Dodane: 23-08-2011 20:08
Lubię chodzić w butach sportowych. Najczęściej z firmy NIKE. Nie lubię chodzić w sandałach ani w japonkach.
--------------------

Dodane: 24-08-2011 00:19
Zmieniłem na ten temat zdanie. W kwestii butów, wolę czasami zapłacić więcej, a wynagrodzi mi to ich jakość i wygoda. A na reszcie mogę oszczędzać. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-11-2011 18:34
Ja chodzę w normalnych butach, skejtach najczęściej marki smith's nike reebok lub adidas. Nie lubię chodzić w japonkach i klapkach. Nogi się bardzo brudzą i uważam że to obrzydliwe. Jak zobaczycie w lato na rynku dziadzia, z 70 lat, chodzi w klapkach, paznokcie żółte, długie i czarne a stopa o kolorze "węglowym" to wam się tak niedobrze zrobi. To jeszcze mogę zrozumieć ale jak jeszcze dodatkowo ściągnie buty, i chodzi boso publicznie, niby dlatego że chce sobie przypomnieć stare czasy to sorry, to jest nienormalne
--------------------
WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE

Dodane: 04-11-2011 22:10
Aktualnie praktycznie tylko i wyłącznie glany. Fajnie się w nich czuję, są dość wysokie więc taki karzeł jak ja ma jeszcze dodatkowe centymetry

Do tego są bardzo mocne, świetnie nadają się do chodzenia praktycznie na każdą pogodę, może za wyjątkiem lata. Dodatkowo mają zaletę, że ciężko mnie staranować w pogo na koncertach. Oprócz tego świetnie wyglądają i świetnie spinają cały styl jaki obecnie prezentuję swoim ubiorem. Bez takich butów jakoś tak kichasto wyglądałyby moje obecne stroje.
--------------------

Dodane: 03-12-2011 10:24
Chodzę w sportowych Reebok, które są strasznie wytrzymały i gdy pada deszcz, to nie są przesiąknięte wodą.

Dodane: 06-12-2011 19:14
Aktualnie najbardziej lubię moje "skórzane", ocieplane, czarne trampki za kostkę. ^^.
W lato też były czarne trampki...Tylko materiałowe, tak samo za kostkę. Ogólnie noszę buty, których wiele osób by nie założyło, bo nie lubi takich, a ja uwielbiam. Wszystkie z podwyższonym stanem są cudowne. Uwielbiam też szerokie buty z kolorowymi sznurówkami <3. Teraz muszę sobie nowe kupić, różne sznurówki mam, więc kombinować będę.
Kupuję buty ciemnego koloru, a następnie "koloruję" je sznurówkami
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
. No i model musi być jakiś wypaśny, bo zwykłych adidasów to ja nie lubię. Na firmę nie zwracam szczególnej uwagi.
Jedyne czego tak naprawdę nie nałożę to: SANDAŁKI, JAPONKI. Nie i już.

Dodane: 06-12-2011 19:26
Ja tam nosze pikolaki xDD
No i jeszcze Reeboki oraz Pumy

Dodane: 09-12-2011 14:14
Hmmm...Ja właściwie muszę sobie kupić jakieś buty sportowe, te które teraz mam były drogie, aż szkoda mi się z nimi rozstawać, są bardzo wygodne
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
.Ale niestety trzeba sobie kupić nowe sportowe i jakieś porządne zimowe, żeby też można było w nich chodzić po lesie i po górach
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 09-12-2011 15:23
U mnie troszkę śniegu i moje buciki jak najbardziej się sprawdzają, więc nawet nie muszę myśleć o zimowych.

Dodane: 14-12-2011 07:10
Heliaze napisał/a:
U mnie troszkę śniegu i moje buciki jak najbardziej się sprawdzają, więc nawet nie muszę myśleć o zimowych.
Ja właśnie zakupiłem niedawno takie buciki za kostke na zimę i bardzo dobrze sie w nich czuje.

Dodane: 16-01-2012 15:36
Ja zwykle chodzę w butach sportowych firmy Nike lub Adidas.Tylko w lecie i w zimie zmieniam sportówki na inne buty.

Dodane: 13-02-2012 02:24
Tylko buty sportowe żadne trapery i oczywiście Nike cały rok buty sportowe, zmieniam Hmm.. to zależy kiedy są już na wyczerpaniu najczęściej co 4miechy.
--------------------

Dodane: 15-02-2012 14:09
Ja generalnie cały rok chodzę w adidasach. Tylko latem, jak jest ponad 30 stopni na dworze to chodzę w sandałach.
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 16-02-2012 17:08
Buty? Hmm staram się generalnie unikać trampek.
Najbardziej to lubię sandały, bo mi się kojarzą z latem. I jeszcze po nich lubię klapki- w domu to bardzo często w nich chodzę i niemalże się z nimi nie rozstaję.
Co nie znaczy że innych butów nie lubię.

Dodane: 17-02-2012 22:11
Najbardziej lubię chodzić w reebokach oraz halówkach

Reeboki są bardzo wytrzymałe i nie przesiąkają wodą, nie rozklejają się.

Dodane: 17-02-2012 22:19
GokuDBZ napisał/a:owerfull napisał/a:
Ja to mam na ogół problem z dostaniem dobrych butów, bo dla mnie już 44 i 45 są za ciasne, a z lekkim trudem wkładam 46, moja stopa ma około 30 centymetrów długości xDDD.
Ty wielka stopo
Co do tematu to lubie buty nike . Są wygodne i spoko wyglądają
Aż tak wielką stopą to on nie jest, ja mam rozmiar 13, czyli 48. Buty dostaje bez problemu z Adidasa, Nike, Reebok. Pumy jeszcze na nogach nie miałem.
Adidasy, to chyba najlepsze buty, są w miarę tanie, już jedną parę mam 5 lat nie umiem dobić ich na zajęciach W-F xD. Nike są na drugim miejscu, a Reeboki unikajcie szerokim łukiem, po 2 miesiącach mi się skóra z nich zaczęła ściągać

.

Dodane: 28-02-2012 10:19
Ja tam preferuję adidasy i nie ważne czy lato czy zima. Nieważne czy nike czy reebok czy Chińszczyzna, mają być wygodne i w miarę wyglądać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.