Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:59
OnLine: 53, statystyki
index > Hydepark
Temat: Zarost
Dodane: 07-06-2011 20:32
#zielony - user - 90%
Aż dziwne, że się jeszcze nie wypowiedziałem :) . Osobiście wolę jak mam zarośniętą twarz ale tylko delikatnie, fajnie to wygląda. Zarost musi być max 3 dniowy. Czterodniowy zarost jest tak jakby światem pomiędzy fajny zarościk, a zdziadziałeś. Golić się nie lubię i najchętniej bym w magiczny sposób pozbywał się zbyt długiej bródki, ale co poradzić.

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 03-12-2011 10:59
#Heliaze - user - 100%
Ja się muszę golić przynajmniej raz w tygodniu, bardzo szybko rośnie mi broda, ale czuję w niej się komfortowo.

--------------------

Dodane: 03-12-2011 12:57 - Edytowane przez Esey dnia 03-12-2011 12:57
#Esey - user - 80%
Strasznie nie lubię być ogolony na zero. Muszę mieć choć trochę, bo się dziwnie czuję. Teraz nawet się nie gole i latam taki zarośnięty. Od ponad pół roku mam tak zwaną "kozią brodę" ^^. Jedyne do czego nie dopuszczam, to "pedalski wąsik". Co to, to nie! No i ogólnie się golić nie lubię, a kiedyś tak chciałem mieć zarost... A teraz masz ci los...

Dodane: 03-12-2011 13:31
#Ahalian - user - 80%
Ja golę się wtedy, jak mi się chce : D Niedawno zacząłem, wiec nie mam takich problemów, że mam wąsy długości 3 mm...
Owerek się nie goli !!! XDD (zabije mnie)... Właśnie dziś się ogolę, bo jestem zarośnięty. Goliłem się ostatnio z 1,5 tyg. temu <myśli> :)

--------------------
Dodane: 03-12-2011 18:02 - Edytowane przez Bociak dnia 03-12-2011 18:02
#Bociak - user - max%
Od zarostu głowa nie boli. Na razie się nie goliłem, ale teraz chyba będę musiał pozbyć się tego pedalskiego wąsa.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-12-2011 21:57
#slander - user - 70%
Mam dosyć już duże wąsy, ale wiadomo to pierwszy zarost. Golę się mniej więcej raz na miesiąc czy 2. Ale chyba już po owym roku już będę musiał zwiększyć wysiłki i maszynka będzie już chyba używana raz na 2 tygodnie.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 03-12-2011 23:54
#Ahalian - user - 80%
Duże wąsy nieźle...zazdroszczę XD, Ja się golę, więc mi takie nie urosną.Ostatnio nawet goliłem włosy łonowe, oczywiście to jest żart :) .Wąsiki zgoliłem oczywiście, a wy ? XD.

--------------------
Dodane: 04-12-2011 00:03
#Heliaze - user - 100%
Ahalian napisał/a:
Duże wąsy nieźle...zazdroszczę XD, Ja się golę, więc mi takie nie urosną.Ostatnio nawet goliłem włosy łonowe, oczywiście to jest żart :) .Wąsiki zgoliłem oczywiście, a wy ? XD.

Anal czemu kłamiesz? Skoro Ty nawet nie masz zarostu.

I dopiero jutro będę się golił, bo zarosłem niesamowicie.

--------------------

Dodane: 29-01-2012 17:30
#Byczusia - user - 80%
Co do zarostów: powiem tak: przeważnie nie podobają mi się. Owszem, uważam, że niektórym facetom zarost dodaje urody, ale 9 na 10 przypadków mi się nie podoba. Zwykle mnie to po prostu odpycha.

Dodane: 29-01-2012 18:06
Nie lubię mieć chodzby najmniejszego zarostu na twarzy gdyż beznadziejnie wtedy wyglądam ;p . Ale też czasem nie chce mi sie golić.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 29-01-2012 19:17
#JCD - user - max%
Jak się zgoliłem wyglądałem trochę jak Frodo ;_;

Tyle przegrać. ;_;

Od tego czasu staram się zostawiać choć krótkie włosy.
Bez zarostu jestem innym człowiekiem, mój wygląd mi się nie podoba, tace tyle na fajności :|

--------------------

Dodane: 29-01-2012 19:18
#Henkok - user - 80%
Nie znoszę sie golić ,krótkie stwierdzenie xD.Dlatego golę się jak najrzadziej.Niestety czasem jak się nie golę tydzień to wyglądam koszmarnie :d .

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 30-01-2012 23:20
#Wonsik - user - 60%
Ja jeszcze troche młody jestem, ale już po mału zarost mi się utwardza, gole się tak dwa razy w tygodniu może, bo nie przepadam za "białymi kłaczkami". Osobiście zarost wydaje mi się czymś fajnym, golenie być może zrobi się kiedyś nużące, ale jednak, zarost dodaje męskości.
Oczywiście nie może być za długi, wygląda to nie estetycznie, ale jako facet, nie będę oceniał wyglądu innych facetów, jak kto lubi :)

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 30-01-2012 23:25
hmmmm , ja zasadniczo mam zarost tylko wtedy kiedy zaśpię i biorę prysznic a na golenie nie starcza czasu , w LO często mi się to zdarzało , dziewczyny mówiły że wyglądam sexi z takim 1 dniowym zarostem , ale ja nie lubię zarostu kuje mnie on i w ogóle , staram się zawsze być ogolony zwłaszcza że dziewczyna nie lubi jak ją drapię xD

Dodane: 30-01-2012 23:52
#zielony - user - 90%
Eh zbliża się cotygodniowy dzień golenia :( . Jakbym wytrzymywał dłużej to bym chyba wcale się nie golił i miałbym niezłą brodę xD. Ale jak mi już sporo się brody nazbiera to zaczyna mnie ona "gryźć" (taka niegrzeczna). Z naszych postów wynika, że większość userów hoduje kłaki na twarzy :p . Szczególnie widać to po AU, ci co nie mają to chcą mieć, a ci co maja to przeklinają dzień golenia i chodzą wiecznie zapuszczeni :d .

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 06-02-2012 13:52
#Kyuubi - user - 70%
Jak zobaczyłem ten temat to przypomniał mi się nauczyciel od informatyki. Ogólnie chodził ogolony ale pewnego razu zapuścił taki zarost że dostał ksywkę towarzysz-Mojżesz. Ja tam nie mam jeszcze za dużego ale na brodzie jest kurewsko twardy i wkurza przy goleniu. Nie mam elektrycznej maszynki bo mi szkoda kasy więc zwykła cisnę. Osobiście lubię siebie z takim 3 dniowym potem już jest brzydki.

Dodane: 12-02-2012 09:45
#Prynio - user - 30%
Nie przeszkadzało mi do czasu aż pije sobie sok marchwiowy a tu mi na wąsie zostaje trochę no to drogi panie wąsie idziesz pod brzytwę i tak się stało zgoliłem się pierwszy raz jakieś 4miechy temu i coś nie widać odrostu co do piegów ja ich nie mam a co do syfu dużo nie miałem tak się pochwalę ^^

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online