Dodane: 18-09-2008 16:36 -

Dodane: 18-09-2008 16:38
Moim zdanie nie jest to zdecydowanie wejście na FSSJ możesz sobie przeczytać jeszcze raz o jego poziomie i zobaczyć jak FSSJ wyglądał podczas wali ze slugiem. Pozdro

Dodane: 18-09-2008 16:40
No wiem że inaczej wyglądał i Goku musiał być wkurzony żeby na niego wejść, ale w takim razie co to jest?

Dodane: 18-09-2008 16:46
To że był FSSJ jest uznane nawet przez samego Akirę jako poziom, lecz nie jest to poziom typowy lecz stworzony specjalnie dla potrzeb tego filmu kinowego, bo inaczej nie mogli by tego ukazać jak SSJ, skoro ten moment był przeznaczony tylko dla walki z Freezerem

To co masz na screenie to też prawdopodobnie może być ten poziom bo on zwiększa dość sporo moc użytkownika tego poziomu, ale nie musi się transformować
--------------------

Dodane: 18-09-2008 16:55 -
No dzięki za odpowiedź, rozjaśniłeś mi już punkt widzenia
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
. A tak poza tym to nie miałbym gdzie indziej zapytać.

Dodane: 18-09-2008 17:00
Niema sprawy

Poza tym chciałem jeszcze dodać że to na screenach to może być tylko jeszcze wskrzeszenie swojej mocy, a wojownicy miewali rożne aury
--------------------

Dodane: 18-09-2008 17:11
Dodam tak w roli ścisłości, że FSSJ ma czerwoną aurę.

Dodane: 18-09-2008 17:15
zgadzam sie
FSSJ różni sie od SSJ tym iz na FSSJ włosy są czarne i zanikają powieki ;p
Pozdrawiam
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 18-09-2008 17:22
O sry ja cały czas mylę technikę Kaito z FSSJ.

Dodane: 18-09-2008 17:26
A dla mnie na w tym odc on tylko zapodajer sobie power upa Fssj było w movie 5 widac różnice na skórze itd.Tak jak powiedziałem zwykły power upek bo na takich szczypków nie ma co ssj zapodawac

,ale jak kto muyśli

Dodane: 18-09-2008 17:57
Mattiz303 napisał/a:
zgadzam sie
FSSJ różni sie od SSJ tym iz na FSSJ włosy są czarne i zanikają powieki ;p
Pozdrawiam
Źrenice nie powieki xD
Makym napisał/a:A dla mnie na w tym odc on tylko zapodajer sobie power upa Fssj było w movie 5 widac różnice na skórze itd.Tak jak powiedziałem zwykły power upek bo na takich szczypków nie ma co ssj zapodawac

,ale jak kto muyśli
Warto czytać na stronach powiązanych z Akirą, i jego książką, którą wydał by opisać nie znane nikomu do tej pory szczegóły

Aha od razu powiem takie strony ciężko jest znaleźć w google.pl bo Japończycy tworzą swoje strony głównie we flashu

Tak więc jest to poziom, tak samo jak Mystic ciekawe skąd by się to wzięło? Nie ma nic z SSJ ale uznane zostało za poziom, co jeszcze, a FSSJ pojawia się w kinówce 4 ze Slugiem.
--------------------

Dodane: 18-09-2008 18:23
by_black napisał/a:
Źrenice nie powieki xD
Oj tam kazdy moze sie pomylić xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 18-09-2008 20:05
Może Akirze zabrakło żółtej kredki?Jakoś musiał sobie poradzić co nie
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 18-09-2008 20:09
Ser3k napisał/a:Może Akirze zabrakło żółtej kredki?Jakoś musiał sobie poradzić co nie
Koleś ty masz hasła xD. Nic mu nie zabrakło. Po prostu tak jak powiedzieli wszyscy to jest to zwiększenie swojej mocy ale nie pokazywanie SSJ. i nie jest to FSSJ.
Pozdro

Dodane: 20-09-2008 16:10
Ja sądzę że to jednak jest FSSJ, bo złotą aurę widziałem tylko w formach SSJ, a tu jest złota aura, uniesione włosy i najprawdopodobniej wzrost mocy ;P. A jeżeli chodzi o różnice między tą formą, a formą FSSJ z kinówki to trzeba pamiętać że kinówki często odbiegają od rzeczywistości mangi i animy, a poza tym wojownicy często inaczej transformują się w kolejne formy niż robili to za pierwszym razem

Dodane: 20-09-2008 17:27
Po obrazkach,które tu zapodałeś wnioskuję że nie jest to FSSJ.Aura nie jest zbt wyraźna ale to nie ma nic do rzeczy.Podczas gdy sayanin jest na FSSJ jego włosy robią się bardzo "poszarpane",aura ma bardzo intensywny żółty kolor,i zanikają powieki xD,nie zanikają źrenice xD.A na obrazkach które dałeś widać że goku tak nie wygląda.Według mnie nie jest to poziom FSSJ,pewnie goku zwiększył swoją moc...

Dodane: 27-09-2008 22:10
według mnie FSSJ to to nie jest, z jednego powodu w FSSJ zanikają źrenice, a na załączonym powyżej obrazku źrenice są widoczne

Dodane: 27-09-2008 22:43
Ty kolo nie jestem specem od dragon ball tak jak na mnie mówił pewien kumpel,ale mniejsza z tym. Wydaje mi się że tak oglądałem ten odcinek jakis rok temu i terz się zastanawiałem pytałem tu i tam i wkońcu dowiedziałem sie że to jest poziom FSSJ

Dodane: 13-12-2008 08:55
Nie nie koledzy, to nie jest FSSJ. Gdyby poziom mocy określano FSSJ, bo ma złotą aurę i włosy podnoszą się do góry, to nie tylko Goku osiągnął ten poziom, ale Gohan też. Było to w Dragon Ball Z Movie 09 “Najeźdzcy z kosmosu”, gdzie Zangya wycelował w Gohana metalowy ostrosłup, a Gohan podniósł poziom mocy, włosy dalej czarne, a aura złota. Ostrosłup ten oczywiście nie przebił się przez jego aure.

Dodane: 13-12-2008 12:45
Wydaje mi się, że to był FSSJ. Co z tego, że w opisie jest napisane, że zanikają źrenice? Na poziome USSJ2 również i nawet Tronkowi zanikły lecz jedynie na czas zwiększania mocy, później miał normalne. Dziękuję & pozdrawiam
--------------------
Nie oglądaj się za siebie, nie wychylaj się do przodu...Żyj chwilą...
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.