Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:56
OnLine: 36, statystyki
index > Hydepark
Temat: Rodzeństwo
Dodane: 25-07-2011 21:21
#GokuDBZ - user - 60%
gohanek16 napisał/a:
Ja tam wolałbym mieć tylko starsze id siebie rodzeństwo. Brat zawsze kasą sypnie :d . A młodsza siostra tylko mnie denerwuje ;p. Ale i tak bym jej nie zamienił na inną.

Hehe ja mam starszego brata aż o 7 lat . On ma lat 20 ja 13 lat . Ale czy tak kasą sypie to bym się kłócił xD . Nieraz się kłóciliśmy itd. ale mamy dobry kontakt , często pójdziemy pograć w nożną czy pogramy na konsoli / kompie .

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 25-07-2011 21:24
#slander - user - 70%
Mam jednego brata. Jest młodszy ode mnie o 2 lata (ja mam 17 on 15). Dosyć często się kłócimy ale po paru minutach nam przechodzi ogólnie to sie dogadujemy. Bynajmniej się z nim nie nudze

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 16-08-2011 18:13
#Ahalian - user - 80%
No to teraz ja...
Ja mam starszą siostrę o 4 lata. Czasami jest fajna, a czasami jej nie znoszę. Ciągle rozwala w pokoju, a ja lubię porządek. Zawsze zrobi mi na złość, wkurzy mnie, czasem nawet dojdzie do bujki.
Zdecydowanie wolał bym mieć starszego brata, bo zawsze mógł bym o wszystkich męskich sprawach pogadać, i mieć jakieś wsparcie. No chyba " ojcu ", którego już praktycznie nie mam się nie zwierzę, ani o takich rzeczach nie pogadam. Z siostrą też raczej nie, a co już mówić mamie ;o XDD
I tak gdzieś tam w środku ją lubię i też bym jej nie oddał.
I już za Chiny nie chciał bym mieć rodzeństwa.

--------------------
Dodane: 16-08-2011 18:20
Wiecie, jestem jedynakiem od 20lat i pomimo tego że zapewne byłem (może jestem?) oczkiem w głowie rodziców, wszystkie zabawki, sprzęty etc przypadały tylko mi, to muszę przyznać, że wolałbym jednak mieć rodzeństwo, najlepiej starszego brata lub młodszą siostrę :) Dlaczego akurat tak?
Wiadomo doskonale że młodszy ma lepiej, starszy brat może okazać się dobrym kumplem po osiągnięciu pewnej bariery wiekowej.. Natomiast jeśli chodzi o siostrę... Lepiej młodsza niż starsza, jakoś nie wyobrażałbym sobie drugiej kobiety w rodzinie która mną dyryguje :d

Wierzcie mi, co prawda jedynak dostaje więcej ale jest samotniejszy, zazwyczaj mniej przygotowany do życia oraz jednak za wszelkie przewinienia tylko on dostaje ochrzan - wiadomo, odpowiedzialność nie dzieli się na przykładowo dwie osoby :)
Także cieszcie się z rodzeństwa, bo jeżeli dobrze to rozegracie to na pewno będziecie mogli szukać w nim oparcia w przyszłości ;)

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online