Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:53
OnLine: 30, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Rysunki
Temat: Rysunki: fanGoku
Dodane: 12-08-2008 20:32
#kaffi - user - 10%
bardzo ładnie rysujesz. widać, że sie do tego przykładasz. ja też rysuje i wiem jak bardzo trudno jest narysować niektóre elementy. a szczególnie dobrać odcienie ołówka, gdzie ciemniej, gdzie jaśniej. jak sie to potrafi to wychodzą na prawdę ładne rysunki.
bardzo mi się podoba Goku SSJ3. super ci to wyszło ;)
ale inne rysunki też są bardzo ładne. ;D
rysuj dalej, na pewno prace będą godne uwagi. no i wiadomo, że nie wszyscy lubią pokazywać swoje prace, a warto ! :p

Dodane: 12-08-2008 21:25
#MattiTeo - user - 80%
Najlepsze moim zdaniem są 2 pierwsze prace, oceniłbym je 8/10. Ta praca z Goku SSJ3 7/10 a SSJ4 która jest najsłabsza z 4,5/10. Jeszcze potrenuj a będziesz w tym bardzo dobry, ja nie chwaląc się też nieźle rysuje xD Pozdro

Dodane: 12-08-2008 21:34
#DBmaniak - user - 20%
Naprawdę bardzo piękne rysunki szczególnie gohan ssj2 i goku ssj3 ;) .

Dodane: 12-08-2008 21:52
#Kaja - user - 10%
Najlepszy trzeci rysunek wydaje mi się, że najbardziej do niego się przyłożyłeś spośród tych czterech prac. Co do reszty to dwie pierwsze prace ładnie wykonane, choć troszkę można by popracować nad sylwetką gohana :p zaś ostatnia praca najgorsza, strasznie zniekształciłeś twarz goku. Ogólnie mówiąc ładnie rysujesz tylko troszeczkę więcej zaangażowania i będzie idealnie :)

--------------------
Dodane: 13-08-2008 11:11
#by_black - systemadmin - max%
Prace nie najgorsze :] Ale nie wiem czy wiesz na forum nie wystawiamy takich rzeczy od tego na stronie jest galeria :] zgłaszasz się do administracji z prośbą o założenie twojego katalogu, a my spełniamy w wolnym czasie to prośby :]

--------------------
Dodane: 14-08-2008 16:34
#Kratos - user - 40%
Hmm... No pracę nie najgorsze muszę przyznać :]. Dwie prace mi się podobały reszta nie. Pierwsza, która mi się podobała to praca nr. 3 idealnie zrobiona moim zdaniem. Druga praca to praca nr. 2 nie ma swoich minusów ani plusów, ale na swój sposób ładna. Te dwie to praca nr. 1 i 4, tak jak mówiła Kaja popracuj nad twarzą Goku i sylwetką Gohana.

Dodane: 14-08-2008 16:49
#C@rL - user - 100%
Prace powiem tak... nie świetne, ale ładne... ja sam myślę, że narysowałbym ładniejsze... Jest za dużo nie dopracowanych elementów... Ale widać, że już coś umiesz-jest dobrze... ale do ideału, jak wcześniej pisałem dużo ci brakuje, jak wg. mnie za dużo... Cóż takie już jest życie artysty, talent trzeba szlifować ^^ Najlepsza jak wg. mnie 3 praca... dałbym jej 6/10 pkt... pozostałe oceniam na 4/10 xD

Pozdro all!!

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 22-11-2008 18:07
Bardzo super prace....Najlepszy numer 3 ale wszystkie są naprawde super....Pozdrawiam ;)

Dodane: 25-03-2009 21:21
#alczyk27 - user - 20%
Mnie się podoba rys. nr 2 i 3.2 i 4 ci trochę nie wyszedl,ale i tak fajne.Inni mają trochę rację musisz popracować nad gohanem.

Dodane: 26-03-2009 19:19
#enigma - user - max%
Zdecydowanie najlepszym rysunkiem jest rysunek trzeci, widać że pomimo wielu szczegółów dałeś radę i bardzo ładnie Ci wyszedł. Zaraz po nim, najbardziej podoba mi się rysunek drugi, ładnie narysowany, chociaż jest jeszcze parę niedociągnięć. Pozostałe prace już niższy poziom. Bardziej się przyłóż i popracuj nad szczegółami.

Dodane: 26-03-2009 19:41
#Bogini - user - 60%
prace średnie. ogólnie nawet nawet, ale zawsze coś gdzieś popsułeś. w pracy gdzie jest goku bodajże 2 praca gdybyś zmienił tą jedną kreskę przy twarzy to byłaby świetna. tyle.

Dobra rada: przywiązuj większa wagę do szczegółów. :) [szeroki] ;)

Dodane: 31-03-2009 14:56
#Napojasz - user - 90%
Wszystko byłoby ok tylko te twarze, to one zaniżają ocenę prac która mogłaby być dość wysoka. Goku SSJ3 prezentuje się chyba najlepiej, czekam na kolejne prace.

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online