Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:52
OnLine: 32, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Earth's Special Forces
Dodane: 05-12-2008 13:17 - Edytowane przez naruto401 dnia 05-12-2008 13:17
Jak sie lata na fali uderzeniowej takiej jak kamehame???

Dodane: 05-12-2008 16:07 - Edytowane przez Fifi62PL dnia 05-12-2008 16:07
#Fifi62PL - user - 0%
jak wypuszczasz to nie możesz jak robi się tak.Poprosić na B smoka i wybierasz cyfry od 1-7
masz potara chyba

Dodane: 05-12-2008 16:20
#Krisu - user - 70%
1. Fajnie mu wytłumaczyłeś a jak nie wiesz to nie pisz bez sensu. Jak puścisz kamehameha i uderzy ona w ziemię, to wciskasz SPACJĘ i trzymasz to twoja postać leci w przeciwnym kierunku, czyli do tyłu. 2. Smoka przywołujesz jak zbierzesz wszystkie kryształowe kule i układasz je w jednym miejscu, wciskasz B i wtedy robi się ciemno i pojawia się smok. Podchodzisz do kul i znów wciskasz B wtedy masz takie okienko zboku :

1. Siła (KI)
2. Nie wiem ??
3. Też jeszcze nie wiem ^^
4. Masz nieskończone KI, ale na jakiś czas
5. Uleczanie
6.Daje nam kolczyki potara

Jak będziesz miał kolczyki to wybierasz je w umiejętnościach chyba na 8 lub 0
i prawym przyciskiem myszki klikasz to ładuje ci się pasek i pokazana jest fuzja. To tyle.

Pozdro All

Dodane: 05-12-2008 19:39
#Wargor - user - 20%
A jak zrobić Gotenksa??

--------------------
Dodane: 05-12-2008 20:49
#Krisu - user - 70%
Koleś zrobić, to ty se możesz dziecko...powiem Ci, że nie chcę ciągle spamować w tym temacie, ale widać, że szukasz byle jakiego zapytania, żeby posta nabić. Po pierwsze te twoje pytania to są podstawy...Oglądałeś całe DB ? Jak tak to wiesz, że Gotenks powstał w wyniku fuzji Gotena i Tronka. Goten i Tronk jest w Big Packu i nie próbowałem, robić fuzji, ale jest też osobny Gotenks. Tak więc To tyle.

Pozdro All

Dodane: 05-12-2008 21:36
#Wargor - user - 20%
Tak wiem ze trzeba zrobić fuzje ale jak?? Bo gotenksa jak chce wybrać to nie moge :(

--------------------
Dodane: 06-12-2008 13:37
#Usunięty - user - 10%
wybierasz gotena lub trouksa i musisz uzbieraż 5mln KI na normalnym poziomie potem wybierasz z akatów (rysunek z fuzją) a potem musisz naciskać strzałki które ci się pojawią na monitorze.... ;) Na początku jest to trudne ale teraz udaje mi się średnio za drugim razem :d

Dodane: 13-12-2008 19:46
#arek25 - user - 10%
Chłopaki, znacie jakieś fajne, polskie serwery? A może by tak założyć własnu i turniej :) Sorki, jak powiedziałem to co już było, ale jestem nowy i nie śledzę tematu.

Dodane: 14-12-2008 12:12
#Wargor - user - 20%
Jak zrobic bardockiem takie cudo: http://www.youtub...X8mFAb0E98

--------------------
Dodane: 15-12-2008 21:37
Chciałbym pograć sobie w ESF ale nie mam Half Life'a. Może ktoś poda mi link skąd można go pobrać? Gdy ja szukałem nic na necie nie znalazłem

Dodane: 15-12-2008 21:51
#Wargor - user - 20%
Do ESF nie potrzeba half - life tylko Counter Strike 1.6 Non steam z patchem
Jak bede miał czas to dam ci linki

--------------------
Dodane: 15-12-2008 22:10
Ok Dzięki! Czekam

Dodane: 16-12-2008 08:56
#arek25 - user - 10%
Wiecie jak grać przez Hamachi? Ktoś by chciał zagrać?

Dodane: 16-12-2008 16:25 - Edytowane przez Wargor dnia 16-12-2008 18:04
#Wargor - user - 20%
arek25 napisał/a:
Wiecie jak grać przez Hamachi?

Po pierwsze musisz mieć z kolegą do gry włączone hamachi. on (albo ty)
robi sieć z hasłem. Te co zrobił sieć daje nazwe i hasło drugiemu. Drugi
wybiera opcje dołącz do sieci wpisuje dane włancza gre, jeden robi serva
drugi sie dołącza (powinnien sie wyświetlić server w zakładce LAN)
i gra =]

--------------------
Dodane: 16-12-2008 18:24
#arek25 - user - 10%
Thx, za wyczerpującą odpowiedź. Jeśli chodzi o Hamachi, to wiem jak działa, tylko nie wyświetla się serwer na LAN. Jak ja postawię, to on nie widzi mnie, a jak on postawi to ja nie widzę jego.

Dodane: 16-12-2008 22:38
#Usunięty - user - 10%
Od pewnego czasu tak przegladam wasze posty na temat "suxiora ecx'a" Ci co myślą że jest to dobry mod są w błędzie ponieważ to najwieksze gowno jakie ci Corona Bytes mogla stworzyc, grajac na ecx ozecie sie jedynie nauczyc lamowania, runerstwa a co najgorsze zawsze (uwiezcie mi), ale to zawsze bedziecie wielkimi noobami, obecnie jestem 10 w Polsca w ową grę jestem uwazany za pro bo nim jestem ale takze gram na czystym esf czyli tym koxie co wy nawet pojecia nie macie, jestem też w najlepszym polskim klanie (www.sfp-esf.yoyo.pl) Możecie rekrutować , śmiało ale pamietajcie o jedynym gramy na czystym 50:0 for me

na ECX tym suxiorze bylo by 100:0 dla mnie bo jeszcze latwiej by mi sie gralo poniewaz ecx ma tylko ulatwienia i nic po za tym

ECX Sux

EVM no też Sux ale już lepsze

ESF 1.2.3 ROX!

mozecie takze sie umowic ze man na duel wtedy piszcie na gg 10868233

Dodane: 17-12-2008 20:43 - Edytowane przez Vens dnia 17-12-2008 20:58
#Vens - user - 70%
Cze, ma ktoś może jakieś boty do tej gry bo szukam i szukam i nic nie znajduje? Najlepiej żeby ktoś wyjaśnił mi jak je zainstalować itd.

Pozdro

Edit: Nie mogę otworzyć tej strony http://www.esforc... więc te rady ze strony odpadają. Chyba że komuś się da otworzyć to po prostu kopiuj i wklej w cytacie.

--------------------
Dodane: 18-12-2008 22:30
#Usunięty - user - 10%
Bym Cię zjechał ale nie chce warna ^^
Do rzeczy: Boty już są zainstalowane w ESF ... uruchamiasz je "=" potem wybierasz z menu radził bym Ci dać bad(którego tez nie pokonasz, a lepszych tym bardziej(widzę to po Twojej wiedzy tej gry))

Dodane: 19-12-2008 20:50
#Vens - user - 70%
speeder166 napisał/a:
Bym Cię zjechał ale nie chce warna ^^
Do rzeczy: Boty już są zainstalowane w ESF ... uruchamiasz je "=" potem wybierasz z menu radził bym Ci dać bad(którego tez nie pokonasz, a lepszych tym bardziej(widzę to po Twojej wiedzy tej gry))

Jeździć to możesz na rowerze a u mnie nie ma zainstalowanych botów więc się pytam gdzie ściągnąć.

Teraz i może nie pokonam ale później tak. Masz rację nie mam wiedzy o tej grze bo nigdy nie ciągnęło mnie ją ściągać, więc nigdy w nią nie grałem.

--------------------
Dodane: 19-12-2008 21:19
#Cyrus - user - max%
speeder166 napisał/a:
Od pewnego czasu tak przegladam wasze posty na temat "suxiora ecx'a" Ci co myślą że jest to dobry mod są w błędzie ponieważ to najwieksze gowno jakie ci Corona Bytes mogla stworzyc, grajac na ecx ozecie sie jedynie nauczyc lamowania, runerstwa a co najgorsze zawsze (uwiezcie mi), ale to zawsze bedziecie wielkimi noobami, obecnie jestem 10 w Polsca w ową grę jestem uwazany za pro bo nim jestem ale takze gram na czystym esf czyli tym koxie co wy nawet pojecia nie macie, jestem też w najlepszym polskim klanie (www.sfp-esf.yoyo.pl) Możecie rekrutować , śmiało ale pamietajcie o jedynym gramy na czystym 50:0 for me

na ECX tym suxiorze bylo by 100:0 dla mnie bo jeszcze latwiej by mi sie gralo poniewaz ecx ma tylko ulatwienia i nic po za tym

ECX Sux

EVM no też Sux ale już lepsze

ESF 1.2.3 ROX!

mozecie takze sie umowic ze man na duel wtedy piszcie na gg 10868233

Chłopie możesz być nawet 1 na świecie!!! Ja **** czy na każdej stronie/forum musi być toczona taka debilna rozmowa. Rozumiem że WY PRO gracze wolicie sobie pograć na czystym ESF, ale Wy to robicie dla "sportu", a nie dla samej przyjemności grania. Jak ktoś chce grać jakby to ująć "zawodowo" to niech gra sobie na czytym ESF. Natomiast dla osób takich jak ja i większości fanów DB polecam wersję ECX, ponieważ ma więcej postaci, fajne ataki i ogólnie fajnie się gra, lepiej niż na czystym. Walki jakie wy toczycie są moim zdaniem beznadziejne. Jakbym miał tak grać w ESF to bym w ogóle nie grał! Widzę też u Ciebie wielką skromność, ale nikomu tu nie zaimponujesz! Napisze coś do Ciebie wielkimi literami, mam nadzieje, że Ikar albo Black się nie przyczepią :p

NIE PISZ TU TAKICH POSTÓW JAK CYTOWANY POWYŻEJ BO TAKIE KŁÓTNIE TRWAJĄ NA WSZYSTKICH FORACH O ESF. JEDNI SĄ ZA CZYSTYM ESF INNI ZA ECX I TEGO NIE ZMIENISZ. PROWADZI TO DO SPAMU CO NA TAJ STRONIE NIE JEST TOLEROWANE I MOŻESZ BYĆ PEWNY ŻE JAK ZOBACZE JESZCZE RAZ POST W TAKIM STYLU TO OSOBIŚCIE ZWRÓCE SIĘ Z PROŚBĄ DO ADMINÓW ŻEBY CIĘ UTEMPEROWALI.

To jest temat ogólny o ESF gdzie użytkownicy mają prawo zadać pytanie w stylu "jak zainstalować boty", nie chce żebyś go zaśmiecał. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.

#Siilvero wejdź w opcje i ustaw sobie na którymś przycisku Bot Menu (domyślnie "=" ;) i stamtąd będziesz mógł dodawać boty ;)

Pozdrawiam

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online