Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:59
OnLine: 38, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Rysunki
Temat: Rysunki: zielony
Dodane: 17-10-2008 17:43 - Edytowane przez zielony dnia 26-03-2011 09:55
#zielony - user - 90%
Siema!!! Chciałbym zaprezentowac moje dwa rysunki. Jest to postac, która sam wymyśliłem. Czekam na wasze osądy.
TYLKO PROSZĘ BEZ ŚCIEMY.

http://img510.ima...razpo6.jpg

http://img509.ima...001bh1.jpg

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 17-10-2008 19:50
#Usunięty - user - 10%
Jeśli to twoje prace to jestem pod wrażeniem z chęcią zobaczę twoje inne rysunki a co do postaci to trochę podobny jest do Yamszy :d :d

Dodane: 17-10-2008 20:03 - Edytowane przez Konrad dnia 17-10-2008 21:52
#Konrad - user - 90%
Wiesz co mi to przypomina połączenie DB z Naruto i powiem dlaczego więc tak:muły mają jak w DB i kunai widze maske a'la Kakashi i nawet blizna. ale rysunki i tak fajne. Masz wyobrażnie wrzuć jeszcze to w edicie dopisze co o nastepnych sadze.Pozdro
Edit: Z kunaiami się domyśliłem ale narysuj pojedynek kunai vs miecz :p

Dodane: 17-10-2008 20:05
Eno Lol rysuneczki niczego sobie bardzo fajowe. Wierze że to twoje prace a nie fotomontaż cuż fotomontaż byłby ładniejszy. Staraj się dalej a moze twoje rysunki wkrótce będa jeszcze lepsze masz talent chłopie jakby powiedział Wojewódzki w programie "Mam talent"

Pozdro

--------------------

Zagraj ze mną
Dodane: 17-10-2008 20:22
#Kaja - user - 10%
No ładnie, rysunki bardzo mi sie podobają. Masz niezły styl, bardzo ciekawie stworzyłeś te postacie, szkice robią wielkie wrażenie :) Jeśli naprawdę to twoje pracę to nic więcej tylko trenuj i rozwijaj swoje umiejętności.

--------------------
Dodane: 17-10-2008 21:04
#zielony - user - 90%
Skoro DosuPl tak zachwala swoje rysunki to chętnie bym je zobaczył.
Co do Konrada ssj2011 - blizna którą ma moja postac jest od teg, że mocno oberwała ijest poobijana na pierwszym rysunku jej nie ma. Przyznaje kunaje zaczerpnięte z Naruto.

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 17-10-2008 21:14
#Zuza - user - max%
Mnie się bardzo podoba, masz niesamowitą wyobraźnię i przekładasz ją na papier ;D ja to pierwsze też posiadam, ale drugiego mi brakuje. Może nam kiedyś jakieś anime stworzysz?xD

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 17-10-2008 21:25 - Edytowane przez Rewinger dnia 17-10-2008 21:26
#Rewinger - user - 90%
Nie wiem czemu, ale pierwsze zdjęcie mi nie wchodzi. Co do drugiego rysunku to naprawdę fajny. Jak Zuza powiedziała masz wyobraźnie i umiesz ją przelać na papier. Trenuj, trenuj, trenuj.. tyle można powiedzieć. Naprawdę zastrzeżeń nie mam żadnych

Edit: O już weszło. Pierwszy też superowy

Dodane: 17-10-2008 21:25
Bardzo good xDD Nie no to jest piękne ! Rysuj Rysuj bo potrafisz Weź wymyśli jakieś fajna imiona fabułe więcej postaci jak masz wolne chwile to rysuj i mange stworzysz ;) Mowie Ci xd Może nawet DBP admini dadza to na download xDD

Dodane: 17-10-2008 21:41 - Edytowane przez by_black dnia 17-10-2008 21:54
#Mattiz - user - 90%
Bardzo bardzo ładnie nawet powiem ***. Jezeli to naprawde ty narysowałes to szczerze gratuluje i namawiam cie do stworzenia własnej mangi ;P moze wyjść z tego coś ciekawego, sam nad takową pracuje ale zostało mi jeszcze sporo pracy

Pozdrawiam :p

Edit Black: Matizku to nie podwórko, ani twój pokój xD

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 17-10-2008 21:53
#madz - user - 60%
No ok.. skoro mam być szczera.. ; p
No więc. Twoje rysunki są super- fantastyczne. Powaga. Bardzo mi się podobają. Mogłabym się w nie wgapiać oj... długo. Ale.. czemu ten nick?! Wiesz, że przez Twoj nick zmieniłam swój? ; p xDDD

Dodane: 17-10-2008 21:55
#by_ikar - systemadmin - max%
:o fajnie prace nie powiem, sam się zdziwiłem, myślałem że będzie to kolejna galeria z cyklu dragon ball, ale się zdziwiłem, powiem że brakuje im tylko chyba jeszcze kolorów i na prawdę nieźle będzie to wyglądać. Rysuj dalej i nie przestawaj bo bardzo dobrze ci to idzie. Pozdro

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 17-10-2008 22:03
#attokai - user - 0%
Mnie ta postać wydaje się być przystojniejszą wersją Kakashiego z Naruto ;D.

Na drugim rysunku jakoś tak dziwnie trzyma kunai, wydaje mi się, że lepiej by było do dołu, w dodatku ta ręka wydaje mi się za krótka w stosunku do drugiej, dłoń powinna kończyć się gdzieś na wysokości brody. Przy drugiej ręce przydałaby się jeszcze zaciśnięta pięść, no chyba, że ma tą rękę bezwładną.

Kreskę masz bardzo ładną, dawno nie widziałam takiej 'lekkości' u amatorsko rysującego faceta. Ile masz lat, jeśli mogę spytać?

Czym rysowałeś? Piórkiem?

Dodane: 17-10-2008 23:16 - Edytowane przez ja0lek dnia 17-10-2008 23:16
#ja0lek - user - 80%
DosuPL napisał/a:
Moim zdaniem twoja postać jest fajowa co prawda maluje lepiej ale ty też masz talent do rysowania najlepiej trenuj jak najdłużej jak chcesz ładnie malowć pozdro :)

O kurde... Widze że Twoja skromność nie zna granic Dosu ;/

Rysunki wspaniałe. Brawo, bardzo misie podobają. Masz talent jak już ktoś tam pisał. Pozostaje mi tylko pozazdrościć. Powrzucaj na DBP, najlepiej w ten temat. Chetnie obejrze wiecej.

--------------------

Come back? :p
Dodane: 17-10-2008 23:24
#zielony - user - 90%
Przede wszystkim dzięki za uznanie. Dla zainteresowanych (szczególnie attokai) to mam 18 lat. Przede wszystkim dzięki za uznanie, rzeczywiście marzy mi się własna manga i oczywiście anime. Narazie fabuła istnieje tylko w mojej głowie ale może kiedyś...

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 18-10-2008 01:10
No cóż, nie mogę się oprzeć żeby się nie udzielić :) . Rysunki genialne :) . Powiem Ci jednak że trochę Ci jeszcze brakuje, są za bardzo chaotyczne i mało czytelne. Jak narazie to taka abstrakcja, więc do własnej mangi Ci jeszcze trochę brakuje.. Ale nie ma rzeczy niemożliwych, trening czyni mistrza :) . nie chce się tu wywyższać ale sam rysuje i staram się o własną galerię na DBP tylko że ja nie grasuje tylko w mandze ale rysuję bardziej wszechstronnie.. Nie popadając w samozachwyt rysujesz wypaśnie i wobec takich prac nie da się przejść obojętnie :) POZDRO !!!

Dodane: 18-10-2008 11:44
#Krisu - user - 70%
Rysunki super... masz talent chłopie do rysowania. Takie dobre postacie i jeszcze wymyślone to ty może zacznij mangę rysować xD. Bardzo mi się podobają i wrzucaj więcej jak masz i poproś kogoś tutaj o stworzenie Ci twojej galerii w artykule szkice xD. To tyle

Pozdro All

Dodane: 18-10-2008 12:33 - Edytowane przez Korzel dnia 18-10-2008 12:45
#Korzel - user - 70%
Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie jakby te rysunki były przebite przez kalkę. A wracając do rysunków to naprawdę są godne zwrócenia uwagi, ale coś mi jeszcze w tym brakuję xDD W każdym bądź razie masz talent i powinieneś go bardziej rozwijać xD. Pozdro

Dodane: 18-10-2008 12:41 - Edytowane przez Macias dnia 18-10-2008 12:42
#Macias - user - max%
No jeśli ty rysowałeś te rysunki i nie było w tym żadnego cziterstwa to jestem pełen podziwu. Masz bardzo ciekawą kreskę i twoje rysunki są bardzo intrygujące. Trzymaj tak dalej.

A ten tekst rozwalił mnie totalnie:
DosuPL napisał/a:
Moim zdaniem twoja postać jest fajowa co prawda maluje lepiej ale ty też masz talent do rysowania

P.S. Korzel, autor tych rysunków zdaje się nie jest dziewczyną. Ale to tak na marginesie.

Dodane: 18-10-2008 13:16 - Edytowane przez C@rL dnia 18-10-2008 13:49
#C@rL - user - 100%
Rysunki bardzo mi się podobają xD Świetne połączenie postaci z dwóch anime... Naruto i Dragon Ball, ja tak to widzę ^^ Super pomysł, świetne wykonanie... brawa dla ciebie. Rysuj więcej i rozwijaj swój talent ^^

PS. Korzel nie odróżnia płci xD

Pozdro all!!!

--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online