Dodane: 12-08-2010 14:16
mechelssj4 napisał/a:
Niech ktoś dopomoże jak przejść trening trunksa z vegetą w sali grawitacyjnej. Nie moge go dogonić ;/
Niezwykle łatwo. Włączasz ssj i rozpędzasz się na prostej. Jak jesteś koło niego to wal i po kłopocie
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 12-08-2010 14:19
A ja mam pytanie dotyczace DB GT Transformation. Przy trzeciej planecie wywala mi komunikat ze nie da rady grac na moim emulatorze. Gre i emulator sciagnalem z dbpolska.net czy znacie moze jakas stronke gdzie moge pobrac i emulator i gre gdzie moglbym calosc przejsc? Bede wdzieczny

Dodane: 12-08-2010 14:22
Zabawne. Jak tylko się zbliżę to odlatuje na środek sali i nie da się go dogonić ani trafić!! ehh jak go dogonic

Dodane: 12-08-2010 15:09
mechelssj4 napisał/a:
Zabawne. Jak tylko się zbliżę to odlatuje na środek sali i nie da się go dogonić ani trafić!! ehh jak go dogonic
Dlatego ci piszę, że masz się zmienić w ssj i naciskając dwukrotnie strzałkę się rozpędzić. Vegeta odlatuje tylko jak jest przy ścianie, dlatego musisz to zrobić na środku
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 25-08-2010 19:37
Jak odblokowac Gogete i Vegetto? Słyszałem że trzeba zebrac wszystkie skrzynki. Jeśli tak to prosił bym o ich lokalizacje i jeszcze skąd wziąc ogon dinozaura?

Dodane: 29-04-2011 19:44
razor66 napisał/a:
Jak odblokowac Gogete i Vegetto? Słyszałem że trzeba zebrac wszystkie skrzynki. Jeśli tak to prosił bym o ich lokalizacje i jeszcze skąd wziąc ogon dinozaura?
Vegetto, niemożna odblokować, ale odblokowuje się umiejętność tańca Fuzi, u Vegety i u Goku który pozwala stożyć Gogete.
Nie wiem gdzie można znaleźć wszystkie skrzynki
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.