Dodane: 02-11-2011 17:12
Tak dla zainteresowanych, parę minut temu wyszedł w końcu oficjalny trailer GTA V
http://www.youtub...kkoHAzjnUs osobiście jestem mega podniecony i nie mogę usiedzieć spokojnie^^
--------------------

Dodane: 03-11-2011 07:47
blade81 napisał/a:Tak dla zainteresowanych, parę minut temu wyszedł w końcu oficjalny trailer GTA V
http://www.youtub...kkoHAzjnUs osobiście jestem mega podniecony i nie mogę usiedzieć spokojnie^^
Ja tam grałem tylko w GTA Vice City xD. Ale myśle że jak znajde czas to zagram i w tą część.

Dodane: 03-11-2011 16:14
Seria bardzo kultowa, ogromne ilości godzin przegrane w każdą serie GTA. Ostatnia część mi się spodobała, dobrze się grało. No i teraz czekamy na GTA V. Mam tylko nadzieje że będzie bardziej dopracowana niż IV.

Dodane: 03-11-2011 17:03
No no no, a pomyśleć że dopiero co rozmawiałem z kolegą o tym kiedy w końcu będą jakieś oficjalne wieści o GTA 5

Zaraz wyślę mu na gadu ten link. Jakiś wielkich rewolucji nie widzę i przyznam od razu że nie chciałbym by akcja miała cokolwiek wspólnego z Los Santos, gta: sa przeszedłem 4 razy, w tym 2 razy prawie na sto procent (nie chciało mi się bawić w specjalne skoki, kotwice etc.) więc jak słyszę gdzieś nazwę LS czy Las Venturas to mi się rzygać chce jak myślę o tych kwadratowych postaciach xD Może przesadzam no ale cóż.
Może się dowiemy co z CJ się stało, na bank będzie jakiś odnośnik do wydarzeń/bohaterów poprzednich części bo zawsze tak było. No i zobaczymy jak się zmieniło Los Santos.
Przeszedłem trójkę, Vice City po łebkach, SA jak już pisałem, czwóreczka i dodatki do niej obcykane jak ta lala, czas na V. Ołłł jeee

Dodane: 27-11-2011 11:18
Jak na razie IV wymiata
W jedynkę nie grałem, w dwójkę tak okazyjne u kolegi, III przeszedłem tak po łebkach, w Vice City trochę się godzin przegrało ale do 100% ani razu nie dociągnąłem, San Andreas to znam na pamięć, 4 razy do 100%, 3 razy na kodach i raz bez użycia ani jednego czita, no i raz tak po łebkach przeszedłem. W IV niby tak dużo aż nie grałem bo przeszedłem tylko raz do 90% i jakoś mi się odechciało, aktualnie przechodzę dodatki ale wolno mi to idzie, nie mam czasu, a jak go mam to jakoś brak ochoty na granie

Ale chociaż nie grałem w to tak jak w San Andreas to uważam je za najlepszą część, chociaż muszę przyznać, ze brakowało mi tych otwartych przestrzeni z SA
Zobaczymy jak V wypadnie, ale z trailera widzę takie jakby połączenie IV i SA
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 27-11-2011 11:44
Hmm, osobiście grałem w GTA 2, Vice City i San Andreas. Jakoś nigdy nie pociągało mnie wykonywanie misji. Włączałem i rozbijałem się samochodem po ludziach, żeby mnie policja goniła, a z kuzynami graliśmy tak, żeby jak najdłużej uciekać przed glinami. Dlatego najbardziej podobała mi się część San Andreas, w inne nie grałem, więc co tu ocenić ^^.

Dodane: 27-11-2011 14:48 -
Raz może grałem w GTA "na poważnie", a pozostałymi razy bawiłem się w kotka i myszkę z glinami i testowałem kody.

Także nie mam pokaźnego info o tej serii, lecz również czekam na piątkę. Trailer przyzwoity.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.