit i może być hitem ale tylko na ps2 !!!
ulepszeniem raczej nie to nie jest grafa jak w burst limit

) to jest ulepszenie budokai 3
--------------------

Dodane: 24-11-2008 17:55
Ja juz mam tę gierke i sie nia ciesze

Gra zarabista moze nawet lepsza od budokaia 3. Grafika super, podklad muzyczny zajebisty. Normalnie cud gierka. Jedynym minusem jest to ze gra jest nie co trudna wiec tym co nie za bardzo potrafią w takie gry grac lub nie czuja sie na silach to odmawiam

. Gra dopiero wyjdzie w grudniu w europie ale ja juz mam amerykanską wersje. Jak ktos chce to moge podac linki do sciagniecia.

Zainteresowani niech piszą na moje gg:343172. Pozdro

Dodane: 04-01-2009 01:05 -
Miałem okazje grać i ukończyć ową giere.
Naprawde spoko ,z wyglądu przypomina Budokai 3 wiąże też w sobie nawet jeden aspekt z Budokai 2 (chodzi mi o jedno kombo którym zrzucamy przeciwnikana ziemie i ciskamy w niego automatycznie kule)
niewątpliwie niektóre komba przypominaja nieco burst limit ale za wiele ich nie ma ,bo z tego co zauważyłem to tylko nieliczni je mają a jeśli są to pojedyńczo i nieraz trudno je w pełni zrobić bo przeciwnik nam poprostu zwieje
martwi mnie tylko to ,że nie dodano wiecej kombosów .Chociarz o jakies 2,3 mega komba na 1 postać ,a w gra mogła by być już o wiele lepsza.
Są te same poziomy od ssj po ssj4 lssj ,kaioken itp. Dodano również kilka postaci i nowych podobnych z Shin Budokai "Mega Ataków" np Super Kamehame Teen Gohana ,Special Bean Canon(nie wiem czy dobrze napisane) Picollo ,czy np Full Power Cosective KI Blast Kid Gohana ,Gotena czy nawet Coolera...
najbardziej udane postacie to Teen Gohan , Kid Gohan i Vegeta GT no i Vegito a ze złych to fajnie sie gra Super 17 ,iż robi niezłe kombosy i trudno uciec przed jego kulą ;
również plusem gry jest grafika i wygląd postaci podczas ładowania energii + zmiany
Fajnie zostały dodane również komba Vegitto który podczas dłuzszej nawalanki przeciwnika i odpowiedniej kombinacji składa ręce i bije nogami a na konec dowalamy efektownym Final Kamehameha
Gra nie wymaga odkrywania na mapie punktów i bawienia sie jak "znaleźc kapsułke aby zmienić się w SSJ4" tak jak w Budokai 3 ...wszystko kupujemy w sklepie -nie wiem czy traktować to jako plus ale niech bedzie.
Nawet wypaliły pomysły na levele z misjami "Dragon Road" czy treningiem u kaito albo w sali trening. Do tego chyba nie ma sie o co przyczepić. Jak najbardziej sie udało.
Jesto tak jakby o wiele ulepszona Buddokai3
Ale gra godna swej kwoty i niewątpliwie powinna sie znależć w kazdej kolekcji fana gier DB. ;pozdr
--------------------

Dodane: 11-01-2009 12:12 -
#Usunięty -

-
czy powie mi ktos co trzeba zrobic w 1 walce cell sagi z gohanem?? bo niewiem o co kaman i mam ciagle failed... pomoze mi ktos??

Dodane: 12-01-2009 09:45
jak dobrze pamiętam to tylko się bronić, nie atakuj, bo ciągle będziesz miał failed ;]
Najlepiej rób dashe od niego albo teleport
p.s zawsze przed misją masz opis co trzeba zrobić

Dodane: 12-01-2009 17:04
Ta gra już wyszła. Nie ma rewelacji.. Wszystko skopiowane z DBZ Burst Limit ..... i słabsza grafa i nic więcej do powiedzenia..
--------------------

Dodane: 23-01-2009 23:11
Mam pytanie troche moze odchodzi od tematu. Mój kolega ma infinite world oryginalnego. Chce nagrac ta plyte jako pirata. Czy jest taka mozliwosc i czy mozna taka oryginalane gre kopiowac jakos?? odp.

Dodane: 24-01-2009 15:12
ukończył ktoś z Was całe Fighters Road ? (czy jakoś tak)
były po nim jakieś bonusy ?
--------------------

Dodane: 24-01-2009 16:43
Ta gra wymiata

. Od trzech miesiący cieszę się tą grą, a jeszcze mi się ona wcale nie znudziła.

Dodane: 27-01-2009 12:56
Sprzedam DB IW. Gra nówka, tylko raz użyta. Więcej info pod nr. gg 9940154, lub e-mail
adams_123@o2.pl

Dodane: 27-01-2009 13:09
Gierka fajna. Nie mogę się przestawić na system walki, za dużo W Budokai Tenkaichi nawalam. Ale respect dla twórców.

Dodane: 07-02-2009 19:31
Witam.Chciałbym się zapytać jak obronić się przed death ball friezy?Chodiz mi o moment gdy są to pask8i i trzeba klikać.Ale co i jak klikać?Mam jeszcze ppytania do dwóch treningów.Tego na obronę i gdy jest się Yamshą kontra Tien i mamy tak mało życią.W piewszym wymienionym nie wiem co to za rodzaj obrony.Zrobiłem bloki i uniki.A w drugim o co wogóle chodzi.Mam nadzieję,że ktoś mi pomoże i dziekuję z góry.

Dodane: 07-02-2009 20:19 -
Ja przeszlem juz cala ta gre wszystko doslowanie super jest, co do twojego postu wyzej kolego, z tym death ball frezera. TO musisz zatrzymac ten pasek co idzie mozliwie jak najdalej, i sa trzy takie paski trzeba je po kolei naciskac. Naciskasz przycisk chyba byle jaki moze byc x i zatwierdzasz. A co do tych questow to nie pamietam bo dlugo juz w to nie gralem. Opisz moze bardziej o co chodzi to ci pomoge.
Aha i jeszcze jedno jesli ty uzywasz tej super mocy to np. death ball to atakujesz czerwony pasek a jak sie bronisz jest niebieski.

Dodane: 16-02-2009 20:34
witam. mam problem. gdy jestem w cell saga walcze goku z cellem. jest to pierwsza walka. po jej wygraniu od razu goku znika mi do buu sagi. widzialem ze w necie byly walki z androidami. wogole nie mam walki teen gohana ssj2 z cellem. Co trzeba zrobic zeby je odblokowac. prosze o pomoc.
--------------------

Dodane: 16-02-2009 20:42
witam
przeszedłem story mode tej gry i uwazam go za bardzo fajny podoba mi sie troche bardziej niz budokai 3 ale brakuje mi dragon rush'y niestety nie odblokowałem tej opcji ukrytej pod znakami ???? i nie wiem jak to zrobić
słyszałem ze trzeba przejść wszystkie misje ale tak zrobiłem no moze poza treningiem z piccolem z teleportami bo niewiem jak mam sie teleportować i nim walić po planszy xD jak ktos byłby tak miły i udzielił mi odpowiedzi na pytanie jak odblokować dodatkową opcje byłbym wdzięczny
Gre oceniam na 5/5
Pozdrawiam

Dodane: 17-02-2009 19:19
Grałem w tą grę kilka ładnych godzin, jednak gra skupiała się raczej na grze z kolegą czyli 1vs1 więc tylko ten tryb mogę oceniać. Z tego co zauważyłem sporo postaci było odkrytych, nie wiem czy wszystkie... Ciekawy tryb walki, dobra grafika, dobrze zrobione combosy i inne ataki, pewnie w store mody tak samo, jednak tego nie miałem okazji sprawdzić.
--------------------

Dodane: 12-03-2009 19:36
ludzie gram se w infinite world i patrze aby przejść wszyskie misje zostało mi tylko training no.10 z yamchą i tienem i właśnie tego nie potrafie przejść. prosze o pomoc
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.