Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:57
OnLine: 36, statystyki
index > Technologia > Telefony/Smartphony/Tablety
Temat: Wasz telefon
Dodane: 08-10-2008 19:00 - Edytowane przez by_black dnia 10-11-2010 13:52
Przeszukałem forum w dziale Technologia i Programy ręcznie a resztę za pomocą naszej wyszukiwarki i? Nie znalazłem takiego tematu

Tak więc do rzeczy :p Piszcie tutaj o swoich telefonach ( bo chyba 99% z nas je posiada) Jaki to model, jaki macie dzwonek, sieć, tapety, motywy itp. :d

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Sony Ericsson'a k750i w sieci PLUS :d
Dzwonek to "Dragon Ball RAP" i motyw też oczywiście z Dragon Ball'em związany :d

Dodane: 08-10-2008 19:06 - Edytowane przez Zinho dnia 08-10-2008 20:18
#Zinho - user - 40%
Ja posiadam Samsunga SGH-L760 z sieci PLAY. Jestem z niego zadowolony, ale szkoda że flesha przy aparacie nie ma. Tapetę mam jedną z podstawowych, ponieważ przy zmianie coś tak się psuje i nie mogę filmów na komie oglądać. Mój dzwonek to Linkin Park - Frgotten, bo odrazu głośno się zaczyna. Motywu w moim telefonie zmieniać nie można, chyba że zmienie cały soft co wiąże się z utratą gwarancji(i tak to zrobie). To chyba tyle na temat mojego telefonu. Aha i mam kartę pamięci 1 Gb xD
Dokładniejszy opis jest TUTAJ

Pozdro.

Dodane: 08-10-2008 19:07
#Krisu - user - 70%
Ja aktualnie nie posiadam owego fona bo zepsułem :p . Jestem bramkarzem, a telefon był w kieszeni no i sami wiecie xD. Miałem telefon Sony Ericsson K300i :p z sieci Sim Plus, Dzwonek Dragon Ball GT Prolog przed każdym odcinkiem tapetkę Gohan SSJ2 i motyw z Gohan SSJ2 xD. Niedługo będze może miał nowego fona ale wątpię bo wolę Pleya 2.

Pozdro All

Dodane: 08-10-2008 19:14 - Edytowane przez by_ikar dnia 08-10-2008 19:14
#by_ikar - systemadmin - max%
No to ja rozdziewiczę temat xD tak więc ja mam nokię 6630 już od kilku lat, dla tych co nie widzą ma symbiana s60 dzięki któremu moje życie w wielu sprawach stało się łatwiejsze xD Np. słownik polsko-angielski <-> angielsko-polski, słownik niemieckiego taki sam jak angielskiego, encyklopedia dzięki której nie jeden sprawdzian czy kartkówka była bardzo udana, na jednej z historii dostałem 5 xD no i mogłem (bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem) grać w całkiem niezłe gry których nie można było uruchomić na zwykłym telefonie. Dodatkowo klawiatura w którą się wczułem już w pierwszych chwilach posiadania telefonu jest nie zastąpiona xD

Jaki dzwonek mam ustawiony? -> http://odsiebie.c...-6d42.html
Motyw mam quake 4 -> http://kenobi.dev...5-28200146

Mam kartę 1GB w czasach kiedy to kupowałem to była masakra xD około 2-3lat temu.

P.S. jak pisałem tego posta to byłem pierwszy.. xD jak widać już nie jestem xD

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 08-10-2008 19:16
#Makym - user - 30%
Ja mam k800i,ale jeszcze 3 mieszki bo zmienie na k850i,ale wracając mam:
1gb
109 gier z www.k800i.pl
w chu muzy :p
Ogólnie jestem zadowolony a niedługo może nawet jutro go stuninguje bo sie da fajnie tzn: Głośniejszy,inny wygląd mp3 i takie tam np nagrane filmy będą w mp4 nie tracą jakości itd

Dodane: 08-10-2008 19:17
#Falen - user - 60%
Haha a ja posiadam telefon o wdzięcznej nazwie Sony Ericsson k310i xDD Wiem co sobie myślicie teraz ;p Mój telefon jest ogólnie określany jako padło ale co tam. Nie zależy mi na wypasionej komórce. Ważne że można wysyłać wiadomości tekstowe i dzwonić ;p I właśnie to mi wystarcza. Mój obecny dzwonek zresztą już od długiego czasu to Three Days Grace - Time of Dying (Black na w podpisie kawałek tekstu xD) A motywu nie powiem bo nie pamiętam nazwy i nie jestem w stanie jej określić ;p
Na nowy telefon się nie zanosi bo mi się do niego nie spieszy ;p

Dodane: 08-10-2008 19:18
Udało mi się w końcu trafić z tematem :)

Zapomniałem dodać na początku że również mam kartę 1 GB

Dodane: 08-10-2008 19:18
#Mattiz - user - 90%
Ja jestem posiadaczem SE k750i juz od roku ;]
Mój dzwonek to Raise Against - Injection a moty mojej wlasnej roboty z Vegetą w roli głównej ;]
W niedalekiej przyszłości zamierzam sobie zmienić telefon moze na k850i?? nie wiem sam;]
A no i mam karte 1GB (wiecej mi nie potrzeba)

Pozdrawiam

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 08-10-2008 19:21
#Glamb - user - 70%
Ja też mam k300i złom jakich mało. Nie kupie już sobie SE z dżojem. Mam telefon w sieci Mix Plus i jak dla mnie jest ok. Z telefonu jestem średnio zadowolony. Mógł by mieć lepszy aparat np. 1,3 mpx i strzałki zamiast dżojstika. Mam motyw i tapetę z Pitbullem [cfaniak] , a dzwonka to już chyba rok, albo i więcej nie zmieniałem. A dzwonek to M2(Feat Miami) Tu Vivi Nellaria.( no co?? [oczy] ) Ale często mam tylko wibre włączoną.

Myślałem mad podobnym tematem xD

Dodane: 08-10-2008 19:37
#Napojasz - user - 90%
Taki temat już oczywiście był ale z jakiś względów go już nie ma co mnie trochę poirytowało...xD
Otóż ja posiadam Benq Siemensa S88 xD Tak wiem wiem....każdy z was pewnie się złapał za głowę i stwierdził...że co? że co on tam takiego ma ?
Zdaję sobie sprawę, że to jest szmelc i nikt o takim fonie nawet nie słyszał więc podaję stronkę z opisem oooo Pod tym adresem xD , telefon jest na kartę w sieci + xD

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 08-10-2008 19:40
#Kaziu - user - 30%
Mnie ostatnio się fonik zepsuł xDD I chodzę sobie z motorolką i na dodatek z antenką xDD Kilkanaście lat temu to był hit!!! xDD Ale jednak w grudniu kupuję sobie nowego... Dla mnie powinien tylko dzwonić i pisać sms-y xDD. Jednak teraz to głównie mi chodzi żeby miał jeszcze mp3 lub 4, wejście na kartę pamięci, Bluetooth, mini usb... I chyba tyle, bo reszta mi lata xDD Po co mi jakiś nie wiadomo jaki aparat? Mam cyfrówkę. Ale tutaj zdania są podzielone xDD.

Pozdro xDD

Dodane: 08-10-2008 19:43
Ja mam SE k510i xD Bo ciezkich przejsciach z moja sciana, betonem przed szkołą, piaskiem na plazy itp. Trzyma sie dobrze ;] Dzwonek to oczywiscie Vavamuffin smoking xD dobry telefonik bo bluetooth apart 1,3 mega px taki sobie ale mi wystarcza ;) Filmy nagrywane sa płynne jedyne co mi w nim tak naprawde brakuje to wejcie na karte SD micro SD mam takie w mp4 i bez niego bym sie nie obszedl, a telefon to tylko 28mb i kicha 3 piosenki i nic eh... xd

Dodane: 08-10-2008 20:00
#by_black - systemadmin - max%
Oho ostatnio zmieniam telefony jak rękawiczki xD Najpierw kupiłem sobie kilka miechów temu n82 która jest teraz na sprzedaż, później Sony Ericcson s500i bardzo fajny telefonik obecnie urzęduje na nim moja mama, a teraz stałem się posiadaczem telefonu marki Samsung SGH - 450i też bardzo fajny telik, opisu nie będę robić bo wszystko dokładnie opisane jest na stronie: www.gsmarena.com

--------------------
Dodane: 08-10-2008 20:03
#Sayber - user - 0%
Mój telefon to Nokia 6233. Karta 1 GB w zupełności wystarcza, mam na niej pełno mp3, gier, filmów, grafiki, filmów, aż sam jestem zaskoczony, że tyle tego się tam mieści^^. Plusem tego telefonu jest to że ma bardzo dobre i głośne głośniki (lepsze widziałem tylko w N73). Aparat 2 mP trochę może na te czasy przestarzały, ale zdjęcia robi bardzo dobre, przy najwyższej rozdzielczosci 1600 x 1200 wychodzą dobrze nawet na ekranie komputera. Mam go już 2 lata i absolutnie nie mam na razie zamiaru go zmieniac;->

Dodane: 08-10-2008 20:15
#Darknes - user - max%
Ja mam Sony Ericssona W610i ! Kupiłem go 5 mies. temu i myśle mieć go przynajmiej ze 3 lata bo po co mi lepszy ? Wcześniej miałem Siiemensa C65 i mi wystarczył kupiłem SE bo rozwaliło mi sie MP3 i nie miałem na czym słuchać muzy !! Mam karcioche pamięciochy xD 1GB ! Dzwonek kiedyś miałem "Dragon Ball RAP" ale sie znudził i teraz mam Long & Junior-Uśmiechnij sie xD Tapete i motyw też miałem Dragon Balla zmieniałem je często bo mam aż 13 motywów z DB z róznymi postaciami ! Ale też wszystkie mi sie ponudziły aktualnie na tapecie mam fajno laske i motyw też mam właśnie z nią :p Sieć - ERA ale nie mam Simlocka więc w każdej chwili moge wrzucić dowolno sieć :d Ma też aparat 2Mpx ale go nie używam bo Cyfrówką lepiej wychodzą ! Mam też mocną lampkę która przydaje sie przy nocnych powrotach do domu dzięki niej mam mniej problemu z trafieniem kluczem w zamek <hehe..> To już chyba wszystko ? Jak mi sie przypomni jakaś ciekawa funkcja będzie Edit

Dodane: 08-10-2008 20:17
#ja0lek - user - 80%
No ja posiadam czerwone dziadostwo SE k510i ale już nie długo ;P
W motywie jakaś Ganja, na tapecie kobieta ;* a na dzwonek mam ustawione happysad - łydka
Napi wie o co chodzi xD

--------------------

Come back? :p
Dodane: 08-10-2008 20:27 - Edytowane przez Abstr@ct dnia 08-10-2008 21:11
#Abstr@ct - user - 60%
Ja posiadam telefonik SE k310ikoloru srebrnego,wcześniej miałem nokię 5200 ale to była kompletna pomyłka...Pewnie myślicie sobie gówno,cegłofon i tyle...I zgadzam się z tym,ale ja mam po to telefon by wysyłać SMS i dzwonić.Tapeta z Pitbullem,motyw oryginalny SE i jako dzwonek Simple plan-JUMP...Za jakiś czas zmienię go prawdopodobnie na k550 bo jest ładny i mi się podoba :d Mam go w sieci plus a numer to 721 ... 985 xD

Dodane: 08-10-2008 21:02
#Korzel - user - 70%
Ja już na swoim koncie miałem kilka telefonów ale teraz jestem posiadaczem NOKi 62 30, Nie jest duża a małe telefonu są według mnie najlepsze i jeszcze z klapką xDD Moja sieć to Orange Pop xD Tapeta to ładna dziewczyna oparta na samochodzie a dzwonek to wibracja bo cały czas mam profil milczy xDD Miałem kiedyś Motorolę MPX 220 i uważąm, że jest to najlepszy telefon xD Pozdrawiam

--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.
Dodane: 08-10-2008 21:55
#pepcio - user - 60%
Ja obecnie posiadam "niezrównoważony" telefon Sony Ericsson k550i. Miejscami poobijana jest obudowa i takie tam jeszcze drobne zadrapania xD Telefon mam w sieci Era. Karty pamięci nie mam, bo szkoda mi kasy ^^ Jak będę chciał posłuchać muzyki to mam przecież MP3. Dzwonek mam Discotronic - Now is the time, tapeta to jakieś BMW, a motyw jest z Ichigo.

Więcej głupot nie pamiętam, serdecznie za nie żałuję, obiecuję poprawę/naprawę i proszę Cię tato o nowy telefon xDDD

Pozdrawiam

--------------------
Dodane: 08-10-2008 21:57
#Zuza - user - max%
Ja mam SE w200i, ale przez przypadek, moja mama dostała za punkty w Erze, bo mi brat rozwalił mojego samsunga ( skandal! dupek sam sobie wzial jakis super wypas telefon, a mi znowu dali najgorszy xD ) no, ale nie narzekam, ciesze sie z tego co mam, telefon właściwe niczego sobie, taki praktyczny na codzien i co mnie bardzo zadowala bateria trzyma bardzo długo więc polecam xD mój aktualny dzwonek to Koniec Świata - Mizeria ;D
a tapeta?xD na tapecie mam Vegete :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online