Dodane: 18-03-2011 21:21
Czytając wątek widze że nie chcecie pierwszej serii FMA tłumaczyć i racja. Mogłaby jednak zawitać na tej stornie wersja z lektorem ktora jest bardzo trudno dostępna a z chęcia bym ja obejrzał

Zero roboty poza odnalezieniem i uploadem

Głosuje jeszce raz za FMA z lektorem PL

Dodane: 18-03-2011 21:57
Ja jestem za odświeżoną wersją Soul Eater. Chętnie obejrzałbym ją sobie w oczekiwaniu na drugą serię, ale niestety nie ma jej nigdzie online. Tak więc moi mili, możecie być pierwsi ^^
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 21-03-2011 15:19 -
Według mnie jeżeli chodzi o stronkę, najlepsze będą tytuły które nie posiadają konkurencyjne strony
warto skupić się na czymś dobrym, co niema napisów, lub są ich braki.
Mogę z miejsca zaproponować Supernatural: The Animation. Jak widać jest paru zainteresowanych tym tytułem na stronie (a to grono może się powiększyć), a nigdzie indziej go nie ma.

To nie będzie tasiemiec (standardowo 22 epki).
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-03-2011 17:49
Ja bym chciał też filmy kinowe z Naruto z hardsubami. A będzie upowane dalej Code Geass ? Bo fajne anime to jest.

Dodane: 25-03-2011 19:57
Supernatural :The Animation - Jak człowiek ogląda sześć sezonów serialu to z wielką chęcią sprawdzi jak pomysł prezentuje se w wersji Anime.
A może Chobits ...

Dodane: 04-04-2011 09:41
Kochani, jako że nasza grupa postanowiła tłumaczyć "Ao no Exorcist" i "Toriko" zdecydowaliśmy się na ten czas zamknąć temat, póki co chcemy skupić się na tych dwóch tytułach i na naszym kochanym "Naruto".
Lecz żeby nie było wam smutno, wybierzemy kilka tytułów, które chcielibyście zobaczyć w naszej strefie plików i wrzucimy
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.