Dodane: 28-06-2008 11:38
Oczywiście że gram HL przy okazji w CS ale bez esf 'a by się obeszło. Nawet fajnie zozwala się boty ale na PS2 jest owiele lepsza gra DBZ. BUDAI TENCHI 3

Dodane: 05-07-2008 10:07
Według mnie ESF jest najlepszą grą po Dragon Ball budokai 3. Chociaż niektóre elementy w ESF mogły być bardziej dopracowane, lecz da się grać!

Dodane: 15-07-2008 19:58 -
pawelus napisał/a:
No tak mam taki problem związany z mapkami do esf. Połowa z nich a raczej część nich po prostu nie chcą mi się włączyć. Gdy wybieram np. z Cell mapka to na początku normalnie się włącza tak jak powinno, lecz w pewnym momencie po prostu się gra zacina (przy precaching). Nie jest to tylko jedna mapka tylko kilka, lecz na szczęście nie wszystkie mapy się zacinają. Myślę, że to nie jest wina gry tylko map xDD.
Pozdro
Paweł nie jestem specjalistą, ale grając w cs'a wiem trochę... Gdy gram w CS'a i mam nową mapę to włącza się normalnie, tak jak u ciebie, później gdy dodaję BOT'y to się tnie, zacina (pingi na max). Po pewnym czasie mapka się analizuje (wyskakuje okno analizing i lecą jak gdyby procenty). Następnie mapa się wyłącza, zapisuje i ponownie wczytuje. Dalej gra się normalnie. Więc czy jak czekasz masz te pingi wyskakuje ci te okno analizing? Jak nie to poczekaj może będzie... Później napisz, czy ci ewentualnie pomogłem.
Edit:Zapomniałem o moim problemie... zaraz przeinstaluje grę, mam nadzieję, że tym razem będzie chodzić ^^
Pozdro all!!!
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 21-07-2008 13:30 -
Witam .Czy wie ktoś jaki jest Big pack do esf ECX RC 2 z Bebi Vegetą .prosze o szybką odpowiedz ....

Dodane: 21-07-2008 14:02
Lol ile Ty masz lat? Nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia. Dla Twojej wiadomości NIE MA Big Packa z Bebi Vegetą. Żaden Big Pack nie dodaje postaci. Big Pack jest to patch do ECX RC2 który dodaje jedynie nowe transformacje i poprawia błędy w grze, dodaje nowe animacje itd. Bebi Vegeta jest postacią którą można dodać do ESF jedynie podmieniając ją za inną. Niestety nie podam Ci jej na talerzu bo takie sępy jak Ty tylko na to czekają

Sam się wysil i znajdź... A wtedy daj linka na forum żeby inne sępy mogły się cieszyć.

Dodane: 13-08-2008 10:33
cze ktoś tam mówił o esf 1.3 open beta wersji świątecznej .I chciałem się dowiedziec ,czy wszystko chodziło jak trzeba. ???
Odnośnie walki .
matipro133 może chodzic ot ,że nie dałeś sie lan dajesz to ja ustawiasz mapę i jest taka zakładka .to tyle.

Dodane: 30-08-2008 13:17
Mam takie pytanie, jak to jest w ESF z przemianami u Sayain. Tzn. trzeba wejść na jakiś pułap KI, czy obniżyć poziom HP? Pytam bo dopiero zacząłem grać w ESF, i jeszcze nie udało mi się tego rozgryźć, a nigdzie na necie nie znalazłem odpowiedzi.

Dodane: 01-09-2008 14:17
Przy wyborze postaci naciśnij PPM i masz tam progi KI jakie musisz osiągnąć do przemiany w SSJ i wyżej. Każda postać ma troche inną KI startową i inne progi przemian

Dodane: 07-09-2008 18:15
Mam pytanko bo mam wymagana liczbe KI na SSJ4 lecz nie wiem jak sie mam przemienic
SSJ, SSj2, SSj3 wychodza ale SSJ4 nie wiem jak zrobic ;/
Gram Goku,
ESF, ECX RC2
Wiec jak w tego SSJ4 sie zamienic?

Dodane: 08-09-2008 08:28 -
To za mało

Przeczytaj poprzednie posty... Znajdź informacje o Big Packu 8.4. Na zwykłym ESF + ECX RC2 nie zamienisz się w SSJ4 bo jest bug

Musisz zainstalować tego Big Packa 8.4 (gdzieś wcześniej podałem link więc poszukaj). Jak już zainstalujesz to tak:
1 Na poziomie Normal musisz mieć 10 mln KI
2 Ze smoczych kul tworzysz księżyc
3 Musisz mieć mniej niż 15 HP (albo 10 HP nie pamiętam

)
4 Naciskasz Z i transformujesz się w Kid Goku GT
5 Zdobywasz 12 mln KI na normalu
6 Ze smoczych kul tworzysz księżyc
7 Transformujesz się na SSJ3 i potem naciskasz Z i masz SSJ4
Z Vegetą masz podobnie tyle że nie ma SSJ3
Pamiętam, że można było się zamieniać w SSJ4 bezpośrednio z Kid Goku GT... ale trzeba chyba było mieć 20 mln (albo 30 mln) Ki na normalu... dokładnie nie pamiętam.
Pozdrawiam

Dodane: 11-09-2008 15:18
Witam jestem nowy i mam problem z ESF problem polega na tym że kiedy chce podłączyć się do obojętnie jakiego servera wyskakuje A oto link
http://img397.ima...=aagk3.png

Dodane: 11-09-2008 17:23
Bo nie masz steama

Tylko na non-steamie możesz grać, a takie serwery nie są wyświetlane w wyszukiwarce. Żeby znaleźć jakiś serwer musisz poszukać IP w internecie np. w google wpisz sobie serwery ESF czy coś takiego.
A jak jesteś nowy to polecam stronkę
http://esforces.i... tam dowiesz się wszystkiego o ESF. Strona od niedawna ma także swój serwer non-steam
Pozdrawiam

Dodane: 11-09-2008 19:56
Cyrus napisał/a: Strona od niedawna ma także swój serwer non-steam
W takim razie czy mógł byś mi podać ip do servera z góry dzięki
Pozdrawiam.

Dodane: 11-09-2008 20:45
Ej nie przesadzasz? Ciezko Ci jest poszukać na tamtej stronie? Trochę się wysil na przyszłość :/
82.177.192.115:27060

Dodane: 22-09-2008 20:48 -
kurde chciałem se w to zagrac a tu dupa;/
zainstalowałem cs1.6 patcha i gdy chce zainstalowac esfb1.2.3 to nie moge wybrać instalacji
http://img137.ima...gbngh2.jpg prosze o pomoc
EDIT: juz sobie poradziłem
Pozdrawiam
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 01-10-2008 22:13
Gralem w to troszke ale

niestety zawieszalo mi sie

zwlaszcza przy puszczaniu mocy Ale chyba wole BFP

Dodane: 19-10-2008 17:48
Morze masz słabego kompa to się na bank laguje spróbuj grac bot 1 vs 1 i graj bez ecx to będzie działało raczej zadowalająca. No chyba ze masz kompa z epoki kamienia

Dodane: 24-10-2008 13:55
#Usunięty -

-
ta tez gralem w ESF'a ale z grafa mi sie cos ryplo wszystko sie rozmazuje itd

Dodane: 30-10-2008 15:01
Jesli ma ktos server i chce pograc to piszcie pw
--------------------

Dodane: 05-11-2008 07:49
#Usunięty -

-
Mam problem. ECX wolno mi sie ładuje. czekałem 5 minut na załadowanie ale było jeszcze spoko ale po wgraniu Big Packa 8.4 ładuje się 2 razy dłużej. Nie rozumiem troche tego bo żadna inna gierka nigdy mi się aż tak długo nie ładowała

To mój komp: procek: Celeron 3.0 512 RAM dysk 80gb grafika: GE FORCE 6200 turbo cache.... nigdy na niego nie narzekałem ale przy ładowania ECX pozostawia wiele do życzenia. WAM TEŻ TAK SIĘ ŁADUJE???
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
czekam na odp
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.