Dodane: 07-05-2011 17:28
Dobrze że ktoś odświeżył ten temat bo mam pytanko

Orientuje się ktoś z czego może wynikać sytuacja, że czy jestem w domu czy na dworze, czy jest noc czy dzień na moim ekraniku wiecznie widnieje napis 'Brak zasięgu sieci'. Mam tak już od paru tygodni i właściwie jestem bez telefonu.

Dodane: 13-05-2011 17:28
mój mobajl to nokia 2330classic. ma Bluetooth co uważam za plus ponieważ za free mogę sobie wgrać dzwonki i tematy takie jakie chce a jak czegoś nie ma to samemu zrobię
--------------------

Dodane: 05-11-2011 17:23
Posiadam Samsunga F480, ma już trochę ale wciąż mi się podoba i tak raczej używam go głównie do smsowania. Natomiast od wczoraj jestem również posiadaczem HTC evo 3d. Akurat potrzebowałem drugiego telefonu i...tak jakoś padło. Skoro miałem kupić to chciałem coś lepszego, wcześniej nigdy nie przywiązywałem dużej wagi do tego jaki fon. Wciąż go poznaję, ale jest super. Ma prawie wszystko co powinien i bajer w postaci 3d, choć to akurat nie jest potrzebne, jedynie dla szpanu chyba(ale owszem działa dobrze). Jedyna wada jak narazie to..,mogliby w końcu dać lepszy głośnik. Reszta ok, chociaż z netem i HTC sense jeszcze trochę słabo u mnie ;/
--------------------

Dodane: 05-11-2011 17:34
A ja posiadam Sony Ericssona W995 - jest to jak na razie najlepszy telefon jaki posiadam do tej pory, a było ich trochę. Ogółem bateria trzyma długo, 2 głośniki grają bardzo głośno i czysto, aparat 8 mgx robi naprawdę fantastyczne zdjęcia i do tego karta 8 gb, na której telefon się ani trochę nie zawiesza. Jestem z niego bardzo zadowolony

Dodane: 05-11-2011 18:04
[quote]
MidulGT napisał/a:ostatni telefon jaki posiadałem jest Samsung delphi aktualnie posiadam Iphone'a ;p
Taka sama kolojnosc jak ja
Z iphone'a 3g 16gb jestem bardzo zadowolony, kupilem uzywany za 800 1,5 roku temu i ani razu sie nie zepsul dotyk działa błyskawicznie, net smiga tak ze czasem se wchodze na facebooka czy czytam chapka naruto xD

Dodane: 05-11-2011 20:45
Ja jestem posiadaczką Nokii 5130 XpressMusic. Moim zdaniem standardowy telefon i bardzo wytrzymały (testowany przez mojego psa

)Jest koloru niebieskiego.
Sieć: T-mobile
Tapeta: herb Chelsea
Motyw: Dragon Ball z
Dzwonek: Naruto Shippuden Ending 18

Dodane: 05-11-2011 21:34 -
Telefonik HTC Hero Black
bardzo mi się podobał dlatego go kupiłem miał Androida i HTC Sense które chciałem przetestować w chwili obecnej mam wgranego Gingerbread 2.3.7 i nie narzekam ale i tak będę go pewnie używał do końca tygodnia z zmienię
żałuje tylko że kupując nowy telefon po pół roku to już dziadek który nadaje się tylko na zabawkę dla niemowlaka
Pepe co to za model telefonu ?
--------------------

Dodane: 10-11-2011 22:49
krupek123 napisał/a:Telefonik HTC Hero Black
bardzo mi się podobał dlatego go kupiłem miał Androida i HTC Sense które chciałem przetestować w chwili obecnej mam wgranego Gingerbread 2.3.7 i nie narzekam ale i tak będę go pewnie używał do końca tygodnia z zmienię
żałuje tylko że kupując nowy telefon po pół roku to już dziadek który nadaje się tylko na zabawkę dla niemowlaka
Pepe co to za model telefonu ?
Ja mam nokie 3120 C i jest git.

Dodane: 18-03-2012 09:44
Ja wymieniłem w czwartek swoją Nokię x3 na Sony Ericsson Xperia Neo V. Telefon wygląda świetnie, ale jeszcze masy jego funkcji pewnie nie odkryłem. Jest to pierwszy telefon z dotykowym wyświetlaczem z jakim mam kontakt i myślę, że sobie nieźle radzę póki co
Sieć oczywiście nadal Plus, abonament 39,90 zł, 200 minut w abonamencie, 2 darmowe numery w Plusie

chyba tyle.
--------------------

Dodane: 20-03-2012 00:14
Obecnie posiadam Nokię 6303 classic. Ogólnie jestem bardzo zadowolona ze swej komórki.Jedyny minus,jaki ma to wolna prędkość. Ale telefon ładny, ogólnie łatwy w obsłudze.Jestem w T-mobile na kartę. Na tapecie mam własną kicię.Dzwonek jak wspominałam: Jamal - Policeman. No i nawet(jak na taki w komórce) ma szybki internet.

Dodane: 09-04-2012 20:08
Mi tam obojętne jaki mam telefon ważne żeby dało się dzwonić i pisać. Aktualnie posiadam LG GD 330 i nie narzekam a sieć Plus

Dodane: 14-04-2012 14:44
Mi model telefonu jest obojętny, byle pisał, dzwunił, no i miał jave ^^. 3 lata mam model samsunga avila dla debila, miałem xperie x8, ale dałem kuzynowi, a teraz dostałem nokie n500 za przedłużenie umowy, ale nadal karty sim nie włożyłem i nie wiem czy to zrobię ^^.
--------------------
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

Dodane: 27-04-2012 15:46
Ja Mam HTC Vox <-- System Operacyjny Windows.. Ale Ma Tylko 200mghz procek i 128 ram także Muli nie samowicie

Telefon w Sieci Orange. Dzwonek- Peja-Byc Nie Miec x2. tapeta : Jan Pawel 2.
PozdrO

Dodane: 27-04-2012 15:56
Ja mam nokie 6233,już dłuższy czas i polecam go każdemu kto szuka wytrzymałego fona ze wszystkim co potrzebne,ale od pewnego czasu trochę szwankuje i chyba przyszedł czas na kupno nowego. Bądź co bądź mama go już około 5 lat,a przeżył więcej niż wytrzymał by inny telefon XD

Dodane: 27-04-2012 16:44
Ja od tego roku mam Xperie Neo V i jestem z niego zadowolony. Zawsze największe zaufanie miałem do Sony i Nokii, a ostatnio właśnie się z Nokii przerzuciłem. Android sprawdza się bardzo dobrze, więc cieszę się również z systemu. Sieć Orange, abo 60zł w cenie 42zł, darmowe rozmowy i sms'y do wszystkich.
--------------------
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.