Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:59
OnLine: 38, statystyki
index > Hydepark
Temat: Buty
Dodane: 23-08-2011 20:08
#Ahalian - user - 80%
Lubię chodzić w butach sportowych. Najczęściej z firmy NIKE. Nie lubię chodzić w sandałach ani w japonkach.

--------------------
Dodane: 24-08-2011 00:19
#Bociak - user - max%
Zmieniłem na ten temat zdanie. W kwestii butów, wolę czasami zapłacić więcej, a wynagrodzi mi to ich jakość i wygoda. A na reszcie mogę oszczędzać. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-11-2011 18:34
Ja chodzę w normalnych butach, skejtach najczęściej marki smith's nike reebok lub adidas. Nie lubię chodzić w japonkach i klapkach. Nogi się bardzo brudzą i uważam że to obrzydliwe. Jak zobaczycie w lato na rynku dziadzia, z 70 lat, chodzi w klapkach, paznokcie żółte, długie i czarne a stopa o kolorze "węglowym" to wam się tak niedobrze zrobi. To jeszcze mogę zrozumieć ale jak jeszcze dodatkowo ściągnie buty, i chodzi boso publicznie, niby dlatego że chce sobie przypomnieć stare czasy to sorry, to jest nienormalne

--------------------

WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE
Dodane: 04-11-2011 22:10
#Macias - user - max%
Aktualnie praktycznie tylko i wyłącznie glany. Fajnie się w nich czuję, są dość wysokie więc taki karzeł jak ja ma jeszcze dodatkowe centymetry :d Do tego są bardzo mocne, świetnie nadają się do chodzenia praktycznie na każdą pogodę, może za wyjątkiem lata. Dodatkowo mają zaletę, że ciężko mnie staranować w pogo na koncertach. Oprócz tego świetnie wyglądają i świetnie spinają cały styl jaki obecnie prezentuję swoim ubiorem. Bez takich butów jakoś tak kichasto wyglądałyby moje obecne stroje.

--------------------
Dodane: 03-12-2011 10:24
#Heliaze - user - 100%
Chodzę w sportowych Reebok, które są strasznie wytrzymały i gdy pada deszcz, to nie są przesiąknięte wodą.

--------------------

Dodane: 06-12-2011 19:14
#Esey - user - 80%
Aktualnie najbardziej lubię moje "skórzane", ocieplane, czarne trampki za kostkę. ^^.

W lato też były czarne trampki...Tylko materiałowe, tak samo za kostkę. Ogólnie noszę buty, których wiele osób by nie założyło, bo nie lubi takich, a ja uwielbiam. Wszystkie z podwyższonym stanem są cudowne. Uwielbiam też szerokie buty z kolorowymi sznurówkami <3. Teraz muszę sobie nowe kupić, różne sznurówki mam, więc kombinować będę.

Kupuję buty ciemnego koloru, a następnie "koloruję" je sznurówkami [serce] . No i model musi być jakiś wypaśny, bo zwykłych adidasów to ja nie lubię. Na firmę nie zwracam szczególnej uwagi.

Jedyne czego tak naprawdę nie nałożę to: SANDAŁKI, JAPONKI. Nie i już.

Dodane: 06-12-2011 19:26
Ja tam nosze pikolaki xDD
No i jeszcze Reeboki oraz Pumy

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 09-12-2011 14:14
#owerfull - user - max%
Hmmm...Ja właściwie muszę sobie kupić jakieś buty sportowe, te które teraz mam były drogie, aż szkoda mi się z nimi rozstawać, są bardzo wygodne [placze] .Ale niestety trzeba sobie kupić nowe sportowe i jakieś porządne zimowe, żeby też można było w nich chodzić po lesie i po górach [serce] .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 09-12-2011 15:23
#Heliaze - user - 100%
U mnie troszkę śniegu i moje buciki jak najbardziej się sprawdzają, więc nawet nie muszę myśleć o zimowych.

--------------------

Dodane: 14-12-2011 07:10
Heliaze napisał/a:
U mnie troszkę śniegu i moje buciki jak najbardziej się sprawdzają, więc nawet nie muszę myśleć o zimowych.

Ja właśnie zakupiłem niedawno takie buciki za kostke na zimę i bardzo dobrze sie w nich czuje.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 16-01-2012 15:36
#DeaDMen - user - 90%
Ja zwykle chodzę w butach sportowych firmy Nike lub Adidas.Tylko w lecie i w zimie zmieniam sportówki na inne buty.

Dodane: 13-02-2012 02:24
#Prynio - user - 30%
Tylko buty sportowe żadne trapery i oczywiście Nike cały rok buty sportowe, zmieniam Hmm.. to zależy kiedy są już na wyczerpaniu najczęściej co 4miechy.

--------------------
Dodane: 15-02-2012 14:09
#Utah - user - 30%
Ja generalnie cały rok chodzę w adidasach. Tylko latem, jak jest ponad 30 stopni na dworze to chodzę w sandałach.

--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 16-02-2012 17:08
#Byczusia - user - 80%
Buty? Hmm staram się generalnie unikać trampek.
Najbardziej to lubię sandały, bo mi się kojarzą z latem. I jeszcze po nich lubię klapki- w domu to bardzo często w nich chodzę i niemalże się z nimi nie rozstaję.
Co nie znaczy że innych butów nie lubię.

Dodane: 17-02-2012 22:11
#slander - user - 70%
Najbardziej lubię chodzić w reebokach oraz halówkach :d Reeboki są bardzo wytrzymałe i nie przesiąkają wodą, nie rozklejają się.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 17-02-2012 22:19
GokuDBZ napisał/a:
owerfull napisał/a:
Ja to mam na ogół problem z dostaniem dobrych butów, bo dla mnie już 44 i 45 są za ciasne, a z lekkim trudem wkładam 46, moja stopa ma około 30 centymetrów długości xDDD.

Ty wielka stopo :d

Co do tematu to lubie buty nike . Są wygodne i spoko wyglądają :)

Aż tak wielką stopą to on nie jest, ja mam rozmiar 13, czyli 48. Buty dostaje bez problemu z Adidasa, Nike, Reebok. Pumy jeszcze na nogach nie miałem.

Adidasy, to chyba najlepsze buty, są w miarę tanie, już jedną parę mam 5 lat nie umiem dobić ich na zajęciach W-F xD. Nike są na drugim miejscu, a Reeboki unikajcie szerokim łukiem, po 2 miesiącach mi się skóra z nich zaczęła ściągać :) .

Dodane: 28-02-2012 10:19
#Kyuubi - user - 70%
Ja tam preferuję adidasy i nie ważne czy lato czy zima. Nieważne czy nike czy reebok czy Chińszczyzna, mają być wygodne i w miarę wyglądać.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online