Dodane: 04-02-2009 19:43
#Usunięty -

-
Jak Goku zmienił sie pierwszy raz w SSJ na namek w walce z Freezer'em, ona była the best. obejrzyjcie sobie jeszcze raz ten odcinek, wygląda to tak jakby coś weszło w Goku a potem stał się taki potężny, poza tym ten klimat, błyskawice itd. a tak w ogóle była to pierwsza poważna przemiana w DB ;]

Dodane: 05-02-2009 13:29
#Usunięty -

-
Gohan coś wspaniałego po furii stał się tak potężny i pewny siebie te spojrzenie na Cella jak by miał go samym spojrzeniem dojechać ;] Oczywiście na 2 miejscu Goku od tego momentu wszystko się zmienia.

Dodane: 13-02-2009 16:44
Najlepsza furia w DB to furia Gohana podczas walki z Komórczakiem...ma chłopak wyobraźnie
Sorry że taki krótki post ale nie wiem co napisać
pozdrowienia

Dodane: 14-02-2009 20:16
Najlepszą furią Według mnie była furia Gohana.Była ona najbardziej widowiskowa.

Dodane: 24-02-2009 10:11
Moim zdaniem najlepsza byla furia songa chociaz nie trwala ona zbyt dlugo ,ale glownie podobala mi sie walka songa z freezerem po tej przemianie. Ale furia gohana byla rowniez doskonala

Dodane: 24-02-2009 11:08
Najlepsza furia to gohana ten krzyk i mina cella a potem nawalał wszystkich jak głupi.
--------------------

Dodane: 24-02-2009 12:05
prawie kazdy gdy osiągnie nowy poziom na początku wszystkich rozwala

Dodane: 16-03-2009 13:46
mi się ogólnie podobały wszystkie furie gohana

Dodane: 16-03-2009 21:04
hmm moim zdaniem do najlepszych furii należą furia Goku na Namek i furia Gohana podczas Cell saga..to było coś niesamowitego Goku tak się wściekł i w ogóle,że mi ciary chodziły jak widziałam jak on walczy z wściekłością i nową mocą,,aż mu oczy na moment zniknęły,no i całą planetą aż wstrząsnęło

a Gohan no kurczę to też było extra bo w końcu pokazał ile jeszcze mocy ma w sobie no i naprawdę w tym momencie był chyba silniejszy od swego ojca,Z reszta sam goku mu powiedział,że jest najsilniejszy we wszechświecie^^ ale podobała mi się także pierwsza przemiana gohana w ssj w Room Time and Spirit no bo w końcu gorąco tego pragnął i bardzo chciał dorównać swemu ojcu..furia Trunksa w ussj też była świetna..

pzdr

Dodane: 16-03-2009 21:14
Wg mnie to najlepsza furia choć może to nie furia, jak goku osiągał poraz pierwszy level 3. Fajna bo ładnie zrobiona, fajna bo długa, fajna bo klasą to robił.

Dodane: 16-03-2009 21:18
Jak dla mnie, to zgodzę się z większością - furia Gohana i to, co się działo po tym, jakiej pewności siebie nabrał chłopak, jak zabił te wszystkie klony Cella... Normalnie jedna z lepszych scen zetki! Szkoda tylko, że zrobił się za pewny siebie i nie zabił Cella, kiedy miał dobrą okazję.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 17-03-2009 12:44
Jak dla mnie najlepszą furią jest furia Majn Vegety z Buu. Jedyne jego tak wartościowe poświęcenie dla rodziny.
--------------------
You move to this phenomenon.

Dodane: 17-03-2009 13:55

Dodane: 17-03-2009 16:55
Moim zdaniem pierwsza Goku, ta pierwsza przemiana w SSJ, moja ulubiona. Choć Gohana też były świetne.

Dodane: 18-03-2009 23:07
Mi się podobała furia Broll'yego ;] który wyrwał się spod władzy ojca i uwolnił całą swoją nienawiść do Goku i potem zamiana w LSSJ ;]
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
coś pięknego

Dodane: 20-03-2009 18:55
najlepszaaaaa FuRIA była Gohana na ssj2 najbardziej widowiskowa i moim zdaniem najfajniejsza... jest to jeden z moich ulubionych momentów!!!

Dodane: 22-03-2009 20:56 -
Moim zdaniem furia Goku na Namek podczas walki z Frezerem na ssj.Było takie zaskoczenie i ogólnie zakłopotanie wszystkich

Lecz furia Gohana na ssj2 też niczego sobie

Dodane: 23-03-2009 17:12
Moją ulubioną furią jest wściekłość Goku na Namek podczas walki z Freezerem. To było piękne, tłumił złość aż nagle wydobył ją z siebie transformując się na poziom Super Saiyan-jin'a. Furia Gohana ssj2 także była widowiskowa, był smutny, wściekłość miał we wnętrzu siebie, o czym nie wiedział. Gdyby nie C16 to żadnej furii Gohana byśmy nie zobaczyli.

Dodane: 25-03-2009 12:33
Coz, ciezko jest wybrac mi ta najlepsza z furii. Kazda z mojej top 4 miala w sobie to cos. 1) Kiedy goku osiaga SSJ, byla zrobiona naparwde nastrojowo. 2). Gohan osiaga 2 stadium rozowju. Jest to efektowne. 3)Furia Vegety po stracie syna. 4)Poswiecenie Vegety w probie unicestwienia Buu.
Kazda z nich prezentowala soba cos wielkiego i bylo spowodowana naprawde smutnymi momentami.

Dodane: 25-03-2009 12:41
Gratuluje ci zuza tematu,ponieważ rzadko zdarza się,żeby ktoś poprawnie formułował pytanie a co dopiero,żeby to pytanie miało sens.
Na mnie największe wrażenie uczyniła furia Gohana w walce z komórczakiem.
Autor owego anime dobrze przedstawił jego "transformację" nie wspominając już o dobrze dopasowanych elementach do wyglądu(włosy).
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.