Dodane: 20-11-2008 22:48
Tak, jak w temacie o emo fabryka żyletek zarobi na LAST.fm bo nie działało xD Poza tym nie rozumiem kilku rzeczy skąd zamiłowanie do tej strony że inne osoby wiedzą czego ty słuchasz? Że masz znajomych czy że kolejna strona pozwala na zabawy ala fotka tylko że teraz zamiast zdjęć są utwory muzyczne?:>

Dodane: 20-11-2008 22:52
Ja to mam z dwóch powodów xD Robi mi statystyki ile czegosłucham, a to przydatne. A przy okazji z koleżanką moge sobie porównać ;P
A drugi powód to to, że moge zobaczyć czego własnie słucha Napi, albo Zuza xD Tak z ciekawości

Dodane: 20-11-2008 22:58
Czyli dosłownie fotka tylko z muzyką ;p Poza tym po co ci statystyki tego typu? ;p Ja dobrze wiem czego słucham i ile bez żadnych przeznaczonych do analizowania stron czy programów ;p Poza tym od kiedy cię interesuje to tak o..? Czy to nie szpiegostwo? xD Poza tym każdy tam się tylko szpieguje ;p Są tam komentarze? xD

Dodane: 20-11-2008 23:00
Napojasz, a dlaczego założyłeś konto na Laście i skąd się dowiedziałeś o scrobblerze...? xD
Swoją drogą, założyłem konto niedawno, czyli 27 września bodajże. Zobaczyłem profil pewnego kumpla i pomyślałem sobie "czemu nie?".
Bardzo mi się ta stronka podoba, ponieważ widzę czego inni słuchają oraz wiem jakie mam z nimi porównanie, np. z Kamilem mam Słabe porównanie, choć słuchamy kilku podobnych artystów

. Dla tych, których muzyka jest pasją polecam tą stronkę
Pozdro.

Dodane: 20-11-2008 23:00
Pewnie, że są xD A masz jakąś strone bez komentarzy? W tych czasach to rzadkość xD Nie znam fotka.pl bo jakoś nie miałem z tym styczności, ale mam nadzieje, że aż tak temu LAST nie dorównuje
A ja własnie blaczku chce mieć cos takiego co mi pokaże czego i ile słuchałem, bo sam nie pamietam xD A Zuze i Napiego tez chetnie poszpieguje. Może dołączysz? xD

Dodane: 20-11-2008 23:03
Ja też lubię ich szpiegować xD Wiesz, Olek sławny to sprzedam to zaraz jakimś brukowcom : D A co do lasta to ja tam lubię to, że mogę zobaczyć sobie gdzie jest jaki koncert i czego. Bardzo łatwo tam wszystko znaleźć i nie muszę szperać po googlach ; )
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 20-11-2008 23:04
Trądzik dalej jest? xD Jak tak to się nie dziwie że nie znasz
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
Żarcik ;* Wiesz ja jakoś znam wiele stron gdzie nie ma komentarzy choćby DBP gdzie jest to tylko w newsach, bo forum jest od wyrażania swoich poglądów, a o ile się nie mylę komentarze bywające na takowych stronach mało mają wspólnego z racjonalnymi poglądami xD

Dodane: 20-11-2008 23:09
Za ten trądzik masz u mnie już takiego minusa! xD ---------------------------
Zginiesz marnie ;P Ale tak jak Zuza napisała są też informacje o koncertach xD Dzięki temu mogłem jechac na Zabili mi Żółwia, czy happysad <3 xD Właśnie sie dowiedziałem o koncercie dzięki Last.fm
A co do komentarzy, to z tego co widze to większość wykonawców jest tam pociskana xD No chyba, że ktoś komentuje mój profil to inna sprawa

Dodane: 20-11-2008 23:11
A tam last.fm jest wiele stron, które są bardziej rzeczowe dla prawdziwych fanów muzyki, czy strony gdzie można się dowiedzieć o koncertach nawet w takich miejscowościach jak.. czekaj jakto było Golub? Taka wiocha że pies z kulawą nogą już tam się nawet nie kręci, ale to nie na temat.. xD

Dodane: 20-11-2008 23:16 -
Haha xD Golub-Dobrzyń dokładniej ;P Ale ja jestem z Golubskiej części. Odbywają sie u nas turnieje rycerskie. Nawet w telewizji pokazują
A koncerty były w Toruniu Blaczku! W Toruniu! xD Kiedy wspomniałem w powyższym poście o tym, że w komentarzach są pociskani wykonawcy, miałem na myśli Marię Peszek xD Założyłem specjalnie o niej temat

Oto link xD
http://dbpolska.n...ad_id=4761 Mam nadzieje, że dzięki mnie zyska nowych fanów xD Bo użytkownicy last.fm dziwnym trafem jej nie polubili ;P
P.S.
A w moim miescie niedawno koncertował Danzel, Akcent czy Video ;P Teraz ma być Cool Kids Of Death, ale to pewnie nie znasz

Dodane: 20-11-2008 23:21 -
Jednego straciła na pewno ;p Toruń, Gulob, Dobrzyń pierwszy raz spotykam się z tymi nazwami miejscowości poza Toruniem, jednak mimo to uważam że pociskanie z utworów w sposób podobny jak na fotce się odbywa ;p Co do tych turniejów ;p Nie oglądam telewizji zwłaszcza publicznej bo to samo zło xD
P.S. Czyli sama kaszana na której bym się nie pojawił ;p

Dodane: 20-11-2008 23:28
Też mnie na tym nie było xD Ale chciałem zarklamować, że jednak sie coś dzieje

I nie Gulob, tylko Golub! xD Nie śmiej więcej przekręcić tej nazwy! xD
Historia mego miasta sięga zamierzchłych czasów. Kiedy to Golub był pod zaborem Pruskim, Dobrzyń zaś Rosyjskim. Kiedy Ci wszyscy zaborcy sobie poszli te dwa miasta zostały połączone... Tak powstał Golub-Dobrzyń. Ale to chyba nie na temat xD No ale Bond miał licencje na zabijanie, a ja kiedyś dostałem licencje na spam od ikara xD ale ta pewnie już dawno mi wygasła xD
Wracając do last.fm jest to strona nie naszej rodzimej produkcji, wiec wydaje mi sie, że jest czymś lepszym od fotka.pl xD Już z tego powodu. A ilu ma użytkowników... Od stanów po rosje, przez bułgarie i skandynawie xD

Dodane: 20-11-2008 23:34
Oj zdziwił byś się bo Polacy to świetni programiści bardzo znakomici, no ale cóż fotkę i naszą klasę tworzą ludzie o niskim ilorazie inteligencji tylko o dobrych pomysłach nic więcej ;p A moja miejscowość kupę czasu należała do Niemiec i tubylcy wyrwali ją z rąk Niemiec w krwawej bitwie na górze śmierci ;p Więc co ty mi tu gadasz o jakiej Dobrej-Globulce.. xD Co do Last.fm tak czy inaczej ta stronie ma tego czegoś co opisał dawniej ikar kiedyś rzeczywiście była ciekawa dziś jednak jest to kolejna strona ze skupiskiem fanatyków cAłuSkÓw ;* ;p

Dodane: 21-11-2008 10:02
Nom kiedyś tam szukałem muzyki, najpierw sobie ją przesłuchiwałem, samemu można było kawałem upnąć żeby ktoś mógł inny odsłuchać. Ale czasy się zmieniły, ludzie się zmienili i utworów do przesłuchania jest nie wiele, nawet te co wcześniej słuchałem już ich nie ma.. Ehhh a tak to wcześniej sobie szukałem jakiejś muzyczki, wykonawców jakichś fajnych, a teraz lipa. Nie wchodzę tam od czasu kiedy ta strona ma czerwoną szatę, którą wy nowi znacie, wcześniej strona wyglądała o wiele lepiej.. jaracie się tym scrobbler'em jak by to nie wiadomo co to było, 2 lata temu widziałem wtyczkę do tlena która ustawia na opis piosenkę którą aktualnie słucham, więc po co mi strona? Która ma jeszcze 24h opóźnienia? xD Ale jak kto woli, fotka też kiedyś była popularna xD nawet Napi miał tam fotencje xD że ja nie jestem popychadłem czasów i muszę robić wszystko co jest aktualnie modne to sory
Zasada podczepienia – tendencja do robienia czegoś (i wierzenia w coś) dlatego tylko, że wiele osób tak robi. Powiązany z zachowaniem stadnym i modą.

Dodane: 13-12-2008 22:33
Zobaczcie co mi dziś koleżanka przysłała ^^
http://img162.ima...tuutu5.jpg Jestem jednym z najczęściej słuchających tego zespołu

Niezbity dowód xD Dzięki last.fm moge znaleźć właśnie innych którzy lubią taką muzyke i sie dowiedzieć czy jest ktoś lepszy

Ale właściwie to po co? xD

Dodane: 23-05-2009 19:05
lastfm tak mam tam konto ale ostatnio prawie na nie nie wchodze oraz nie słucham muzyki w programie który zaliczał by mi przesłuchane utwory. Dlaczego? Ano dlatego ze ostatnimi czasu muzyki słucham głównie na YT xD Mam tam chyba coś koło 700 odsłychan nie wiem dokładnie. Mało a nawet malutko ale zawsze cos xD
Pozdrawiam

Dodane: 23-05-2009 19:25
Też mam konto, ale mam mało odsłuchań z tego samego powodu, co Mattiz - słucham muzy na YT. Ale fajna rzecz, możesz zobaczyć, co inni lubią. Raz to się śmiałam, jak porównanie mojej muzy z taką jedną dziewczyną, co się za emo i rockmankę uznaje wypadło fatalnie xD. A ja słucham głównie rocka, tego starszego, jak Guns N' Roses

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 23-05-2009 19:30
Też tam mam konto! xD
Link do konta Nawet fajny serwis.. można podyskutować trochę z ludźmi o muzyce
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 23-05-2009 19:58
Zapomniałam linka do konta:
http://www.lastfm...Kayleigh90 
Co za gapa ze mnie... Ale swoją drogą, to słyszeliście o tym, że mają być opłaty za słuchanie radia na laście? (A w założeniu miało być, że jest za darmo no nie). Tę subskrypcję bym mogła przeboleć, gdyby nie to, że są kraje wyróżnione - USA, Wielka Brytania i Niemcy, których tych opłat nie mają. I my mamy płacić to jeszcze w dolarach :/
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 24-05-2009 20:52
O ile się nie mylę to Napi mnie do tego namówił i nie żałuję szczerze mówiąc, co prawda mało słucham muzyki ostatnimi czasy, ale ogółem jest dobrze. Tutaj link do mojego profilu -
http://www.lastfm.../enigma_24
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.