Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:51
OnLine: 32, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Earth's Special Forces
Dodane: 09-01-2011 10:29
#Jaro13 - user - 60%
Heh nie musiał nikt patrzeć w księżyc :p żeby zamienić się w Gold Oozaru a zaraz po tym w SSJ4. Jeżeli tak miało by być to księżyc w ESF musiał by być automatycznie stworzony i w odpowiednim czasie w danej mapce na której odbywa się gra musiał by się pokazywać o jakimś czasie w tedy to miało by sens patrzenia się w księżyc :d

Dodane: 15-01-2011 18:00
#zielu020 - user - 0%
Sory wiem że sie zachowuje jak Noob :d ale mam pytanie jak sie zbiera KI?? bo nie wiem wiem ze żeby się przemienić trzeba wcisnąć z ale ja nie wiem jak sie zbiera ki pomóżcie

Dodane: 16-01-2011 11:08
#Cyrus - user - max%
Musisz atakowac przeciwników ;) Więcej KI dostajesz za walki na pięści niż np. zabicie przeciwnika z KI :) To działa na zasadzie doświadczenia... im więcej walczysz tym masz więcej KI ;)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 17-01-2011 13:24 - Edytowane przez zielu020 dnia 17-01-2011 19:30
#zielu020 - user - 0%
Taka Sprawa Chce ktoś grać na serwie? bo zrobiłem

Log na Hamachi to KOZA00 hasło mleczna

wbiajacia jesli chcecie wiedziec jak sie logowac
to gg 6557287

Dodane: 05-03-2011 12:32
Macie jakieś ip do grania?? Bo nigdzie nie moge znaleść jakiegoś serwera do grania w ESF. I jaka jest tam najlepsza postać. Da tam sie zrobic SSJ3??

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Earth's Special Forces

Dodane: 17-04-2011 10:26
#masthema - user - 10%
Ja widziałem ostatnio na necie jakieos ESF moddb co ładna grafika jest tam na tych filmikach. Mógł by mi ktos powiedziec co to szukałem na necie ale nie znalazłem konkretniejszych informacji.

--------------------
ogól pięty.
Dodane: 22-09-2011 08:43
#michid98 - user - 10%
mam taki problem mam esf i chce sie zmienic goku w ssj4 mam juz księzyc ale nie wiem którą opcję mam wybrac zeby goku stał sie mały

Dodane: 22-09-2011 08:43
#Jaro13 - user - 60%
O ile pamiętam to potem musisz mieć przynajmniej 20 mln KI i 15 hp na normalnym poziomie i klikasz 'z' i on się w tedy w małego zamienia a potem znów 'z' i on tam przemienia się w ssj,ssj3,gold oozaru i ssj4

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Dodane: 22-09-2011 08:46 - Edytowane przez michid98 dnia 22-09-2011 18:16
#michid98 - user - 10%
DZIĘKI a wiesz jeszcze moze co zrobic zeby sie pojawił czerwony smok jak na początku db gt

ps: mam big packa v.8.4

Dodane: 24-09-2011 21:31
#michid98 - user - 10%
a i jeszcze jak zmienic sie w vegete gt mam esf 1.2.3 i big pack v8.4

Dodane: 03-01-2012 19:16
#thelobo - user - 20%
Nowy filmik jak dla mnie gra jest super. Lecz ile jeszcze ile jeszcze pozostało nam czekać

http://www.youtub...r_embedded

Dodane: 20-04-2012 15:23 - Edytowane przez Speeder1337 dnia 14-02-2012 15:28
Tak jak w temacie , 2 potężne strony o ESF oraz PSC (klan) wracają. Żeby jak najszybciej przekazać informację zacytuję słowa mojego kolegi Lukasha.

Witam.

Nazywam się Lukash i jestem głównym administratorem byłego serwisu ESForces.pl oraz ESF Rankingu, a także liderem klanu PSC oraz ostatnim oficjalnym Mistrzem Polski w Earth's Special Forces.

Zapewnie wielu z Was kojarzy mnie z gry w latach 2007-2010, za czasów mojej największej aktywności, oraz w ostatnich dniach, kiedy to postanowiłem ponownie dać o sobie znać :]

Jak wiecie, zawsze gdy stały stony, grało dużo ludzi. Rekordowo hostowaliśmy 8 serwerów, nierzadko większość z nich była zapełniona.

Ruszyły strony ESForces.pl , Forum.ESForces.pl, Ranking.ESForces.pl oraz nawet (w naszym własnym zakresie) PSClan.ESForces.pl . Obecnie znajdują się na testowym serwerze (są zamknięte dla osób nie będących administratowami), gdzie dopracowywujemy związane z nimi szczegóły, m.in. brakującą treść oraz szatę graficzną. Uruchomimy strony dopiero wtedy, gdy będą one gotowe, aby ponownie ujrzeć światło dzienne.

Złą wiadomością, natomiast, jest fakt, że ostatnia baza danych, którą przywróciliśmy pochodzi z 25 lipca 2009 roku. Strony upadły rok później, bo podczas wakacji 2010. Wiele artykułów, jednakże, mam w postaci tekstowej, więc pozostaje mi dużo pracy z ponownym wgraniem ich na stronę, a także z zaaktualizowaniem jej pod wieloma innymi względami.
Rekordowo, ESForces.pl posiadała ponad 1300 zarejestrowanych użytkowników. W kopii mamy ich jednak "jedynie" 570. Dobre i to. Potrzeba jeszcze sporo pracy z tym związanej, ale wszystko jest do zrobienia i pójdzie z górki.

Ranking Najlepszych Polskich Graczy w Earth's Special Forces (Ranking.ESForces.pl) zostanie totalnie zresetowany. Oznacza to, iż zostanie on ponownie otwarty dnia 18 lutego 2012 o godzinie 21:00, kiedy to każdy, bez względu na to czy był zapisany w rankingu wcześniej, czy też nie, będzie musiał ponownie się do niego zapisać, chcąc brać w nim udział. Przed wyżej podaną datą i godziną, rejestracja nie będzie możliwa. W takiej kolejności, w jakiej gracze zapiszą się do Rankingu, w takiej zostaną w nim początkowo umieszczeni i posegregowani. Następnie, dalsze zapisy i wyzwania prosperować będą w takiej samej formie, jak dotychczas. Warto zatem zapisać się do rankingu w miarę wcześnie, żeby na starcie znaleźć się stosunkowo wysoko, umożliwiając sobie, tym samym, o wiele lepszy start, tudzież wznowienie kariery na polskiej scenie Earth's Special Forces.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wszystkim, drodzy gracze, aby emocje związane z grą w starym, dobrym i licznym ESF Community, powróciły jak najszybciej i jak najwyższym natężęniu.

Lukash

Teraz druga kwestia, a mianowicie prośba do Was wszystkich: kiedy ruszą strony, pomóżcie nam proszę rozruszać forum. To jego najbardziej szkoda. Utraciliśmy 3/4 użytkowników (w 2010 roku popularność stron była definitywnie największa) oraz 90% postów. Forum było niegdyś naprawdę obszerne i pełne. Ponadto, aktywność na forum doskonale podbudowywuję aktywność na stronach. Im więcej ludzi na forum, tym więcej na esforces.pl i rankingu, im więcej na rankingu tym więcej ludzi w grze, im więcej ludzi w grze tym więcej zapełnionych serwerów, im więcej pełnych serwerów tym więcej klanów i ludzi pragnących rekrutacji i rywalizacji. To oczywiste. Forum, obecnie jako jedyne, nie jest zamknięte.

www.Forum.ESForce...

Dlatego, proszę, rejestrujcie się i piszcie: odzywajcie się, wymieniajcie poglądami nt. esf, dragon balla, naruto, bleacha czy nawet śmiesznych filmików z joemonstera. Pomóżcie nam wspólnie odbudować i rozruszać Polskie Centrum Earth's Special Forces. Razem damy radę :)

Prace idą z kopyta, ludzie wracają ;)
Ale powoli! Musimy wszystko jeszcze "na tip-top" dopracować.
Strony otwieramy w przyszły weekend, przez ten czas będziemy wszystko dopracowywać. Co nagle to po diable.

Nawet jeśli do soboty nie uzbieramy całości pieniędzy to się nie martwcie - ten serwer będzie w stanie uciągnąć strony jeszcze przez jakiś czas, jednak na dłuższą metę potrzebny będzie nam szybszy, sprawniejszy i, przede wszystkim, pojemniejszy.

Z poważaniem ~Speeder!

Wiadomość doklejona:
Speeder1337 napisał/a:
Tak jak w temacie , 2 potężne strony o ESF oraz PSC (klan) wracają. Żeby jak najszybciej przekazać informację zacytuję słowa mojego kolegi Lukasha.

Witam.

Nazywam się Lukash i jestem głównym administratorem byłego serwisu ESForces.pl oraz ESF Rankingu, a także liderem klanu PSC oraz ostatnim oficjalnym Mistrzem Polski w Earth's Special Forces.

Zapewnie wielu z Was kojarzy mnie z gry w latach 2007-2010, za czasów mojej największej aktywności, oraz w ostatnich dniach, kiedy to postanowiłem ponownie dać o sobie znać :]

Jak wiecie, zawsze gdy stały stony, grało dużo ludzi. Rekordowo hostowaliśmy 8 serwerów, nierzadko większość z nich była zapełniona.

Ruszyły strony ESForces.pl , Forum.ESForces.pl, Ranking.ESForces.pl oraz nawet (w naszym własnym zakresie) PSClan.ESForces.pl . Obecnie znajdują się na testowym serwerze (są zamknięte dla osób nie będących administratowami), gdzie dopracowywujemy związane z nimi szczegóły, m.in. brakującą treść oraz szatę graficzną. Uruchomimy strony dopiero wtedy, gdy będą one gotowe, aby ponownie ujrzeć światło dzienne.

Złą wiadomością, natomiast, jest fakt, że ostatnia baza danych, którą przywróciliśmy pochodzi z 25 lipca 2009 roku. Strony upadły rok później, bo podczas wakacji 2010. Wiele artykułów, jednakże, mam w postaci tekstowej, więc pozostaje mi dużo pracy z ponownym wgraniem ich na stronę, a także z zaaktualizowaniem jej pod wieloma innymi względami.
Rekordowo, ESForces.pl posiadała ponad 1300 zarejestrowanych użytkowników. W kopii mamy ich jednak "jedynie" 570. Dobre i to. Potrzeba jeszcze sporo pracy z tym związanej, ale wszystko jest do zrobienia i pójdzie z górki.

Ranking Najlepszych Polskich Graczy w Earth's Special Forces (Ranking.ESForces.pl) zostanie totalnie zresetowany. Oznacza to, iż zostanie on ponownie otwarty dnia 18 lutego 2012 o godzinie 21:00, kiedy to każdy, bez względu na to czy był zapisany w rankingu wcześniej, czy też nie, będzie musiał ponownie się do niego zapisać, chcąc brać w nim udział. Przed wyżej podaną datą i godziną, rejestracja nie będzie możliwa. W takiej kolejności, w jakiej gracze zapiszą się do Rankingu, w takiej zostaną w nim początkowo umieszczeni i posegregowani. Następnie, dalsze zapisy i wyzwania prosperować będą w takiej samej formie, jak dotychczas. Warto zatem zapisać się do rankingu w miarę wcześnie, żeby na starcie znaleźć się stosunkowo wysoko, umożliwiając sobie, tym samym, o wiele lepszy start, tudzież wznowienie kariery na polskiej scenie Earth's Special Forces.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wszystkim, drodzy gracze, aby emocje związane z grą w starym, dobrym i licznym ESF Community, powróciły jak najszybciej i jak najwyższym natężęniu.

Lukash

Teraz druga kwestia, a mianowicie prośba do Was wszystkich: kiedy ruszą strony, pomóżcie nam proszę rozruszać forum. To jego najbardziej szkoda. Utraciliśmy 3/4 użytkowników (w 2010 roku popularność stron była definitywnie największa) oraz 90% postów. Forum było niegdyś naprawdę obszerne i pełne. Ponadto, aktywność na forum doskonale podbudowywuję aktywność na stronach. Im więcej ludzi na forum, tym więcej na esforces.pl i rankingu, im więcej na rankingu tym więcej ludzi w grze, im więcej ludzi w grze tym więcej zapełnionych serwerów, im więcej pełnych serwerów tym więcej klanów i ludzi pragnących rekrutacji i rywalizacji. To oczywiste. Forum, obecnie jako jedyne, nie jest zamknięte.

www.Forum.ESForce...

Dlatego, proszę, rejestrujcie się i piszcie: odzywajcie się, wymieniajcie poglądami nt. esf, dragon balla, naruto, bleacha czy nawet śmiesznych filmików z joemonstera. Pomóżcie nam wspólnie odbudować i rozruszać Polskie Centrum Earth's Special Forces. Razem damy radę :)

Prace idą z kopyta, ludzie wracają ;)
Ale powoli! Musimy wszystko jeszcze "na tip-top" dopracować.
Strony otwieramy w przyszły weekend, przez ten czas będziemy wszystko dopracowywać. Co nagle to po diable.

Nawet jeśli do soboty nie uzbieramy całości pieniędzy to się nie martwcie - ten serwer będzie w stanie uciągnąć strony jeszcze przez jakiś czas, jednak na dłuższą metę potrzebny będzie nam szybszy, sprawniejszy i, przede wszystkim, pojemniejszy.

Z poważaniem ~Speeder!

Nie wiem czy nawet warto psać reklamujesz swoją stronę;/.

No dobrze a teraz widzę że temat już nie jest odwiedzany;/ może zapomnieliśćie o esforces?? a może macie już dość czekania na esf final. No nic

http://www.moddb....eflections

Woda według mnie wygląda realnie nic dodać nic ująć po prostu cudna.

http://www.moddb....h#imagebox

Final flasch już nieco gorzej lecz mapa też jest ładna poprawili ja..

A co do ciekawszych nowośći! jest głosowanie http://forum.esfo...

chcecie wersje beta kolejną ??

Wystarczy zaznaczyć w ankiecie drugą wersję .. A może wydadzą zapraszam.

Oczywiście musicie się zarejestrować. Na dole macie napisane co dadzą .

W skrócie co będzie w tej pierwszej wersji bo gra zostanie wydana na w wersje ..

Opcja 2 : Wydanie EFS w 2 mniejszych etapów fazy 1

Zmniejsz grywalnych postaci aż do 5-6
Limit znaków do 1 transformacji poziomie
Odłóż non-deathmatch tryby gry

Faza 2
Dodaj pozostałe znaki
Dodaj transformacji
Nowe tryby gry
Inne gadżety

Miestety konto musi mieć kilka miesięcy jeżeli takie macie głosujcie !!;D.

Wiadomość doklejona:
Odświrzam co sądzicie o tej ankiecie ?... Bo według mnie super wiadomość ankieta kończy się chyba pod koniec kwietnia.

Dodane: 28-04-2012 11:43 - Edytowane przez Gokusanik dnia 28-04-2012 16:25
Macie tutaj skrypty do ESF'a.

alias +sb "+back; wait; -back; wait; +back"
alias -sb "-back"
bind s "+sb"

/// SWOOP LEFT
alias +sl "+moveleft; wait; -moveleft; wait; +moveleft"
alias -sl "-moveleft"
bind a "+sl"

/// SWOOP RIGHT
alias +sr "+moveright; wait; -moveright; wait; +moveright"
alias -sr "-moveright"
bind d "+sr"

/// TELERING
alias "+telering" "teleport; +forward; wait; -forward; wait; +forward"
alias "-telering" "teleport; -forward"
bind r "+telerin

/// Powerup and turbo
alias "+pt" "turbo; +powerup; wait; -powerup; wait; turbo; +powerup"
alias "-pt" "turbo; -powerup"
bind e "+pt"

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online