Dodane: 22-08-2009 05:20
Według mnie to on zwiększył tylko moc i wiatr lub cos podnioslo fryza ale tak wyglada super osobicie sadze ze fajniej wyglada tak niz normal

Dodane: 24-08-2009 01:35
Dla mnie to zwykle zwiekszenie zakresu mocy aby moc pokonac tych kilku smrodów od Frezera . To ze stoja mu wlosy to 3 minutowy blad lub moze zwiekszyl swoja moc do tego stopnia ze zostaly ku gorze . Nic dodac nic ując ...
--------------------
' FUCK !
" You Talking To Me ? "
DB Polska : One 4 All , All 4 One !

Dodane: 29-09-2009 11:50
#Usunięty -

-
niieeeeeee wydaje mi się że goku nie chcial pokazywac dla paolokuhana ssj orzecierz zachował to na wielki finał a co do fssj to to nie jest bo ma inną aure fssj

Dodane: 29-09-2009 22:44
by_black napisał/a:Warto czytać na stronach powiązanych z Akirą, i jego książką, którą wydał by opisać nie znane nikomu do tej pory szczegóły

Aha od razu powiem takie strony ciężko jest znaleźć w google.pl bo Japończycy tworzą swoje strony głównie we flashu
Wiesz może czy takiego typu książkę można dostać w języku polskim albo chociaż angielskim? Czy w ogóle można takową dostać?

Dodane: 03-10-2009 13:31
a moim zdaniem fssj to pomyłka na którą nie trzeba patrzyć bo to przecież kinówka-dodatek nic specjalnego
pozdro
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.