Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:00
OnLine: 39, statystyki
index > Hydepark
Temat: Wasze życiowe osiągnięcie...
Dodane: 05-07-2009 12:10
#Galaxey - user - 30%
Ważnych nie mam, ale w klasach 4-6 co roku miałem pasek (minimalnie, a teraz nie mam przez lenistwo, lepiej na przerwie przed sprawdzianem i nie tylko wyluzować na dworze niż wkuwać). W podstawówce wszystkie konkursy matematyczne szkolne wygrywałem, a na międzyszkolnych było tak sobie. W 5 klasie mimo słabego składu wygraliśmy "złote piątki" w szkole ([skromny] broniłem wszystko). W 6 klasie na zawodach powiatowych w ręczną strzeliłem bramkę z bramki (podawałem do kolegi, ale nie trafiłem) - Zajęliśmy 3 miejsce (przegraliśmy 2 miejsce z inną szkołą chyba 1 bramką :( ). W tym roku byłem jako jedyny nie z trzeciej klasy na zawodach w ręcznej, zajęliśmy 3 miejsce w powiecie (przegraliśmy tym razem chyba 3 bramkami). W pierwszej klasie i drugim półroczu 2 klasy byłem przewodniczącym klasy. (nie mówię że klasa i pani wychowawczyni była zadowolona :d - jedyny pożytek ze mnie był taki, że za wszystkie skargi na klasę ja musiałem się tłumaczyć :| ). No i ostatnio wygrałem szkolny konkurs wiedzy o św. Pawle, ale na dekanalny już nie poszedłem bo akurat mieliśmy wycieczkę klasową do Poznania. A konkursem, zawodami rangi krajowej, światowej nie mogę się poszczycić :| .

--------------------

Piszcie na maila galaxey7@gmail.com
---------------

Rozsądek posiadł, kto w słowach oszczędny,
kto spokojnego ducha - roztropny.
I głupi, gdy milczy, wydaje się mądrym,
kto wargi zamyka - bezpieczny.
(Prz 17, 27-28)
Dodane: 17-03-2010 12:47
#JCD - user - max%
Mam aktualnie 200 tematów na tym forum :d Wiem, nie jest to jakieś arcy znaczące osiągniecie ale i tak się cieszę :)

--------------------

Dodane: 17-03-2010 14:56
#by_ikar - systemadmin - max%
Może się to wydawać śmieszne, głupie i dziwne, ale moim jednym z większych osiągnięć jest właśnie ta strona. Razem z blackiem uznaliśmy że ta strona to jest, jedna z niewielu rzeczy w naszym życiu która nam aż tak dobrze wyszła. Ktoś może to przeczytać i pomyśleć że to jest niewiele, jednak wiedza i doświadczenie jakie musieliśmy zdobyć jest nie porównywalna. Jest nas tutaj nie wielu a mimo to sobie bardzo dobrze radzimy, wkładamy w nasze hobby wiele poświęcenia i uwagi. Efekty są widoczne i ktoś kto kiedy kolwiek próbował założyć swoją stronę, będzie nas rozumieć :)

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 17-03-2010 16:14
#enigma - user - max%
No ikar jeśli chodzi o stronę, to trzeba przyznać, bardzo dobrze wam wyszła. Nie wiem jak tam black, ale wiem, że Ty to od cholery musisz się w tym babrać i na prawdę podziwiam za cierpliwość i poświęcenie. Ja nie mam raczej znaczących osiągnięć, kilka e-sportowych osiągnięć jest, a tak to kilka turniejów w kosza, w nogę, w siatkę, no i w kosza jeździliśmy już po Polsce taki poziom był, fajnie było, ale się skończyło. :p

--------------------
Dodane: 17-03-2010 16:26
#nitek - user - 0%
Coz ja trenowalem baseball, zdobylem 3 zlote medale z mistrzostw wojewodztwa i jeden zloty na mistrzostwach polski(z moim klubem). Zdobylem, takze 1 srebrny i 1 brazowy medal mistrzostw europy (z kadra). Jesli chodzi o nauke.... w klasach 4-6 mialem srednia powyzej 5.0, ale zachowanie nieodpowiednie i paska nie bylo ;( W konkursie matematycznym "kangur" znalazlem sie w top 1000 najlepszych ze swiata. Mialem takze zaszczyt wystepowac na zawodach powiatowych w pilce recznej, siatkowce i koszykowce... w recznej bylo zloto, siatkowce 4 miejsce ;/, a koszykowce braz. A i najbardziej ciesze sie z tego, iz zdobylem 36/40 pkt na tescie kompetencji(po szostej klasie)

Dodane: 17-03-2010 19:29
#Pepe - user - max%
Rekordu guinessa nie pobiłem,szczepionki na wirus nie odkryłem,człowieka nie uratowałem więc wieje nudą. Nic ciekawego czym można by było się pochwalić nie osiągnąłem. Każdy nawet najmniejszy sukces traktuję jak życiowe osiągnięcie :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 01-06-2010 17:56
#Zuza - user - max%
Do listy moich życiowych osiągnięć muszę dodać.. mojego chłopaka. Mówcie co chcecie, ale ja uważam, że jest on najpiękniejszym co mi się w do tej pory w życiu przytrafiło. ;) A propo piątki z matematyki którą chwaliłam się rok temu - teraz mam zagrożenie xD

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 01-06-2010 20:17
#olek_mi - user - max%
Do listy moich życiowych osiągnięć muszę dodać.. mojego chłopaka. Mówcie co chcecie, ale ja uważam, że jest on najpiękniejszym co mi się w do tej pory w życiu przytrafiło. A propo piątki z matematyki którą chwaliłam się rok temu - teraz mam zagrożenie xD

Żebyś tylko potem nie żałowała tych słów jak Cię skrzywdzi :| . Według mnie najważniejsze w życiu jest to, żeby nigdy nie spocząć na laurach. Po osiągnięciu jednego celu, należy sobie wyznaczyć następny. Dzięki temu ciągle mamy jakąś motywację i robimy postępy.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 01-06-2010 20:30
#Zuza - user - max%
Wiesz Olek, właśnie w tym sęk, że OSOBIŚCIE nie znam drugiego z takim podejściem.. Nie będę tutaj tłumaczyć, bo wiadomo, że mi powiecie, że się zakochałam i wyolbrzymiam i tak dalej xD I rozumiem to, bo ja też póki nie zobaczę to nie wierzę :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 01-06-2010 20:45
#kordos - user - max%
Pepe napisał/a:
Rekordu guinessa nie pobiłem,szczepionki na wirus nie odkryłem,człowieka nie uratowałem więc wieje nudą. Nic ciekawego czym można by było się pochwalić nie osiągnąłem.

Tak samo. Nie mam jakiś znaczących osiągnięć, niczego wyjątkowego nie zrobiłem w niczym nie czuję się spełniony czy dobry w czymś na tyle, by mówić, że coś osiągnąłem... ale ciągle się rozwijam i jest coś z czego się cieszę, co mi się przytrafiło, ale nie pochwale się wam, bo to tajemnica. xD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online