Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:56
OnLine: 35, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Saper
Dodane: 25-09-2008 21:15 - Edytowane przez by_black dnia 27-05-2011 08:42
#fanGoku - user - 0%
Witam! Kazdy z was napewno gral w ta gre..... xD Ja czasami lubie w nia pograc ale tylko kiedy juz naprawde ale to naprawde sie nudze :d
Ale ostatnio kumpel do mnie mowi ze do sapera sa kody! No to ja sobie mysle ze on mnie tu bajeruje ale pozniej sprawdzam w necie i faktycznie sa [oczy]

Uruchom grę, wpisz XYZZY i naciśnij klawisze Shift + Enter. Najeżdżaj kurosrem na pola i obserwuj lewy góry róg czy jest kropka, - jeśli jest to w tym polu jest mina. Jeśli kolor jest biały, to nie ma :)

Pewnie niektorzy z was juz o tym wiedzieli ale ja dopiero niedawno to zobaczylem...... :p
Piszcie co myslicie o tej gierce i o kodach do niej..
Pozdro aLL! [cfaniak]

Dodane: 25-09-2008 21:29
#Bociak - user - max%
Według mnie jest okej, choć niedawno dowiedziałem się jak darmowa windowsowa gierka może sprawiać frajdę. Jest to dobra strategia, rozwija myślenie i oczywiście ma wiele ukrytych sposobów grania...Oczywiście rzadko w nią grywam, a jak już to dla jaj, choć naprawdę polecam, by od czasu do czasu w nią pogrywać.
Pozdro ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-09-2008 22:12
#Korzel - user - 70%
Tak szczerze to nie lubię tej gry bo nigdy nie udało mi się jej przejść a za każdym razem jak trafiam na minę się wkur**** co powoduję, że wyłączam tą gra ale często do niej wracam i tak w koło :d :d . Z kodów raczej nie skorzystam bo nie lubię tak grać xDD. Pozdrawiam

--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.
Dodane: 26-09-2008 07:17
#Macias - user - max%
Ja tam jestem zbyt narwany, żeby grac w sapera. Nie chce nie się nad tym zastanawiać bo można się tym zdenerwować i właściwie nie gram w sapera, no ale tak każdy w życiu musiał spróbować w niego zagrać. Zasady znam i logikę tej gry łapię, nawet kiedyś udawało mi się przechodzić te duże plansze, ale nie jestem fanem tej gierki i pewnie tak zostanie. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 26-09-2008 11:24
Saper.... oj kiedys w tą gierkę nieźle się wkręciłam.... mogłam siedzieć przy niej godzinami xDDD nie wiem dlaczego... próbowałam bić rekordy i rozwiązywałam to naprawdę bardzo szybko :d :d sama też nie wiedziałam, że są kody xP dlatego nigdy z nich nie korzystałam ale tak jak tu pisz fanGoku, że wystarczy najechać kursorem na polem i wyświetli się zaraz czy jest mina czy nie to wtedy ta gra dla mnie nie ma sensu xD
Pozdrawiam ;)

Dodane: 26-09-2008 14:19
#C@rL - user - 100%
Heh... kiedyś rozmawiałem z fajenem na sb właśnie o saperze ^^ Co mogę powiedzieć o grze... jest zaje*ista ;D Na prawdę spoko gierka ^^ Sam więcej nie mogę o niej powiedzieć, gdyż nie gram w to dużo... wolę trochę inne gierki, takie jak WoW czy CS xDDD Ostatnio się dowiedziałem właśnie, że można w saperze zmieniać poziomy trudności xD Szkoda, że nie można zapisywać obecnego stanu gry ;P Podsumowując moją wypowiedź... gra jest dobra, powiedziałbym taki średniak u mnie...xD Proszę, nie mówicie mi tylko, że Tibia jest lepsza ;D

Pozdro all!!!

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 26-09-2008 15:19
#enigma - user - max%
Ja nie mam cierpliwości do takich gier, jedno kliknięcie i zaczynasz od nowa. Zagram 2/3 razy ale już przy 4 wolę wyłączyć bo zaczynam się wkurrrrzać xDD Nie lubię takich gier, w których wszystko zależy od szczęścia. Osobiście wolę jakieś gry w których umiejętności przyczyniają się do osiągniętego wyniku, typu; nba2008, czy też cs <3
Pozdro!

Dodane: 26-09-2008 18:36
#Falen - user - 60%
Ja nie mam cierpliwości do takich gier, jedno kliknięcie i zaczynasz od nowa. Zagram 2/3 razy ale już przy 4 wolę wyłączyć bo zaczynam się wkurrrrzać xDD Nie lubię takich gier, w których wszystko zależy od szczęścia.

a tam gadanie xD w saperze wszystko opiera się na dość logicznym myśleniu xD i Rzadko kiedy udaje się go przejść zdając się tylko na szczęście ;p
Grałem kiedyś w to trochę i szlo mi jako tako xD Jak popełniałem dużo błędów to się denerwowałem xD Przestałem grać bo mnie to znudziło i weszły inne gry xD
Ciągle mam lacha jak sobie przypomnę 3 klasę gimnazjum i jak z kolega przez 4 lekcje uczyliśmy takiego jednego inteligenta ze średnią ponad 5.2 grać w sapera xD Długo uczyliśmy bo nie mógł zrozumieć na czym to polega xD Po prostu nie mógł przyswoić takiego nadmiaru wiedzy xD Ale teraz się chwali że przechodzi sapera xD

Dodane: 27-09-2008 11:31 - Edytowane przez by_ikar dnia 27-09-2008 11:37
#Napojasz - user - 90%
Samer...nigdy nie byłem w niego dobry xD Nigdy nie udało mi się przejść żadnej planszy xD Nie gram też w niego często, jeżeli chodzi o gry dodane do Windowsa to najczęściej gram w PinBalla xD

Jeżeli ktoś lubi się pośmiać to polecam Ten art na nonsensopedii

Edit: poprawiłem ci link xD ikar

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 27-09-2008 11:40
#Krisu - user - 70%
Hehe... Saper to jest spoko gra xD, ale kody są jeszcze lepsze :p kody znam i nie tylko do sapera, ale do twojego Napi ulubionego PinBalla też xD. Myszką łapiesz piłkę i robisz misje xD, ale to już nie ta satysfakcja jak ktoś się jara że piłka spada i trzeba ją odbić bo skucha hehe... kody znam jeszcze do zwykłego pasjansa xD. Trzy klawisze i wygrałeś :p :p .

Pozdro All

Dodane: 05-10-2008 22:17
#magnum - user - 0%
Ziom xD... Trzebabyło mi o tym powiedzieć jak codziennie siepałem w sapera xD.... a nie teraz.... Gdy gram w tibie :p Jak moze masz kody do tibi to dawaj xD chętnie posłucham :d

Dodane: 06-10-2008 11:00
#Vens - user - 70%
@Up Tibia [skrzywiony]

@Offtopic Saper fajna gierka jeszcze nigdy jej nie przelazłem może temu że mało w nią grałem.Czasami do niej wracam jak już inne gry mnie nudzą :)

--------------------
Dodane: 06-10-2008 14:23
#Zuza - user - max%
Ja tam wolę pasjansa ;D
w sapera nie wygrałam nigdy, a ponoć to jest bardzo łatwe jak się zna zasady gry xD tłumaczył mi je nawet kolega, ale ja nigdy nie zrozumiałam ;P
ale pograć sobie lubiłam zawsze w pracy, jak mi się nudziło :d

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 06-10-2008 14:38
#Kaziu - user - 30%
Gra jest powyżej średniej xDD 6/5 xDD Syta jednym słowem xDD. Na najprostszym męczyłem się 20 min. xDD I to i tak fartem :p . A o kodach to nie słyszałem xD. Próbowałem przed chwilą, ale nie kukają xDD. Może coś źle robię [yyy] Jeszcze pomyślę nad tym xD.

Pozdro xDD

Dodane: 06-10-2008 16:00
#Falen - user - 60%
Haha widzisz KaziU nawet w grze nie potrafisz oszukiwać ;p I dobrze że ci nie wychodzi xDD Ale z drugiej strony nie rozumiem ludzi którzy ułatwiają sobie grę używając jakichś kodów.
A żeby grać w sapera na kodach to już jest przegięcie ;p Saper jest grą na takim poziomie na której nie potrzeba kodów tylko trochę błyskotliwości i logicznego myślenia gdy zrozumiesz o co biega.
No chyba że nie rozumiecie w tedy kody to co innego, ale ciągle zło xDDD Pozdro

Dodane: 12-10-2008 11:35
#Abstr@ct - user - 60%
A saper gra do której dołączany jest system operacyjny xD Ja kiedyś w to grałem i powiem wam,że byłem dobry całą planszę potrafiłem zrobić jednym,dwoma kliknięciam...(chociaż ja wolałem z kumplami w DSJ czyli deluxe sky jumping...Pamiętacie?)

Dodane: 12-10-2008 11:43
#Zinho - user - 40%
Saper super gierka. Fantastyczna grafika 3D i sztuczna inteligencja przeciwników na powlającym poziomie xD W sapera grałem kiedyś. ak byłem mały xD O kodach słyszałem,a le nigdy nie sprawdzałem czy działają... ni e działają :( Najłatwiejszy poziom przechodzę bez trudu xD Gorzej z trudniejszymi. Gierkę tą mogę wam szczerze z całego serca polecić xD

Dodane: 06-01-2009 21:33 - Edytowane przez Glamb dnia 06-01-2009 21:35
#Glamb - user - 70%
Ja tam wolę pasjansa ;D

Ja też bardzo go lubię, ale tego zwykłego, pająka nie :d (u mnie w rodzinie to brat i matka też lubią pasjansa)

Co do sapera. Nie lubię go. Kiedyś próbowałem w niego grać, ale byłem za mały i za głupi żeby wygrać xD Teraz gram w o wiele lepsze gry np. pasjans xD Co do tych kodów, nie chcą działać, ale może coś źle robię. Ogólnie saper nadaje się do gry jeśli wybitnie nie masz co robić.

Edit: Ten link od Napiego bardzo fajny xD

Dodane: 08-01-2009 13:48
#ja0lek - user - 80%
U moich znajomych ostatnio wróciła moda na sapera xD A jak podałem im te "kody" któr widze Ty wypisałeś to wpadli w szał ;P Teraz sie popisują między sobą kto ma lepszy czas xD Masakra :p

--------------------

Come back? :p
Dodane: 08-01-2009 18:24
#by_black - systemadmin - max%
Ja mam obecnie zainstalowanego super Sapera na iPhonie i normalnie masakra mój najlepszy czas to zaledwie jedna sekunda bo kliknąłem nie raz w jedno pole i odsłoniły się wszystkie i to bez kodów xD Zresztą tam nie ma jak wpisać kodów xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online