Dodane: 01-06-2010 23:55
Teraz mam komórę LG 990i.
Telefon dotykowy.
Zawsze zakazywałem się, że nie kupię sobie dotykowego telefonu. Nie wiem pod wpływem czego wybrałem ten telefon.
Na razie dział bezawaryjnie. Dotykowy wyświetlacz zawsze się sprawdza. Wygląd też ma bardzo ładny.
Lecz tęsknie za moim starym SE k800i
mimo, że miałem go trzy lata trzymał mi 4 dni.
Zawsze niezawodny. Wszystko działało w nim bez zarzutu.
Nie wiem co skłoniło mnie do zmiany tego telefonu
Aparat w LG jest gorszy od tego w k800i. W k800i miałem w miarę dobry cebershot i flesz. Zdjęcia wychodziły zawsze. Czy to noc czy dzień. W LG 990i w nocy wychodzi tylko biała plama. Nie mogę w nim drgnąć ręką bo zdjęcie się rozmaże. K800i mogłem robić zdjęcia w pędzie. Nic nigdy nie było rozmazany.
Bateria w k800i była niezawodna. Trzymała mi naprawdę długo. Często zapominałem gdzie jest ładowarka, bo rzadko ją używałem.
K800i był telefonem intuicyjnym. Wszystko robiłem na wyczucie. W dotykowym telefonie to nie możliwe. Musisz się gapić cały czas na ekran.
Według mnie najlepsza marka telefonów to SE, bo nokie ostatnio stały się bardzo awaryjne nie wiem jak sprawują się HTC. Ale z tych telefonów które miałem SE był najlepszy.

Dodane: 02-06-2010 19:13
A ja tam mam Nokie 6303

Ostatnio sobie na taki zmieniłem moja poczciwą nokie 6300 ;p Ten telefon w zupełności mi wystarcza, zadnych lepszych nowinek mi nie brakuje.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 02-06-2010 19:44
Dla mnie to telefon jest do dzwonienia i wysyłania esów czyli ogólnie komunikacji, bo ja jakos nie korzystam z innych usług ,wiec w zupelności wystarczała mi stara nokia, juz nawet nie wiem jak sie nazywala, no ale ostatnio zapragnąłem

jakiejś dobrej muzy w telefoniku, a na mym starym tylko polifonia i zamienilem go na nokie xpressMusic 5130, telefon ten spelnia wszystkie moje wymagania
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 12-06-2010 14:02
Mój telefon to LG KC550, na tapecie mam tam jakiegoś animowanego pieska, bo już był w pamięci telefonu, a kartę mam z plusa ;P
--------------------

Dodane: 12-06-2010 14:47
Jestem szczęśliwym posiadaczem Iphone ;p jestem bardzo zadowolony
zwykle nie lubię telefonów dotykowych ale ten jest wspaniały xD
bardzo szybko chodzi dotyk, na takim dużym ekranie fajnie ogląda się filmy

Dodane: 12-06-2010 15:32
Ja sobie powiedziałem że nie kupie telefonu dotykowego i tak będzie bo upatrzyłem sobie Nokie N95

taki telefon właśnie chcę mieć. Po za tym nie da się grac jakoś na tych dotykowych,tak dziwnie się gra i to mi nie odpowiada w tych telefonach. A jeszcze lepiej mogłem mieć jakiś telefon lepszy niż mam teraz ale wolałem zakupić PSP od kumpla i opłacało mi się bardziej bo w SQL mam wi-fi i jak mam kartkówki z Polskiego to jak czegoś nie zapamiętam dobrze to od razu google i zaraz mam i załóżmy z samego napisania z siebie dostanę 3 to za pomocą psp ma 4 jest lepsza korzyść

Dodane: 15-06-2010 11:10
Obecnie posiadam Nokia 5610 XpressMusic już chyba rok, czy dwa i służy mi wiernie przez ten czas. Bateria przy słuchaniu muzyki wytrzymuje dość długo, tak więc nie mogę narzekać

, a telefon jest do dzwonienia ewentualnie do słuchania muzyki, czy robienie zdjęć notatek z lekcji xD. Tak więc aż takiego bajeru nie potrzebuję...
--------------------

Dodane: 15-06-2010 11:31
a ja za to mam NOKIA 1209
telefon mam juz tez jakis czas i jestem z niego super zadowolony. bateria dobrze trzyma, maly, poreczny, niezniszczalny
jedyny bajer w tym telefonie to latarka, ktora o dziwo czesto sie przydaje
--------------------

Dodane: 16-06-2010 19:58
Ja miałem telefonów dość dużo: Nokia|Sony Ericsson|Simens|Motorola|Samsung itp. ostatnio Sony Ericsson W200i, a teraz jakoś nie mam żadnego chyba za karę bo poprzedni sprzedałem za 100zł jak trochę popiłem ale nie jestem menelem.

Dodane: 16-06-2010 20:14
nomasterfull- ej zbrechtałem sie jak twoją wypowiedź czytałem
Ja mam pecha na nokie mam już 3-cią nokie i pamiętam w 4 klasie podstawówki miałem jakiegoś sagema co miał zielony wyświetlacz

Dodane: 26-06-2010 15:18 -
Ja już rok używam telefonu Nokia 5220 XpressMusic. Jest to naprawdę model godny polecenia. Ciekawy kształt + fajne diody robią wrażenie. No i oczywiście super jakość muzyki
--------------------

Dodane: 26-06-2010 15:23 -
Ja mam Sony Erickson C902 korzystam z niego już 2 i pół roku i nadal jest w stanie doskonałym... (dużo z niego używam) nie raz nie dwa spadał na podłoge i się niepopsuł ani razu xD ogólnie ma miłe kształty nie wielki... więc każdemu polecam

Dodane: 26-06-2010 20:19
Ja w końcu dorobiłam się nowego telefonu, a mianowicie jest to Nokia 5230. Bardzo byłam przeciwna dotykowemu telefonowi, ale powiedzieli mi, że już nie produkują na guziki chyba że jakieś z malutkimi ekranami

więc wybrałam tę. I póki co muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona, nie mogę telefonowi nic zarzucić.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 29-06-2010 19:04
zawsze posiadalem stare padło do dzwonienia , a ostatnio napaliłem sie na n95 pozniej zobaczylem n97 a w koncu kupiłem SE vivaz: dotykowy ekran GPS wifi standard to co mnie do niego przekonało to aparat 8.1 mpx autofokus kamera hd i procek 600mghz jak na smartfona jest malutki ,funkcjonalny, SE poprawila bledy z Satio ktory z koleji ma 12.1 mpx i byl nie lada dylematem ;>

Dodane: 29-06-2010 19:08
Ja mam SGH D900i.
Swietny telefon dla biurowge.
Fajnie wyglada- dobra jakosc.
Aparat ok i kamera tez.
MP3 wymiata, ale nie dzialaja instalki niestety.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 19-07-2010 09:35

Dodane: 19-07-2010 09:43
Ja posiadam Samsung'a Avile
Telefon spełnia wszystkie moje chęci,szybki fajny w obsłudze,głośno gra oraz bardzo dobra jakość muzyki.
Polecam każdemu kto chce kupić
--------------------
Life Goes ON.

Dodane: 19-07-2010 09:54
Ja posiadam SE k800i, oraz podzielam zdanie pana #Wong ;]. Jest bardzo intuicyjny, bateria trzyma też sporo czasu, jedyną wadą jest całkiem cichy głośnik ;]

Dodane: 19-07-2010 10:47
Ja mam k800i juz z 2 lata trzyma i prawie zadnych problemow, bateria dobra dlgo trzyma i szybko sie laduje

Dodane: 19-07-2010 11:50
Ja posiadam Nokie 6500 slide.Jestem z niej bardzo zadowolony: nie zacina się bateria trzyma 2-3 dni,mam w niej kartę pamięci 1gb która w zupełności mi wystarcza,ma dobry głośnik.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.