Dodane: 23-08-2008 12:44 -
Hej. Zakładam ten temat abyście mogli wypowiedzieć sie na temat anime Król Szamanów. Co o tym sądzicie? jaka postać najbardziej Wam sie podobała ?, może jaka walka i duchy. Czekam na wasze wypowiedzi jeśli temat się rozwinie to i ja sie wypowiem.
Pozdro All.

Dodane: 23-08-2008 13:12
nawet calkiem przyjemnie sie ogladalo to anime
pomysl fajny
ale
za duzo bylo tam gadania i rozwlekania fabuly a za malo samych walk byly one krotkie i pozbawione takiego dynamizmu takiego jak maja te w DBZ
co do postaci najbardziej lubilem anne ze jej charakterek
a co do walka wszystkie byly takie sobie...

Dodane: 23-08-2008 15:12
fajne anime ciekawa fabula i sporo humoru
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
ale za malo bylo ciekawych postaci i zbyt rozciagnieta fabula

DB dla mnie jest ciekawsze i bardziej wciagajace

Dodane: 23-08-2008 20:19
Mi podobał sie Król Szamanów dobrze dopasowana muzyka techniki walki. Moją najlepszą postacią jest Yoh a duch oczywiście Amidamaru. Moim zdaniem najleprza walka to była Yoh i Zic (bracia). Ogółem anime spoko mi się podobało.
Pozdro All.

Dodane: 23-08-2008 20:43
Mi te anime podobało się tak samo jak DB. Dużo humoru i ciekawa fabuła. Ulubiona postać? Hmm... Może Morty? xD nie był szamanem, ale umiał osiągnąć formę ducha. Podobała mi się walka Yoh vs. Lenny w 1. rundzie turnieju. POzdro ^^
--------------------

Dodane: 03-09-2008 19:22
#Usunięty -

-
Mi też podobał się Król Szamanów. Fajne postacie i super walki. Moją ulubioną postacią to oczywiście Len
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
i jego duch Bason. A najlepsza walka to ta pod koniec serii czyli Yoh vs Zeke.
Ale i tak bardziej wolę DB
Pozdro

Dodane: 03-09-2008 21:13
Mi również podoba się te anime.Są w niej ciekawe postacie i ogólnie mi się podoba.Nie mam ulubionej postaci wszystkie w jakimś stopniu wyróżniają się od siebie.W anime podobają mi się najbardziej efektowne walki.
Pozdro
--------------------

Dodane: 04-09-2008 21:58
Szczerze mówiąc to zacząłem oglądać je nie dawno na Jetix bo dziewczyna mnie zaciekawiła tym anime xD Co do kreski nie zbyt mi się podoba, lecz fabuła hmm.. Jest ciekawa motyw z shamanami, no i na końcu wychodzi że Yoh ma brata xD Dobre, dobre.. xD
--------------------

Dodane: 04-09-2008 23:05
Całkiem spoko anime. Zacząłem je oglądać dosyć dawno, bo chyba dwa lata temu xD Może kreska nie jest porywająca, ale treść jest już lepsza. Już nie pamiętam o co dokładnie tam chodziło, ale wiem, że bardzo miło oglądało mi się "shaman king'a".
Pozdro
--------------------

Dodane: 05-09-2008 09:47
Jak to o co chodziło? ;p Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę i sex xD Tak na poważnie to Yoh chciał zostać królem szamanów jak sam tytuł mówi ;p Ale ponad wszystko wolał się stać RockManem xD
--------------------

Dodane: 09-09-2008 20:03
No to tak oglądałem chyba wszystkie odcinki w miarę mi się podobało xD na początku nawet czekałem na odcinki po 22 wieczorem xD ale później trochę odpuściłem ;p Powiem szczerze że po obejrzeniu tego pierwszy raz (całość) nie ciągnie mnie do powtórek tak jak jest to z wieloma innymi anime xD może i jest dobre ale tylko na krótką metę (na raz ;p) xD Co by nie mówić pełno jest anime z ciekawą fabułą xD te się do nich zalicza ale czegoś tam mu brakuje ;p

Dodane: 09-09-2008 20:18
Ho ho, to anime było moim najlepszym, dopóki nie oglądnąłem Naruto, a następnie DragonBall...
Shaman King ma coś w sobie...
Odcinki oglądam na Jetix kiedy mi się trafi, choć oglądałem całą serię pare razy, nie nudzi mi się to w porówaniu np. Naruto...
Moją ulubioną postacią jest Yoh i Hao, a ulubionymi duchami Amidamaru i Tokagero. Ulubiona walka... Chyba Yoh i Hao w końcowych odcinkach;]
To chyba na tyle...
Pozdrawiam
--------------------

Dodane: 09-09-2008 20:51
Mi to animę się podobało ale osobiści wolę DB i Naruto. Można było się w tym animę trochę pośmiać. Tak jak już wspomniano za mało było walk i za dużo gadali ale obejrzeć zawsze warto XD

Dodane: 16-09-2008 18:31
Zajefajne anime ,pełne humoru.
Moją ulubioną postacią jest Len wraz ze swym duchem Basonem.

Dodane: 17-09-2008 10:53
Anime nawet, nawet... pamiętam jak jeszcze z 2 lata temu to oglądałam na Polsacie i się strasznie jarałem xD Nawet dubbing mi się podobał ale pewnie dlatego, że nie usłyszałem po japanie xD Dużo humoru i dosyć ciekawa akcja to cechy Shamana. Co do postaci... a w ogóle jakie tam były? aha już wiem xD spoko był Rio i Morthy, nie wiem dlaczego ale tak jakoś ich zapamiętałem xD Obecnie, czasami uda mi się obejrzec odcinek ale najczęściej o 20.40 jest czas na M jak Miłośc xD Ogólnie anime fajne, miło się je ogląda ^^ A tak w ogóle nie wie ktoś skąd można je pobrać w japanie? Pozdro

Dodane: 14-10-2008 11:34
Obejrzałem kilka odcinków(chyba na jetixie)Podobały mi się walki,te wielkie duchy wojowników,to mi się podobało...W sumie za dużo nie powiem.Ulubiony bohater?Nie pamiętam xD ale to ten główny bohater i jego duch...Ogólnie podobało mi się i czasem sporadycznie obejrzę jeszcze...

Dodane: 20-10-2008 00:35
ja tylko oglądałem na jetix nawet ciekawe
Wciągnąłem się i obejrzałem wszystkie odcinki a polubiłem 2 postacie 1 Mortiego bo jak była walka z Zikiem to on wszystkich opanował wbijając w ziemie duchy Szikigami czy jakoś tak ;P a 2 to Laiserg i ten atak bigbena był dobry

Dodane: 12-11-2008 19:47
Anime fajne. Nawet na jetixie się dało oglądać. Najlepszy jest ten, no... Princess Hao! xD Może czytał ktoś mangę? Też świetna. Nie mogę powiedzieć, czy jest kontynuacją anime, ob takowego nie obejrzałem całego. Chciałem sobie serię uncut ściągnąć, ale jakoś czasu brakowało i Code Geass wolałem po wielu przemyśleniach. Chociaż, 64 odcinki + dwie-trzy ovki i film to trochę za mało jak na 285 odcinków mangi. Polecam, chociaż nie jest to jakiś majstersztyk pod względem kreski, czy fabuły.
pozdro

Dodane: 12-11-2008 20:00
Dobre anime 64 odcinki ale warto je obejrzeć. Fajne walki, motyw z duchami ;P Kreska mi się podoba fajna jest. SK wygląda troche jak taka bajka dla dzieci, sam miałem takie wrażenie jak pierwszy raz oglądałem ale zmieniłem zdanie po kilku minutach. Wciąga strasznie i ciekawi;P Polecam

Dodane: 13-11-2008 16:57
Wiesz co Ace wiele anime które wyglądają na bajeczki dla dzieci okazuje sie dość ciekawe i pełne humoru xD Dla przykładu dla mnie początkowe sceny pierwszego odcinka One Piece też zalatywały na bajkę ale anime świetne ;p Co do SK to również posiada dość ciekawą nutkę humoru i zabawy bo zdarzyło mi się parę razy uśmiechnąć oglądając to anime ;p
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.